Win what you want

Lähdin mukaan Indiedaysin ja Libressen järjestämään Win what you want-kamppikseen, jonka myötä minut haastettiin kertomaan teille mitä minä tekisin jos voittaisin 10 000 euroa ylimääräistä rahaa käytettäväksi itse haluamallani tavalla! Huisia, tuo summa on nimittäin palkintona tämän kampanjan arvonnassa. Melkoinen palkinto 🙂


Voin melkein rehellisesti väittää, ettei mieleeni tällä hetkellä oikeastaan tule mitään materiaa, joka olisi aivan ehdotonta saada mikäli rahaa olisi enemmän. Jotenkin vanhempana on oppinut, etteivät tavarat voi missään määrin korvata ns. aineettomia asioita ja kokemuksia. Verrataan nyt sitten, että ostaisinko auton vai matkustelisinko sillä 20 000 eurolla jonka käyttäisin autoon, eipä tosiaan ole vaikea päättää.. 🙂 Eivät ne tavarat loppujen lopuksi tuo ihmiselle onnea kun hetkellisesti. En toki väitä, etteikö shoppailu olisi kivaa!

Haaveenani on jo kauan ollut lähteä hetkeksi ulkomaille auringon alle, muutenkin kuin vain vuosiloman muodossa. Nuorempana esteenä oli lähinnä keskeneräiset opinnot, myöhemmin lähinnä työt ja se ettei yksinkertaisesti uskalla tehdä sitä radikaalia päätöstä, ottaa ja lähteä pois hetkeksi viettämään toisenlaista elämää. Mielessä pyörii ne vakiokysymykset kuten ”Miten hoidan järjestelyt? Millä elätän itseni vuoden kestävällä sapaattivapaalla? Onko minusta todella siihen, uskallanko lähteä?” Usea tuttuni on tehnyt hurjan päätöksen, myynyt asuntonsa, jättänyt päivätyönsä ja muuttaneet ulkomaille, eivätkä katuneet päätöstään hetkeäkään! Usein kadehtin heitä ja toivoisin, että olisin itsekkin niin rohkea ja uskaltaisin tehdä yhtä suuria päätöksiä. Lopultahan kaikki on vain järjestelykysymyksiä.


Mikäli minä saisin 10 000 euroa ylimääräistä rahaa, on sanomattakin selvää, että ottaisin töistä virkavapaata vuoden tai edes puoli vuotta, lähtisin kauas auringon alle asumaan ja viettäisin elämäni loman.

En voi tällä hetkellä edes kuvitella kuinka hyvältä tuntuisi viettää edes muutama kuukausi ilman arkisia huolia, stressiä postilaatikosta tippuvista laskuista, kaamosmasennusta tai aikaisia aamuherätyksiä. Voisin rehellisesti väittää, että tuommoinen irtiotto on suurin unelma tässä elämässä ja voisin väittää, että haluan sen vielä joku päivä toteuttaa. Aikaa kun ei tosiaan tässä elämässä ole rajattomasti. Elämä voi päättyä minä hetkenä hyvänsä tai voi elää vuotensa laput silmillä ajatellen, että ”sitten joskus, sitten joskus”. No, sitten joskus tulee eteen se hetki kun vuodet ovat vierähtäneet ohi ja harmittelee sitä, miksei silloin nuorena tehnyt asioita jotka tekevät sinut onnelliseksi. Silloin on turhan myöhä enää tehdä muutosta asiaan. Töitä ehtii tässä elämässä tehdä rajattomasti, mikäli eläkeikä nousee entisestään varmasti siinä tapauksessa jopa hautaan asti, mutta nuori on vain kerran! Oletteko samaa mieltä?

Voit osallistua kisaan ostamalla Libresse-pakkauksia tai online-peliä pelaten (voi pelata netissä tai ladata puhelimeen) kilpailusivustolla. Pääpalkintona on siis 10 000 euroa puhtaana käteen, jonka voittaja saa käyttää unelmiensa toteuttamiseen 🙂

Minua kiinnostaisi kuulla vastavuoroisesti, että mitä te toteuttaisitte 10 000 eurolla?! 🙂

Itse ainakin haluaisin niin kovasti voittaa tämän kisan!! 

Yksi vastaus artikkeliin “Win what you want”

  1. Kyllä minäkin matkoille lähtisin. Minulla on jo kauan ollut haaveena päästä New Yorkiin. Ehkä vielä joskus.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.