Boyfriendfarkut ja ihania Ciaté-kynsiä

Pistin eilen tilaukseen itselleni boyfriendfarkut kesäksi! Ihan hetkisen sainkin etsiä että onnistuin löytämään niitä lahjepituudessa 30, mutta onneksi on H&M 😀 Edellisestä ostoskerrasta onkin jo hetki aikaa.. Kunhan saan nuo housut postitse niin voin ehkä alkaa harkitsemaan kesäksi toisia (jos nyt edes onnistun enää löytämään tuota kokoani mistään, Ginasta olivat viime viikolla pienet koot aivan totaalisesti loppu ainakin). Korot jalkaan, nilkat paljaiksi ja yksinkertainen t-paita kaveriksi, ei kai yksinkertainen kesäasu töihin muuta oikein vaadi vai mitä?
Löysin aivan mahtavia malleja boyfriendfarkuista! Itse pidän juurikin tuommoisesta kulutetusta denimistä, joka on vähän rennompi. Tai no kuinka ei-rennoiksi noita boyfriend jeanseja nyt voisi muka kutsua..

Koko boyfriend jeans-valikoima löytyy täältä!

Kirjoittelin muuten viime viikolla kuinka olen hurahtanut kynsilakkoihin uudestaan viimeaikoina ja kuinka iloinen olin löytäessäni Ciatén lakat. Tekisi ihan kamalasti mieli pistää parikin eri Ciatén lakkaa tilaukseen, mutta kai tässä olisi ensin järkevämpi kuluttaa noita kylppärin kaapin lakkoja loppuun. Mutta kuinka söpö tuo mintunvihreä on tai entäpäs nuo hilelakat? Ciatéllahan on myös nuo Caviar manicure-setit, joista olette saattaneet kuulla?
Olin siellä Sephorassa jo lappaamassa tuommoista settiä ostoskoriin, kunnes nuukuus iski. Arvatkaa harmittaako nyt. Pelkästään jo noista kuvista meinaa tulla hulluksi! 😀
Koko Ciatén tuotevalikoima löytyy täältä!

Ainiin ja oletteko kuulleet, että Nellyllä on huomiseen (1.4) klo 12.00 asti käynnissä Flash sale? Eli vähintään 100 euron tilauksista ropisee pois -25% ja vähintään 50 euron tilauksista taas pois -15%! Ilmainen toimitushan tulee aina yli 50 euron ostoksiin.
Huomasin itsekkin aivan sattumalta kun menin selailemaan tuota farkkuvalikoimaa ja eksyin itsekkin aivan muille urille ihailemaan noita kynsijuttuja 😀
Flash saleen löytöjä tekemään tästä!
*postaus toteutettu yhteistyössä Nelly.com:in kanssa

2 vastausta artikkeliin “Boyfriendfarkut ja ihania Ciaté-kynsiä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.