Torstai 4

Breaking bad on tullut lähiaikoina mun ja blogin väliin! Kohta sekin tosin loppuu ja pääsee puuhailemaan illalla muutakin kun tuijottamaan BB:tä Netflixistä 😀 Huomasin yksi päivä mun nielussa oudon patin ja kävin tänään näyttämässä kurkkua työterveydessä. Mysteeri ei selvinnyt, joten uusi reissu ensi viikolla. Epäili kystaa, mutta itse panikoin kasvainta. Toivottavasti maanantaina selviää lisää. 
Tällä viikolla on ollut kovasti työkiireitä ja oon ollut iltaisin aivan puhki. Aamulla riittää virtaa ja päivä toisensa jälkeen teen ”tänään salille tai lenkille”-lupauksia, mutta illalla ei vain millään jaksa. Pitäisi vaan pakottaa itsensä liikkeelle. Olisinpa niitä ihmisiä jotka jaksavat urheilla aamulla ennen töitä! Herään nykyisin aamulla kuuden jälkeen, joten herätys olisi jo viiden maissa jos meinaisin saada urheilusuoritukset tehtyä aamulla. Etätyöt olisi niin unelmaratkaisu, saisi olla ”töissä”  koirien kanssa ja ehtisi ehkä aamuisin liikkumaankin kun ei menisi työmatkoihin yli tuntia päivässä.

Kävin toissapäivänä Larussa Twist & Tangon ja Timberlandin ystävämyynneillä, josta tarttui mukaan pari paitaa. Kuten siis tuo raidallinen neule tuossa ylemmässä aivan älyttömän surkeassa kuvassa 😀 Eipä kustantanut kuin 10 euroa! Toinen paita oli aavistuksen hinnakkaampi, mutta pellava- ja silkkisekoitepaidalta maksan ihan mukisematta 25 euroa. Hyviä löytöjä siis!

Mun karvakakarat!! Mabe ja Bixu alkaa olla jo ”vähän” kavereita, eli Bixu ei saa enää ihan niin rajuja raivareita kun Maui yrittää tulla lähelle. Päästää jopa nukkumaan näin viereen ja puolustaa Mabea ulkona jos joku vieras koira räyhää 😀 Toivottavasti niistä tulee vielä kunnolla ystävykset sitten kun Mapsu vielä kasvaa ja vähän rauhoittuu. Se on nimittäin semmoinen villivekara!

Vastailen kommentteihin muuten taas viikonloppuna, en ole ehtinyt miettiä niitä taas moneen päivään ja tajusin vasta tänään.

Huomenna jo perjantai, jee!! Viikonloput on kyllä niin parhautta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.