California dreaming

Kaikessa tässä rytäkässä olen ihan totaalisesti unohtanut tehdä tuon syksyn Kalifornian matkan postauksen, vaikka jo ajat sitten olen lisännyt kuvatkin bloggeriin! Muistin jutun eilen ja olin niin väsynyt illalla yhdeksän aikaan kotiin tullessa työpäivän jälkeen, etten enää jaksanut alkaa raapustamaan postausta. Yritän saada tehtyä sen (ja satamiljoonaa muuta asiaa) ennen ensi viikon reissua, sen perään kun on kyselty niin monesti 🙂

Ja ei sillä, olin aamulla herätessä aivan pihalla ja luulin että on jo lauantai.. Viikonlopun (ja loman) tarpeessa kenties?! No mutta yksi työpäivä, viikonloppu ja vielä kaksi työpäivää aherrusta, niin odottelu palkitaan!
Ainiin ja vastailen kommentteihin viikonlopun aikana, anteeksi viivästys! Piti tehdä se äsken, mutta jäin junnaamaan tähän meikkaamisen ja vaatteiden valinnan pariin. Näitä elämän suuria ongelmia,. Ööh..
Kivaa viikonloppua kaikille!
ps. Huomenna se talviklassikko (voiherranjumala), sen aikana kun täällä huushollissa pauhaa se peli niin voisin vaikka puuhailla blogin kanssa 😀

2 vastausta artikkeliin “California dreaming”

  1. Can't wait! Itse suuntaan sinne tässä kuussa ihka ensimmäistä kertaa ja innolla lukisin vinkkejä reissuun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.