Active Beauty Hair & Nails – ravintoa hiuksille ja kynsille

Sain joku aika sitten testiin blogini kautta kolmen kuukauden satsin Active Beauty Hair & Nails-lisäravinteita ja tarkoitus onkin aloittaa testi ja katsoa, että olenko kenties löytänyt oivan kilpailijan vanhalle vakkarille Priorinille 😉 Aloitan kuurin nyt reissun alla ja voi olla, että pääsen jo huhtikuun alussa kertomaan ensimmäisiä havaintojani tästä tuotteesta! Itse en ennen tätä ollut kuullut tuotteesta, mutta kehittäjänä on suomalainen perheyritys Harmonia ja tutkin äskettäin, että  tuotevalikoimaan kuuluu monia laadukkaita lisäravinnevalmisteita ja esimerkiksi Ortiksen MethodDraine Detox-tuotteet, joita olen joskus käyttänyt.
Vanhat lukijat tietävätkin, että olen aivan hulluna testaamaan kaikenmaailman kauneustuotteita, joten uskokaa tai älkää, mutta odotan itsekkin aivan malttamattomana tuloksia! Syksystä asti mulla on ollut käytössä kynsien ja hiusten kunnonkohotuskuuri ja nämä tulevat niin tarpeeseen noiden menneiden pakkasten jäljiltä liuskottuneisiin kynsiin!!

Tietoa tuotteen sivuilta:

Active Beauty Hair & Nails on vitamiinivalmiste, jonka avulla saat vahvemmat hiukset ja kynnet. Lisäksi tuote tehostaa hiusten ja kynsien kasvua sisältäpäin ja sen sisältämän luonnollisen bambun vaikuttavana aineena toimiva orgaaninen piihappo saa tuloksia aikaan nopeasti ja tehokkaasti.

Active Beauty Hair & Nails sisältää bambua, jonka vaikuttavana aineena on orgaaninen piihappo. Piihappo vaikuttaa tehokkaasti ja luonnollisessa muodossaan imeytyy myös paremmin.

Miksi bambu on niin erinomainen ainesosa kauneudenhoidossa?

Bambun luonnollinen piihappo imeytyy nopeasti, paljon nopeammin kuin muista piin lähteistä. Bambu myös sisältää runsaasti vaikuttavaa ainetta, joka on elimistölle helposti käyttöönotettavassa muodossa.

Lisäbuustia ohuille hiuksille

Active Beauty Hair & Nailsin sisältämät sinkki ja biotiini edistävät hiusten normaalia kasvua ja sinkillä on myös kynsien kasvua edistävä vaikutus. Ohuet hiukset saavat tuotteesta lisäbuustia, ja kynnet kasvavat aineosien avulla vahvemmiksi, terveemmiksi ja kauniimmiksi.

Miten nopeasti tuote vaikuttaa?

Vaikutukset näkyvät nopeasti jo noin kuukauden sisällä kuurin aloittamisesta. Suosittelemme kuitenkin tuotteen jatkuvaa käyttöä 3 kuukauden ajan. Tuote sopii erityisesti henkilöille, jotka kasvattavat hiuksia tai kärsivät erilaisista hius- ja kynsiongelmista.

http://activebeauty.fi/

 Kerron tuloksia sitten kun olen jonkin aikaa tätä käyttänyt, odotan innolla!

Onko kellään teistä kokemusta kyseisestä tuotteesta?

6 vastausta artikkeliin “Active Beauty Hair & Nails – ravintoa hiuksille ja kynsille”

  1. Tuossa on biotiinia(joka niitä hiuksia kasvattaa) 75-150 mikrogrammaa. Apteekissa myytävässä Biotiini strongissa biotiinia om 4mg. Eli paaaaaaljon enemmän. En laittaisi liikaa toivoa tuolle tuotteelle 🙂

  2. Mä en oikeen ikinä oo uskonut mihinkään tommosiin ja nyt ikää kun on tullu lisää niin on alkanut kiinnostaa nää enempi:) ootko sä siis kokenut että esim priorinista on ollut oikeesti esim tukalle hyötyä ja oot huomannu eron?

  3. Kokeilin tuota yhden paketin verran, enkä suoraansanottuna huomannut suurta muutosta :/ kynnet tuntui kasvavan vähän nopeammin ja ihankuin olisivat olleet vähän vahvemmat, hiuksissa ei näkynyt mitään muutosta.

    1. No mutta selviä tuloksiahan tulee varmasti vasta muutaman kuukauden jälkeen, hiukset kun varsinkin kasvavat vain sen sentin kuussa, jo päässä oleviin hiuksiinhan tuo ei luonnollisesti voi vaikuttaa vaan pelkästään uuteen tukkaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.