Holiday shopping!

Reissusta tuli tällä kertaa oikein onneton ostossaalis, mutta en tällä hetkellä oikeastaan mitään ihmeempiä tarvitse joten en jää harmittelemaan. Olisihan reissun päällä saanut rahaa palamaan vaikka millä mitalla jos sille tielle olisi lähtenyt 😉

Ostoslistalla oli jotkut kivat työkengät kesäksi, vanhat lempparikengät kun ovat alkaneet kulua puhki kovasta käytöstä. Joskus joulun tienoilla kurkin netistä kiilakorollisia sandaaleja ja löysin esimerkiksi Isabel Marantilta kivat, jotka kuitenkin sitten ehtivät myydä loppuun ennenkö sain tehtyä ostospäätöstä. Nyt löysin kuitenkin Steve Maddeniltä kovin saman tyyliset ja täytyihän niitä ostaa samalla kahdessa värissä, tarjouksessa kun vielä kaiken lisäksi olivat!

Pähkäilin jo reissussa, kuinka pidän näitä nilkasta käärittyjen kulutettujen farkkujen kanssa kesällä yksinkertaiseen t-paitaan yhdistettynä ;D Ovatpa vielä todella mukavat jalassa!

Vikana päivänä käveltiin Galleria-malliin ja vaikka ostosten piti jo olla kasassa, kävimme piipahtamassa VS:llä ja löysin kotiin/jumppaan joogatrikoot ja kesäksi harmaan paljettitopin!

Nuo sävyt ovat ihanat 🙂
Lisäksi tuli ostettua Hurleyn/Niken urheilutoppi, Niken jumppatrikoot ja meikkejä, joten ei tosiaankaan ollut ainakaan ongelmia, että olisi matkalaukun painoraja ylittynyt haha! Onneksi kerrankin näin päin.
Ensimmäistä kertaa on oikeastaan semmoinen tilanne, ettei ole kertakaikkiaan mitään hajua minne reissuun sitä suuntaisi seuraavaksi ja milloin. Toisaalta tuo Karibian reissukin tuli aika extempore, joten eiköhän tässä taas jotain ilmene matkan varrella. Onneksi kesäkin tulee nopeasti, niin ei matkakuumeile ehkä niin pahasti jos kelit suosivat. Onhan ne lomat kuitenkin kivoja siinä mielessä, että on jotain mitä odottaa.. Onko teillä jo kevään/kesän lomat lyöty lukkoon ja onko ulkomaan reissuja suunnitelmissa? Jos, niin minne? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.