Mid season sale alkaa NYT!

Tänään puoliltapäivin alkoi Nelly.comissa mid-season sale, mikä tarkoittaa sitä että tuhansien tuotteiden hintoja on alennettu vähintään -50%! Parhaat viedään tietysti päältä, joten tarjoushaukkojen kannattaa kärkkyä ensimmäisten joukosta kivoimmat löydöt 🙂
 
Ja aivan asiasta kukkaruukkuun.. Voisin taas toteuttaa toivepostauksia, joten niiden tiimoilta saa pistää toiveita tulemaan. Toivepostauksia on aina mukava rustailla, kysymyspostaustakaan ei ole ikuisuuteen ollut.

 
Omia lempparipoimintoja alesta! 😉


Koodilla MIDSALEVIP pääset selailemaan alea jo nyt ennakkoon ennen varsinaisen alen alkamista! Aleen pääset TÄSTÄ!

12 vastausta artikkeliin “Mid season sale alkaa NYT!”

 1. Puhuit aiemmin postauksessa Label m tuuheuttavasta shampoosta/hoitiksesta. Oletko jo kokeillut niitä? Ja millainen pullo se/ne oikein on?

  1. Mun piti käydä ostamassa ne viime viikolla, mutta ne on keskusvarastolta loppu enkä ole vieläkään saanut ostettua! Toivottavasti pian!! 🙂

 2. Kyselen nyt tässä uusimmassa postauksessa, kun en tiedä, tarkastatko vanhojen kommentit; kirjoitit, että 6 ml Neulashia kestää sinulla puoli vuotta. Minulla 3,5 ml Revitalashia kesti yli vuoden ja olen ollut aikeissa kokeilla vaihteeksi Neulashia, mutta nyt huolestuin tuosta Neulashin riittoisuudesta, se kun on jonkin verran kalliimpaakin. Osaatko siis sanoa, että pitääkö Neulashia laittaa paljon enemmän kuin Revitalashia? Olen kyllä ollut tyytyväinen Revitalashin tehoon, mutta netissä ihmiset tuntuvat pitävän Neulashia parempana, joten siksi olen harkinnut vaihtoa. Oletko koskaan kokeillut Revitalashia?

  1. Moikkamoi! Voipi olla että kommentti on hukkunut vanhojen postausten syövereihin. Mulla on ollut myös Revitalashiä ja se kului aikalailla samaa tahtia kun neulash, joten kuvittelisi että ne aikalailla samoissa ovat teholtaan ja riittävyydeltään. Revitalash on ehkä aavistuksen verran juosevampaa, jonka vuoksi sitä meni mulla AINA silmään ja kirveli!! Tuo oli ehkä inhottava piirre Revitassa, ehkä se sitten levittyykin jotenkin paremmin.. Hmmm! Käytitkö Revitaa päivittäin ja sait riittämään vuoden? Huisia!

  2. Käytin ekan puolisen vuotta päivittäin ja sitten ehkä neljä kertaa viikossa. Mutta ehkä laitoin sitä jotenkin sitten vähemmän, koska ei sitä minulla koskaan silmiin valunut. 🙂 Tuloksiin olin kyllä tyytyväinen.

   Kiitos vastauksesta! 🙂 Taidan tosiaan nyt kokeilla tuota Neulashia, kun alan bloggaajat tuntuvat pitävän sitä parempana. 🙂

 3. On se Label m shampoo sellainen punainen pullo? Näyttää saavan kyllä nettikaupoistakin.. Kerrothan täällä heti kun olet testannut sarjaa?

  1. Katsoin myös että Feelunique tai lookfantastic jompikumpi ainakin myy, mutta olen niin malttamaton että haluaisin heti hakea kun tulee lisää! ;D Täytyy kyllä tilata netistä jossei kohta tule. Ja tosiaan joo se punainen pullo ja kerron toki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.