Hopeisia rusetteja Glitteristä ja korunhoitovinkkejä

Vietin maaliskuun alun Naisten päivän reissussa, mutta kotiin palatessa täällä odotti Naisten päivän yllätyslahja Glitteristä. Paketista paljastui Pure silver-sarjan aitohopeiset pienet rusettikorvikset, kuinka söpöt! Eivät olisi enempää voineet olla mieleiset 🙂 Glitteristähän löytyy näitä aitohopeisia koruja korvakoruista aina rannekoruihin ja kaulaketjuihin. Voi olla että valikoima on lähiaikoina vielä lisääntynytkin.
Itse muutama vuosi sitten oman 3-vuotisen Glitter-urani lopettaneena noita aitohopeisia koruja on ehtinyt kerääntyä jemmaan aikamoisesti ja olen tämän viiden vuoden bloggailun aikana aika monta kertaa näitä ehtinytkin hehkuttaa. Korumetallisiin koruihin verrattunahan hinta-laatusuhde on näissä enemmän kun kohdallaan. Aikalailla laittamalla muutaman euron lisää nappikorviksiin, saa ostettua jo hopeisetkin, joita voi käyttää korumetallisia koruja huolettomammin. 
Tokihan korumetalliset korut säilyvät oikein käytettynä ja säilytettynä; niiden kohdallahan tulisi aina muistaa välttää kosteaa ja auringon valoa eli lisätä korut vasta hiuslakan ja hajuveden jälkeen, ottaa korut pois suihkun ajaksi ja säilyttää ne kuivassa tilassa esimerkiksi korulippaassa. Kun pinnoite niistä kerran lähtee kulumaan ja korut tummumaan, ei niitä ikävä kyllä enää voi pelastaa. Aitohopeiset taas voi aina puhdistaa hopeanpuhdistusaineella takaisin uudenveroiksiksi! Korumetallisten korujen pahin vihollinen on säilytyspaikka esimerkiksi kylpyhuoneessa vesihöyryn armoilla tai ikkunan vieressä auringon valon alla.

Uudet lempparikorvikset lähtivät eilen töihin! 
Verrattuna esimerkiksi niihin Marc by Marc Jacobsin nappikorviksiin joita olen muutamat ostanut, voin rehellisesti sanoa näiden Glitterin nappien olevan ainakin sata kertaa hintansa veroiset ja kolmannes hinnasta! Toki M by MJ:n korut ovat ihania, mutta itse olen ahkerassa käytössä huomannut niiden tummuvan yllättävän nopeasti oikeasta säilytyksestä huolimatta, korumetallisia kun ovat 🙁 Tämän vuoksi pyrinkin nykyään hankkimaan ainoastaan hopeisia koruja, ettei tarvitse harmitella lempikorujensa tuhoutumista. 
Pienellä lisäpanostuksella hintaan kun saa ikuiset lempparikorut 🙂

Korvakorut siis saatu Glitteristä lahjana

4 vastausta artikkeliin “Hopeisia rusetteja Glitteristä ja korunhoitovinkkejä”

  1. Noi korvikset on kyllä todella ihanat. Mä en oo käyttänyt pitkään aikaan korviksia, pitäisi taas varmaan. Saa vaan nähdä saako kolmansiin reikiin koruja enää ollenkaan :D. Ekat mulla on ollut niin kauan, että ne ei juurikaan enää mee umpeen, ei ainakaan kovin helposti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.