Pöyheä lainetukka OBH Nordican laineraudalla

Eräs lukija kysyi, että millä härvelillä olen tehnyt nuo viikonlopun laineet. Itseltäni löytyy noita hiustenmuotoiluvärkkejä vaikka millä mitalla, mutta ahkerimmassa käytössä on yleensä nykyisin vain hiustenkuivaaja ja Cloud 9-muotoilurauta. Joskus kuitenkin haluaa vähän vaihtelua hiuksiin ja jos on aikaa, niin on kiva kähertää ja vääntää…vaikkei olisikaan mihinkään juhliin menossa 😉
Omistan tosiaan OBH Nordican laineraudan, joka on ehkä helpoin muotoiluvehke ikinä! Tavallaan kreppirauta, mutta isommilla laineilla. Ei voi mennä vikaan. Itselläni on todella taipuisa ja luonnonlaineikas tukka ja yleensä se menee yöllä aivan sekaisin tai vekeille jos on edellisenä päivänä esimerkiksi suoristanut hiukset. Pidän öisin tukkaa löysällä nutturalla, josta yleensä myös jää ”jäljet” hiuksiin yöllä tukan ollessa suora. Kuinka ärsyttävää onkaan omata hiuslaatu, joka taipuu aivan kaikesta! En tiedä ymmärsittekö mitä tarkoitan, mutta anyways.
Uskokaa tai älkää, mutta tein nuo laineet lauantaina ja edelleen mennään samalla tukalla. Itselläni nuo laineet pysyvät tooosi kauan ja on maailman helpoin ratkaisu kun herää tukka valmiiksi pöhöllä, eikä sille tarvitse oikein muuta tehdä kuin suihkia vähän kuivashampoota. (Ei kuitenkaan kerrota mun työkavereille, etten ole pessyt tukkaa sitten viime viikon ;)) Raudan alle suihkin lämpösuojaa eli mitään erityistä kihartamisainetta en käyttänyt. Tuo rauta on siitä kätevä ja hiusystävällinen, että sen lämpötilaa voi säätää.

Netistä lainerauta löytyy täältä!

Jaksaisipa joka viikko tehdä laineet 😀 Näiden jälkeen on onneksi ihan kivaa vaihtelua olla taas sillä suorallakin tukalla. Mun entinen työkaveri sanoi mua aina ”trolliksi” pari vuotta sitten kun olin laineilla hahah! Terkut Katalle 🙂

Lupaan yrittää tehdä toivotun ihonhoito-postauksen myös vielä ennen reissua! Kamalasti hommaa tehtävänä ennen lomaa, mutta eiköhän tästä selvitä. Mulla on kertynyt ylitöitä ja olen lähtenyt tällä viikolla töistä aikaisemmin, kuinka ihanaa olikaan eilen käppäillä auringonpaisteessa keskustassa. Tuntui niin keväältä jo! Outoa, että on vasta helmikuu.

2 vastausta artikkeliin “Pöyheä lainetukka OBH Nordican laineraudalla”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.