Ciatén ja Essien kynsilakkalempparit

Eilen lähti käyntiin neljäs tuotantokausi Breaking Badistä. En tiedä mitä tehdään sitten kun saadaan koko helahoito katsottua, tällä menolla siinä ei nimittäin mene kauaa. En uskonut että olisin enää hurahtanut mihinkään tv-sarjaan tällä tavalla. Paitsi eihän se ollut kuin viime kesänä kun tuijotin Dexteriä suunnilleen aamusta iltaan 😀
Muiden ostosten lisäksi tuli reissusta ostettua muutamia meikkejä. Lähiaikoina olen jotenkin hurahtanut täysillä kynsilakkoihin ja taisin viimeinkin löytää hyvät lakat, jotka ihan oikeasti pysyvät jämäkästi kynsissä varisematta pois heti ensimmäisenä päivänä! Itselläni ei riitä kärsivällisyys korjailla tai uusia kynsilakkaa päivittäin, joten kestäviä lakkoja on tosiaan kaipailtu ja olen siitä geelilakkauksestakin täällä pariin otteeseen höpöttänyt.

Essie on minulle jo ennestään tuttu merkki, mutta Ciatéa en ole vielä aikaisemmin päässyt kokeilemaan vaikka merkin olen tiennytkin. Löysin Sephorasta Ciaté Mini-lakkoja ja olin aivan myyty. Aivan ihania sävyjä, ihana peittävyys ja loistava kesto. Kivoimman yhdistelmän löysin kuitenkin yhdistämällä Essien hiekansävyistä ja tuota Ciatén kultahilelakkaa, joka jättää kynnelle aavistuksen verran matan ja karhean pinnan. Työkaverikin kiinnitti huomion tuohon lakkaan kynsissäni heheh.


Ciaté netistä täältä
Essie netistä täältä

Testailin lakkoja vähän eri tavoin. Lakkasin pohjalle kaksi kerrosta Essien lakkaa, annoin kuivua ja tein hilelakalla ns. ”liukuvärjäyksen” häivyttäen kärkeä kohden (ylin kuva) ja toisella kerralla jätin hieman pelkistetymmät kynnet ja lakkasin päälle Ciatélla vain nimettömät piristämään 🙂
Pakko sanoa, että nämä ovat myös sävyltään tällä hetkellä aivan lemppareita, varsinkin kun on vähän rusketusta pinnasta ja tietysti unohtamatta tulevaa kesää! 😉 Onko Ciaté muille tuttu merkki?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.