Pakkailua ja hehkuva meikkipohja

Eilen illalla sitten kaivoin sen matkalaukun esille ja aloitin pakkaamisen. Mulla on aina semmoinen ongelma, että pelkään pakata matkoille parhaimpiani mukaan siinä pelossa että ne kuluvat pilalle 😀 Tai että bikinit haalistuu, sandaalit kuluu.. Käytettäväksihän ne on tehty, mutta mulla on melkein AINA se tapa että pyrin pakkaamaan matkoille aivan rämävaatteita joita voi sitten pahimmassa tapauksessa jättää paikan päälle. Eilen mua alkoi harmittaa kun huomasin että mun Billabongin lempparibikinit alkaa olla ihan jo kulahtaneet ja ne neonpinkit Rebecca Minkoffin sandaalitkin jo aivan puhki.. Voi että!! Mistä ikinä löydän uudet yhtä hyvät?! Ei sitä niinkään voi elää, että jemmaa kaikki lempparitavarat ikuisiksi ajoiksi jonnekkin kaapin perukoille.
Vaihdoin 600 dollaria ja päätin, että se saa riittää kaikkiin ostoksiin tällä kertaa ja korttien käyttö on sallittu vain hätätilanteessa, jos jotain kivaa löytyy. Silti pakkasin mukaan MasterCardin, Visan ja vielä Dinersin. Ihan vain siksi, että jos MC vaikka katoaa, on silti 1 (tai kaksi) korttia matkassa tai yksinkertaisesti siksi, että Visassa on suurin luottoraja jos kertakaikkiaan tapahtuisi joku katastrofi ja joutuisin maksamaan jonkun megakalliin paluulipun Suomeen. Tai jotain tämmöistä, esimerkiksi josseivat Visa tai Master toimisi jostain syystä. No, aina on hyvä varautua, nämä on näitä mun höpöhöpöjuttuja (Ihan oikeasti en meinaa ostaa mitään..) 😀 Risteily on kuitenkin all-inclusive 10päivän ajan, joten ruokaan ei onneksi mene rahaa kun parina päivänä.
Nyt en tietenkään ehtinyt tekemään sitä ihonhoitopostausta ennen reissua, mutta muistuttakaa että teen sen matkan jälkeen! Eilen kuitenkin kuorin vartalon ja kasvot, että tarttuu sitten bruna paremmin. Tänään vielä viimeiset pakkailut..
Voisin kuitenkin vinkata nykyisestä arkimeikkini meikkipohjasta, jolla saa kivasti hehkua talvi-ihoonkin.

Sekoitan Lancomen Teint Miraclea, Lumenen mattaa heleyttäjää ja sitten tuota vaaleampaa hehkuheleyttäjää ja levitän koko kasvoille. Monille talvi-ihoille sopii varmasti jo pelkästään tuo meikkivoiteen ja vaalean heleyttäjän sekoitus, mutta itse haluan hieman päivetystä tähän kalpeuteen, joten sekoitan mukaan tuota tummempaa. Onneksi on kohta tämäkin ongelma ohi 😉

Saa nähdä tuleeko lähikuukausina taas myyntiin nuo Lumenen heleyttäjät, nehän tuppaavat ilmestymään aina kevään korvilla kaupan hyllyille ja pääsee taas hamstraamaan koko vuodeksi!
Oikein mukavaa tiistaita!

14 vastausta artikkeliin “Pakkailua ja hehkuva meikkipohja”

 1. Lumenen Heleyttäjää olen minäkin käyttänyt aiemmin. Nyt ostin testiin uuden, Diorin vastaavan tuotteen Glow Maximizerin (vai mikä nyt olikaan). Yhden aamun käyttökokemuksella vaikuttaa oikein tehokkaalta heleyttäjältä. Kannattaa käydä vaikka pyytämässä pieni näytepurkki. Myyjä suositteli yhdistettäväksi etenkin tuota heleyttäjää sekä uutta BB-voidetta, joka tarkoitettu ruskettuneelle iholle. Tuli jo kaupassa mieleen, että saattaisi sopia sullekin 🙂

  1. Ohoh ei hitto!!! Kuulostaa niin hyvälle! 😀 En ollut kuullutkaan tuosta, varmasti kovasti kysyntää tuolle heleyttäjälle, pakko kyllä pyytää testeri,.

 2. Tuo heleyttäjä olisi kyllä niin hyvä tännekin, sen verran kalpea alkaa kasvojen olemaan talven jäljiltä..

 3. Toivottavasti kohta tulee myyntiin, kävin jo eilen sokkarilla etsimässä, mutta en löytänyt! 🙂

 4. Hahaa meillä on melkein sama resepti ;)) itse sekoitan kanssa samaista heleyttäjää + lumene cc + lancomen meikkivoide 😛 hyvä tulloo! toivottavasti tosiaan kohta tulee myyntiin toi heleyttäjä niin voi taas hamstraa talven varalle 😛

 5. En voinut kuin nauraa tuota vaatteiden "säästelyä". Harrastin sitä vuosia ja saatoin jopa 3 vuotta piilottaa kenkäparia täysin käyttämättä.. Itseasiassa niitä taitaa olla useammankin vuoden takaa, mutta jääneet jo niin pieniksi, että en voi jalkaan laittaa vaikka haluaisinkin. 😀 Nykyään taas uuden rytkyt joutuvat käyttöön lähes heti ja käytänkin ne ihan nukkaisiksi asti.. heh.

  Ihanaa reissua!

  1. Voi että 😀 Itselläni tulee nykyään myöskin käytettyä lempparit aivan nukkaisiksi ja sitten harmittaa 😀 Mutta joo, käytettäväksihän ne on tehtykin hehe!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.