Tiffany's heart lock necklace

Monista houkutuksista huolimatta en villiintynyt aivan täysin shoppailun kanssa reissussa, vaikka lähellä toki välillä olikin. Unohdetaan esimerkiksi jonkinasteinen transsitila taas vaihteeksi Neiman Marcusilla. En tiedä mitä tekisin jos ”joutuisin” olemaan moisessa paikassa töissä. Mulla on jo pitkään jäänyt kovin vähän vapaa-aikaa tietyille hömpötyksille, kuten muiden blogien lukemiselle, nettikauppojen selailulle ja lehtien lukemiselle. Tuntuu välillä, että se vanha muotihömppähullu Iines on ollut viimeiset pari vuotta jossain talviunilla, en oikein yleensä jaksa enää välittää miten töihin pukeudun ja vapaa-aikana on vain niiiiin ihanaa lötkötellä trikoot ja villapaita päällä. Ja olla kertakaikkiaan ihan pihalla kaikista muotivillityksistä. Laitoin talvella muuten kaikki kolme Vuittonin huivia talviunille, koska aloin kyllästymään siihen että niitä tulee nykyään vastaan joka kadunkulmassa. Lepäilkööt siellä vielä jonkun aikaa kunnes saan päätettyä myynkö yhden niistä pois vai jätänkö odottamaan ”parempia aikoja” 😀 (Sen pinkin ”skandaalihuivin” jonka kävin toissasyksynä ostamassa salaa mieheltä ja jemmasin kaapissa ikuisuuden, taidan kyllä kaivaa esille kesäksi 😀 En nyt rehellisesti sanottuna muista olenko jakanut täällä salahuivin tarinan, mutta nykyisin se on jo työkavereillekkin tuttu :D)
Jokatapauksessa.. Kaikkein mieluisin lomaostoksista on ehdottomasti Tiffany’siltä ostettu turkoosi sydänlukko hopeana. Käveltiin St. Maartenilla Tiffany’sille ja se oli menoa sitten! Sain pitkän mietintäajan korun suhteen kun kaikki myyjät olivat vilkkaassa liikkeessä varattuina 20 minuuttia, ennenkö sain korun hipelöitäväksi. Meinasin jo kertaalleen marssia ulos, mutta mietin päässäni kuinka upealta tuo väri näyttäisi rusketuksen kanssa, kuinka siro tuo koru onkaan jokapäiväiseen käyttöön ja jaadajaadajaa..

Tähän sopivat sirot nappikorvakorut olisivat olleet täydelliset, mutta semmoisia ei löytynyt. Olenkin nyt pitänyt tämän kanssa niitä Glitterin rusettinappeja, jotka sopivat kun nakutetut! Samaa settiä tämän kanssa löytyi kokoelmasta avain-riipuksia, jotka olisivat pidemmässä ketjussa sopineet niin kauniisti tämän kanssa. Ehkä vielä joltain reissulta.. 🙂

Parhaat matkaostokset ovat sellaisia, joita voi arvostaa vuodesta toiseen ja muistaa vielä aikojenkin päästä mikä reissu ja tarina esineeseen liittyikään. Eikös vain?

10 vastausta artikkeliin “Tiffany's heart lock necklace”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.