White Jeans

Hellurei. (Miten musta tuntuu, että aloitan jokaisen postauksen nykyään samalla tavalla?) Ette muuten tiedä miten kellojen kääntäminen on sotkenut mun rytmejä, oon aamulla aivan sekaisin kun onkin vielä hämärää. Ja en tosissaan yksinkertaisesti ala, jos vielä yrittää joku takatalvi tulla sabotoimaan tämän kevään! Juuri kun on sopivasti ulkonakin jo kuivaa ja tarkenee helposti nahkatakillakin. Toivotaan, että tulee megalämpöinen ja aurinkoinen kesä!!

Jaksoin taas viikonloppuna pitkästä aikaa pilkkoa tuoremangoa, joten tein sitä eilen esittelemääni tuorepuuroa ja sitten lauantaina mango-banaani-rahkamössön. Muistan jotenkuten joskus silloin 5 vuotta sitten kun aloittelin rahkan syömisen ja kirjoittelin täällä blogissa siitä 😀 
Muistan kuinka hankalaa rahkaa oli saada alas, ellei se ollut smoothien muodossa tai vain kunnolla mössättynä, nykyään se nyt menee helposti alas oikeastaan missä vain muodossa. Jotenkin älytöntä miten koko ruokamaailma pyörii nykyään rahkan ympärillä, ulkomailla nimittäin huomaa kuinka pulassa on kun ei kreikkalaisen jogurtin lisäksi oikein vastaavanlaista löydä. Tai ainakaan nyt esimerkiksi Jenkeistä. Ainiin ja blogikin täytti helmikuussa 5 vuotta ja unohdin tietysti koko jutun 😀 JEE!

Lupasin esitellä pinkkisprayn! Tuo suihke lähtee siis pois pesussa ja on koostumukseltaan vähän kuivashampoon ja hiuslakan risteytyksen tyyppinen. Kuivashampoo tuo ei siis missään nimessä ole, eihän kukaan nyt haluaisi puhdistaa hiusten tyveään pinkillä, mutta rakennetta tuo kuitenkin vähän antaa. Ensin suihkiessa väri on kirkkaampi neonpinkki, mutta harjatessa väri muuttuu kauniin pastelliseksi, eli käyttää voi monella tapaa. Itse en tiedä Helsingissä muita myyntipaikkoja kuin Qhair , mutta varmasti löytyy muistakin kampaamoista jotka Label m:ää myyvät.

Kävimme Tommin kanssa pyörimässä kaupoissa pari viikkoa sitten kun palasin reissusta ja hiplasin jo silloin Ginassa valkoisia farkkuja. Miehen mielipide oli kutakuinkin, että valkoiset farkut ovat kamalinta ikinä, enkä todellakaan saa niitä ostaa. No kävin kuitenkin toissaviikonloppuna ne farkut hakemassa. Ei miehet tajua mitään. Kieltämättä en olisi osannut pari vuotta sitten itsekkään kuvitella ostavani valkoisia farkkuja, mutta nyt ajatellen idea on ihan hyvä. Aivan varma kesähitti! Vähän sama kun niiden boyfriend-farkkujen, niin olen myös näiden kanssa miettinyt jo asustuksen valmiiksi. Onkohan se pukeutumisinspiraatio pitkän talvihorroksen jäljiltä vihdoin heräämässä kevääseen, jostain kumman syystä on lähiaikoina tullut mietittyä yhä enemmän pukeutumista kun koko syksy ja talvi mentiin lähinnä ”en jaksa enkä jaksa välittää”-asenteella ja pukemalla mustaa mustan kanssa. Ehkä vielä hetkeen ei ole kuitenkaan noiden valkoisten farkkujen paikka 😀
Ja muistuttaisin, että Nellyn Flash sale on vielä tänään 12:00 asti voimassa! Eli yli 100 euron ostoksista tulee tuntuva -25% alennus ja yli 50e ostoksista lähtee kassalla pois -15%! Nellylle tästä.

2 vastausta artikkeliin “White Jeans”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.