Window shopping @ mytheresa.com

Moimoimoi! Olin eilen aamulla niin tööt, etten aamulla keksinyt tänne mitään kirjoitettavaa. Olen todennut, että parempi silloin vain olla kirjoittamatta mitään kun jaaritella jotain tyhjänpäiväisyyksiä. Ei nyt sillä että tämä sisältö useinkaan mitään kovin  järkirikasta olisikaan 😉 That’s life! Aloin pari viikkoa sitten lukemaan jo toistamiseen Suljettu maa-kirjaa, joka kertoo pohjoiskorealaisten loikkareiden tarinoita. Aivan loistava kirja!! Tässä parin vuoden aikana alkanut pikkuhiljaa unohtumaan kirjan sisältö, niin ihan ajankohtaista pistää uudestaan lukuun. Huonomuistisella on halvat huvit kun kirjatkin voi kierrättää vuodesta toiseen hahaha. En kai ihan oikeasti ole kuitenkaan ainut?!

Selailin viikonloppuna tuntitolkulla mytheresan tarjontaa, ihan kamala ostoskuume nimittäin eikä netissä haahuilu tosiaankaan auta asiaan.. Tällä hetkellä tarvitsisin (ihan oikeasti) ensinnäkin

a) uudet matalapohjaiset sandaalit kesäksi
..Rebecca Minkoffin neonpinkit alkavat nimittäin olla jo siinä kunnossa että uudet on saatava ja mielellään kestävät ainakin muutaman vuoden ahkerassa käytössä, mielellään toki kymmenen vuotta 😀
b) uuden laukun, josta on haaveiltu jo myös niin kauan
..tällä hetkellä Balenciagan Giant 12 City Leather tote jota olen pähkäillyt jo varmasti yli pari vuotta, mutten edelleenkään raaskinut ostaa! Heräsin syksyllä tähän haaveiluun kun tajusin ettei juuri sitä mallia edes ole enää nettikaupoissa myynnissä, jonka olisin kaikkein eniten halunnut. Sen siitä saa. Etsin liian kauan laukkua mustana ja juuri oikeanlaisilla kultaisilla yksityiskohdilla ja selailu jatkaa edelleen! Tuon allaolevan kollaasin vihreä Giant 12 City on niiin ihana, mutta tosiaan ehkä hieman epäkäytännöllisen värinen.
c) kyllähän sitä keksisi aina kaikkea, esim Isabel Marantin korkolenkkarit mustina
Mytheresa ei tosiaan ole paikka haahuilla ympäriinsä ”ihan vain selailemassa” 😀 Valikoimista löytyi vaikka millä mitalla ihania laukkuja ja kenkiä. Muuta valikoimaa en edes uskaltanut selailla.

Korolliset sandaalit ovat Celinen, koralliset Balenciagan ja mustavalkoraidalliset Marc by Marc Jacobsin. Sandaaliostos menee kuitenkin tällä hetkellä laukun ohi, joten täytyy lähipäivinä taas paneutua tähän sandaali-asiaan ja käydä ehkä keskustassa halvemmat liikkeet kaluamassa läpi! Nuo molemmat lättäpohjaiset houkuttelevat kyllä tällä hetkellä niin kovasti, että pakko laittaa harkintaan!!
Musta tuntuu, etten ole ikuisuuteen ostanut itselleni mitään paitsi ne parit farkut. Samalla musta on tullut todella pihi lähiaikoina ja tuntuu, etten nykyään muuta teekkään kun säästän ja säästän. Mutta onhan se sitten entistäkin mukavaa ostaa jokin mukava juttu itselleen sen jälkeen kun on pitänyt kukkaron nyörit visusti kiinni 😉

2 vastausta artikkeliin “Window shopping @ mytheresa.com”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.