Bye bye Florida and Caribbean, hello Finland!

 …ja hello arki!
Hellurei! Täällä ollaan taas takaisin loman vietosta ja palattu kylmään Suomeen. Samalla sain vietettyä ansaittua lomaa myös blogista ja netistä, ihanaa kun ei ollut pariin viikkoon kertakaikkiaan mitään velvollisuuksia ja sai vain olla 🙂 Nyt alkaakin sitten paluu myös tähän blogirytmiin, jee! Onkin jo ollut ikävä raapustella tänne. Risteilylaivan 85c/min netti ei hinnallaan oikein houkutellut ja Floridan puolella tulikin sitten oltua aikalailla kokoajan liikkeessä, ettei olisi ehtinyt postaillakkaan. Ymmärrätte varmasti 😉 Jotain ehdin kuitenkin Instagramin ja Facebookin puolelle päivittää reissun päältä.


Tulin eilen yöllä Suomeen ja olen kertakaikkiaan aivan tööt aikaerosta. Sen vuoksi en vielä tänään jaksa tänne ihmeempiä raapustella, päätin vain tulla kertomaan että ollaan edelleenkin elossa! Luojan kiitos hoksasin ottaa vielä tämän päivän lomaa, muuten olisikin varmaan ollut aika pihalla töissä. Nimim. nukuin tänään klo12 asti ja olin silti AIVAN silmät ristissä!!
Vastailen kommentteihin viimeistään viikonloppuna 🙂 Ihanaa kun huominen perjantai on lomaltapaluun kannalta toisaalta ”maanantai”, mutta samaan aikaan perjantai, hehhh.
Aletaan katsomaan Breaking Badiä Netflixistä. Meillä alkoi ennen mun lomaa kamala Breaking Bad-maratoni ja vihdoin päästään sitä jatkamaan, jännää!

Ainiin ja siivosin aamulla sähköpostia. Sain ilmoituksen, että Nelly.com tarjoaa 23.3 saakka -15% alennuksen kaikista normaalihintaisista naisten ja miesten tuotteista kassalla koodilla SPRING15. Aika huisia, jos on ollut mielessä hankkia lopputalveksi jotain suurempaa kuten UGG’sit tai sitten kevääksi Converset yms 🙂 Valikoimaa pääset kurkkimaan täältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.