Vita Liberata-itseruskettavat netistä

Palatakseni tuohon Vita Liberatan itseruskettavaan josta kerroin viime viikolla, huomasin viikonloppuna, että tuotetta löytyy myös netistä!

Vita Liberata on uutuus itseruskettavien tuotteiden markkinoilla. Tämä
merkki on valmistanut ensimmäisen tuoksuttoman tuotteen, joka on
markkinoilla. Tuote ei sisällä parabeenejä, se kuivuu muutamassa
sekunnissa, se ei värjää muita tuotteita eikä se ole rasvainen tai
luonnoton ihollasi. Vita Liberata on tullut suosikiksi julkkisten kuten
Emma Buntonin, Jennifer Anistonin ja Jade Jaggerin parissa. Se antaa fantastisen lopputuloksen lyhyessa ajassa.

1. Vita Liberata Phenomenal on maailman ensimmäinen itseruskettava tuote, jonka rusketus kestää 2-3 viikkoa. Erityinen yhdistelmä luonnollisia, hoitavia uutteita ja ainutlaatuinen pHenO2 tekniikka saavat rusketuksen kestämään normaalia pidempään. Erinomainen sinulle, joka haluat käyttää vaahtoa ja haluat luonnollisen rusketuksen, joka kestää erittäin pitkään. Löytyy kolmessa eri sävyssä (fair, medium ja dark) täältä!

2. Vita Liberata Intense Silken Mousse on tiivistetty itseruskettava, jolla saa tumman, virheettömän rusketuksen painottomalla vaahdolla. Hienovarainen väri, joka liukuu kevyesti iholla, kuivuu nopeasti ja on lähes tuoksuton. Väri kehittyy 4-6 tunnin aikana lisäämisestä. Vaaleasta ihosta tulee kullanruskea. Keltaisemmasta ihosta tulee rikkaan mahongin värinen. Jos haluat rusketuksesi säilyvän, hidasta sen vaalentumista 24ct Silken Shimmerillä. Vita Liberatanin aurinkotuotteita on kehitetty täydellisyyteen saakka ekologisilla uutteilla ja rikkailla, kosteuttavilla ainesosilla varmistaakseen luonnollisen rusketuksen ja pitkäkestoisen, pehmentävän vaikutuksen. Löytyy täältä!

Juuri tämä jälkimmäinen Silken Mousse on se, jota itse taannoin ostin ja olen aivan rakastunut tähän!! Vaahto levittyy aivan supertasaisesti ja omaan makuuni tuo sävy dark on täydellinen. Lisäksi väri on ollut itselläni todella kestävä, eikä lähtenyt laikkuina pois kuten joillakin itseruskettavilla on ollut tapana. Nyt alkoi tuon tuotesivulta lainatun mainostekstin jälkeen kiinnostaa kokeilla myös tuota Phenomenalia! Onko kellään siitä kokemusta? Hurja väite kun lupaa 2-3 viikon rusketuksen 😉
Kaikki Vita Liberatan tuotteet ja sävyt löytyvät Nelly.comista täältä!

2 vastausta artikkeliin “Vita Liberata-itseruskettavat netistä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.