Pinkkiä tukassa

Kävin alkuviikosta kampaajalla huollattamassa tukan ja avatkaa, tuotin kotona aikamoisen shokkireaktion illalla kotiin tullessa.. Ehdinkin jo esitellä uutta tukkaa Instagramin puolella.
Tukka vaaleni matkalla ihan kivasti, joten tällä kertaa jätettiin värjäys väliin ja Qhairin Johanna laittoi pesupaikalla jonkun kylmän sävytteen hetkeksi tukkaan taittamaan keltaisuutta pois. Jostain syystä mun tukka nimittäin alkaa aina kellertämään/punertamaan ajan mittaan! Olen liian laiska ilmeisesti käyttämään syväpuhdistavaa shampoota. Vika voi toki olla myös talon ruosteisissa putkissa, olen nimittäin todennut ruosteen kertyvän muuallekkin kun hiuksiin. Eli vaalennuksen välttämis-projekti etenee suunnitelmien mukaan, latvoissa enää nimittäin vain pari senttiä huonoa katkeilevaa latvaa jäljellä!

Tällä kertaa leikattiin pitkä polkka nyt kun on menty pitkällä tukalla vaikka kuinka kauan. Helpottaa vähän arkeakin. 
Se shokkireaktio koski toki tuota pinkkiä väriä 😀 Label m:lle on nimittäin tullut pinkki puuteriväri, josta kuulin jo ajat sitten työkaverilta. Testailtiin Johannan kanssa pinkkiä latvoihin ja reaktio kotona oli kutakuinkin jotain ”oletko seonnut nyt ihan lopullisesti, mikä tämä juttu on?!”. No mutta paljastin toki sitten, että väri lähtee kyllä pois pesussa. (Toki tuotin varmaan pientä hämmästystä myös töissä pinkillä tukalla hehheh)
Ostin myös omaksi tuon suihkeen, voin tehdä siitä myöhemmin vielä oman postauksensa. Label m:lle on myös tullut uusi tuuheuttava tuotesarja, joka sisältää maitotuotannon oheistuotteena syntyvää maitoproteiinia, joka turvottaa hiusta sisältäpäin. Tuo shampoo ja hoitis olivat päässeet loppumaan suuren kysynnän vuoksi Qhairista, mutta käyn ensi viikolla nappaamassa omani, ovat nimittäin kuulemma hintansa arvoiset! En malta odottaa, että pääsen niitä testailemaan 🙂

4 vastausta artikkeliin “Pinkkiä tukassa”

  1. Sulle käy ihan älyttömän hyvin ton värinen tukka!! Värjää vaa oikeesti 😉 – Marjo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.