Pieniä kivoja juttuja ja kesän kaipailua

Nyt alkaa olla pikkuhiljaa jo kova ikävä kesää ja takaisin aurinkoon! Selailin koneelta jotain vanhoja kuvia, jotka eivät ainakaan helpottaneet kesän ikävöintiä 😀 Oon suunnitellut jo mm. käveleväni kesällä puolet matkasta töihin, jotta saa samalla liikuntaa ja aurinkoa, saa nähdä sitten kuinka tuo idea toteutuu. Täytyy muistuttaa itseään kevään mittaan tästä haasteesta. 
Eilen tuli aamubussissa mieleen myös se positiivisuushaaste, josta viime viikolla kirjoitin. Istuin työmatkalla ja luin nenä valuen edelleen siitä flunssasta. Havahdun kun vieressäni istuva tyttö tarjoaa ystävällisesti nenäliinaa! Menin aivan hämilleni kuinka kilttejä ihmisiä vielä löytyy ja niitä, jotka oikeasti osaavat kiinnittää huomiota näihin ympärillä oleviin asioihin putkiajattelun sijaan. Itse nimittäin painun aina ruuhkabussissa täysin omiin ajatuksiini lukemaan nettiä, työmatka on nimittäin omassa arjessani sitä ”omaa aikaa” kun voi keskittyä tutkimaan jotain tai sitten vain vajota omiin ajatuksiinsa.

Kesältä 2012
Haastankin vielä toistamiseen teidät mukaan tuohon haasteeseen, nyt kun pääsimme ohi aprillipäivästäkin! 😉 Juksattiinko teitä muuten eilen? Itse vältyin pahimmilta narrauksilta, mitä nyt työkaveri oli käynyt liimaamassa työkoneen hiiren alle post-it-lapun ja pähkäilin varmaan 10 minuuttia, että miksi hitossa hiiri ei toimi vaikka johto on kiinni! Blondi..
Ps. Joo, mutta tulisipa se kesä pian!! 🙂

2 vastausta artikkeliin “Pieniä kivoja juttuja ja kesän kaipailua”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.