Sunday what a fun day..

…tai ainakin siltä osalta, ettei tarvitse kerran viikossa kantaa huolta oikeastaan mistään, eilinen tuli nimittäin vietettyä pyykkäämisen ja siivoilun parissa. Siivoan nykyään aina lauantaisin.
Meilläpäin taas Breaking Bad-maraton menossa, mutta nyt hetken tauko jotta ehtii syödä jotain, vähän nettailla ja lakata vielä kynnet 😀 Nyt toinen tuotantokausi ohi ja johan jännittää paneutua kohta kolmannen pariin!! Tänään ei tarvitse säänkään puolesta harmitella, että makoilee sisällä.
Olen valitellut koko talven ja syksyn kynsien huonosta kunnosta, mutta reissussa kynnet kasvoivat taas ihan mieletöntä vauhtia eikä tietoakaan liuskottumisesta. Saa nähdä alkavatko taas kohta katkeilemaan vai auttavatko nuo lisäravinteet jo nyt. Toki auringollakin ja d-vitamiinilla on varmastin osaa nopeaan kasvuun.
Sain eilen parin mutkan kautta ladattua kuvat muistikortilta koneelle ja huomenna luvassa matkapostausta! Tässä muutamia lomaotoksia jo ennakkoon..

Nyt on alkanut iskeä pieni lomaltapaluumasis. Perjantaina alkanut flunssakaan nyt ei kamalasti oloa paranna kun on koko viikonlopun hukkunut räkäpapereihin. Mutta huomiseen!!
Ja muistakaa, että Nellyn alekoodi SPRING15 voimassa vielä tänään puoleenyöhön asti. Koodi antaa kassalla siis -15% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Nellylle tästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.