Viikonloppu ja omenapiirakkaa

Huomenta! Oli ihana nukkua kunnon yöunet työviikon jälkeen. Luin eilen illalla sängyssä sitä Pohjois-Korea-kirjaa ja simahdin joskus jo kymmenen jälkeen. Muinakin päivinä tullut simahdettua jo ihan outoihin aikoihin. Olen jotenkin ihan hajalla tän viikon jäljiltä, olin joka päivä melkein tunnin yliaikaa töissä kun joudun olemaan pari viikkoa ilman työparia ja hommaahan riittää ihan pirusti kun tekee kahden ihmisen työt. Sen myös huomasi illalla kotona kun oli aivan rätti jo kahdeksan jälkeen. Tämmöistä se on joskusYmmärrätte miksen ehtinyt tännekkään raapustaa loppuviikosta. Avasin eilen illalla uuden luonnoslehden tänne bloggeriin ja yritin saada jotain raapustettua, mutten kotipuuhien jälkeen sitten yksinkertaisesti jaksanut 😀 Perjantai-iltoina on ihana vaan nollata sohvalla tai sängyssä ilman että kantaa huolta tai stressiä mistään, sitä vartenhan vapaaillat on.
Meillä on tänään kotona kemut (!!), joten niiden tiimoilta riitti eilen ja riittää vielä tänäänkin järjesteltävää. Jännittää että miten saadaan yli 10 ihmistä mahtumaan tänne, mutta eiköhän kaikki järjesty. Kohta vielä siivoilua ja muuta järkkäilyä edessä!

Löysin äsken muuten puhelimesta panorama-kuvia reissusta! En ollut aikaisemmin iPhonesta tuota toimintoa käyttänyt ja jäin ihan koukkuun.

Viime viikonloppuna avattiin terassikausi Porvoonkadun baarissa! 😀

Ja leivoin alkuviikosta omenapiirakkaa sillä samalla maailman yksinkertaisimmalla reseptillä jolla aina väsään sen mustikkapiirakan. Valmispohja, omenaa ja päälle rahkatäyte; 1 rahka, 1dl maitoa, 2 kananmunaa ja vaniliinisokeria. Uuniin noin 40minuutiksi ja valmista! Tuolla samalla reseptillä teen siis sen mustikkaversion vaihtamalla ne omenan tilalle ja joskus olen tehnyt myös vadelmaversion. Siis niin yksinkertainen ja tekemiseen menee alle 10min. Jaksaa tämmöinen laiskimuskin sen aikaa seisoa keittiössä 😀
Voi hitto tästä postauksesta tuli aivan käsitön sekametelisoppa, pahoittelen 😀

Ei mulla tainnut mitään erityistä asiaa olla, halusin vain toivottaa kivaa viikonloppua!

6 vastausta artikkeliin “Viikonloppu ja omenapiirakkaa”

  1. Eksyin tänne sun blogiin ja jäinkin kattelemaan, mitä täältä löytyy. Tosi kivan oloisia juttuja kirjoittelet, ja onpa hienoja nuo panoramakuvat. 🙂

  2. tää blogi on kyllä mun mielestä kivointa luettavaa 🙂 tykkään just tälläsistä sekametelisoppa postauksista 😀 kivaa iltaa, mullakin tiedossa tyttöjen ilta tänään 🙂 t.m

  3. Pliis Iines, voisitko jakaa tekstiä pienempiin kappaleisiin – ei jaksa lukea muuten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.