Lomachillailua

Polkaistiin tänään Bixun kanssa päivä käyntiin jumpalla. Ensin tein pitkästä aikaa sisällä kyykkyhyppytreenin ja sen jälkeen käytiin tunnin powerwalkilla Töölönlahdella.  Opin tuon hyppypiirin kaverilta viime kuussa ja olin ekan kerran jälkeen aivan kuollut. Treeni nyt ei kestä kuin reilut 10minuuttia, mutta uskokaa tai älkää, tuntuu jaloissa aivan maksimaalisesti jossei ole jalkoja hetkeen treenannut!

Hyppypiirissä on kahta eri kyykkyhyppyä ja kahta muuta sarjaa. Ensimmäiset sarjat tehdään 20 kappaleena, jonka jälkeen levätään 1min. Seuraava sarja 18, sitten 16 kunnes viimeinen sarja on 10kpl jokaista liikettä. Aika ytimekäs lämmittely ja varmasti taas hieman juntturassa jalat huomenna 😀 Ihanaa kuitenkin kun huomenna(kin) voi vaan ottaa rennosti ilman arkihuolia!

Tuntuu niin hyvältä pötkötellä iltaisin sängyssä katsoen iPädiltä Netflixiä ja nukkua niin pitkään kun nukuttaa, tehdä hyvää ruokaa, lenkkeillä.. Nyt ladataan akkuja loppukevään työrupeamaan, ihan älytöntä että kahden lököilypäivän jälkeen on vielä kaksi edessä.

Minua pyydettiin muuten mukaan Nikon Coolpixin testikamppikseen, jonka myötä saan kuvaustestiin muutaman Nikonin Coolpix-kameran ja sen myötä kirjoittaa käyttökokemuksista. En ole aikoihin kuvannut puhtaalla pokkarilla tai oikeastaan ollenkaan sen jälkeen kun mun Canonin IXUS varastettiin Balilla, joten mielenkiinnolla vertailen millaista kuvausjälkeä näillä saa! Ensimmäinen testikamera on Coolpix S9700, jolla tämän postauksen kuvat on otettu. Tuli mieleen, että tämä taitaa olla ensimmäinen kerta ikinä kun itseasiassa kuvaan Nikonilla.

Torstain lammasherkkua. Älkää ihan totta kysykö miten tuo tehtiin tai mitä siihen laitettiin. Taivaallista oli jokatapauksessa 😀

Kamera on tyttömäisen punainen! En muuten ymmärrä miksi mun iho näyttää näissä aivan photoshopatulta 😀 Ei ainakaan pitänyt olla mitään airbrushefektiä käytössä hahah!

Tämän hetken paras juttu kaupassa on  muuten Valion kreikkalainen jugurtti 500g purkissa! Bongasin tämän eilen ja todella mukava yllätys niiden Totalin minipurkkien rinnalle. Totaleissahan on rasvaa muistaakseni 0-2% ja tässä 8% muistaakseni, mutta tarvitseehan ihminen rasvoja 😉 
Suosittelen lämpimästi testaamista ainakin niille, joilla ei mene rahka alas. Kreikkalainen jugu on nimittäin paljon pehmeämpää ja huomattavasti helpompaa saada alas jo ihan pelkiltään. Proteiiniahan kreikkalaisessa (ainakaan tässä) ei ole läheskään saman verran kun rahkassa, mutta silti n. 6g/100g. Kävin tänään ostamassa tätä toisen purkin, niin totaalisen koukussa ollaan. Namiii!

No vielä mässäillään näillä pihvikuvilla haha 😀
Tuossa Coolpixissä on pikamuokkausohjelma, jolla saa suoraan kuvan napsaisun jälkeen valittua filtterin kuvalle, ihan kätevää. Ainakin näin ensituntumalta ihan näppärä kapistus. Toki omaan minijärkkäriin verrattuna laatu ei tietysti ole samaa luokkaa ja pokkarin ”heikkouden” huomaa etenkin vähäisessä valossa kuvatessa. Katsellaan mitä tästä saa vielä irti!

Ps. Siis ihan totta. Tässä jälleen kerran pähkäilen että millä järjellä TV5 näyttää näitä samoja leffoja uudestaan ja uudestaan ja vielä uudestaan. Toki kanavat kierrättävät leffoja ja ohjelmia, mutta esimerkiksi huominen ”Pientä säätöä” on tullut viimeisen vuoden sisällä ainakin 5 kertaa, tämän iltainen Bad Teacher juuri viimeksi pari kuukautta sitten, eivätkä nämä tosiaan ole ainoat. Onneksi on Netflix 😀

2 vastausta artikkeliin “Lomachillailua”

  1. Oon kans huomannut, että joiltakin kanavilta tulee samat elokuvat moneen kertaan ihan vähän ajan sisään. Toisinaan se ei haittaa jos on vaikka missannut sen edellisen kerran, mutta jossain vaiheessa alkaa ärsyttää jos ei tuu muuta kuin samoja leffoja viikosta toiseen. Meillä näkyy Canalin leffakanavat, otettiin joku paketti pitkästä aikaa. En muista millon lopetettiin ne, ehkä joku 4-5 vuotta sitten. Siellä näkyy kyllä välillä ihan kivojakin leffoja, paitsi että siellä näkyy myös edelleen samoja leffoja kuin sillon vuosia sitten :D. Ja jatkuvasti näkyy mm. Rakastunut Shakespeare vuodelta 1998.

    1. Joo, tosi raivostuttavaa. Meillä on kans ollut joskus kanavapaketti ja huomasin myös, että siellä pyörii myös ne samat leffat uudestaan ja uudestaan. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.