Pääsiäisterveiset

Hyvää pääsiäistä! Olen aivan varmasti ainut joka viettää pääsiäispyhiä yksin kotona. Tai no oikeastaan kaksin koiran kanssa. Innostun aina erityisesti pyhinä blogin kanssa kun kukaan ei varmasti ole siellä ruudun toisella puolella. Pahoittelen alkuviikon hiljaisuudesta. Kuten viime viikolla kirjoittelin, niin kiirettä on pitänyt ja kun katsoo kaiket päivät tietokoneen ruutua töissä, ei oikein joka päivä jaksa miettiä nettiä sitten kotona. Ensi viikolla pitäisi kiireen helpottaa! 🙂 Syynä on toki myös ollut se, että koukutuin viikoksi lukemaan kirjaa ja kömmin aina jo kahdeksan maissa illalla sänkyyn lukemaan.

Ja tosiaan ihan mukava nyt pyhinä vain olla kotona ja puuhailla juttuja, kuinka unelma onkaan neljän päivän vapaaputki!! Käytiin Bixun kanssa aamulenkillä äsken ja ulkonahan on superlämmin. Saa nähdä jos lähtisi päivällä ulos ottamaan vuoden ensimmäiset Suomibrunat. Tai ainakin yrittämään haha.

Ostin kaupasta itselleni Mignon-munan tarkoituksena palauttaa lapsuuden muistoa siitä kun joskus ala-asteella ostin Mignonin ja syömättähän se jäi. Eilen jännityksellä testasin nykypäivän tuomion ja aina ökköähän se edelleen on.. Pari haukkua ja takaisin pakettiin. Tuskin tuota nyt onkaan tarkoitettu ihan yhdellä kerralla syötäväksi 😀

Eihän pääsiäinen olisi mitään ilman pääsiäiskynsiä! Väliaikapäivityksenä muuten siitä Active beauty hair & nailsistä voin kertoa, että kynnet ovat vahvistuneet huomattavasti. Liuskottuminen on myös vähentynyt, samoin kuin katkeilu. Vielä pari kuukautta sitten olin aivan viittä vailla varaamassa ajan taas geelikynsien laittoon, mutta onneksi tässä nyt vielä omilla selvitään. 
Lähiaikoina on muistunut mieleen taas kuinka kovaa puuhaa kynsien siistiksi kasvattaminen on 😀 Tai siis jos onnistuu telomaan yhden kynnen pöydän kulmaan ja katkaisemaan sen, niin on melkeinpä pakko lyhentää muitakin kynsiä ettei näyttäisi oudolta. Olenko minä vain outo vai onko muillakin samanlaisia nykypäivän ongelmia? 😀

Ette muuten arvaa mikä perjantai mulla oli eilen….

Ei pitkäperjantai vaan PIHVIPERJANTAI! Entrecote parsan ja timjamin kanssa, ei hitto kuinka hyväää! Kerran viikossa on aivan sallittua ostaa kunnon pihvi Hakaniemen kauppahallista ja herkutella oikein kunnolla. Lihatiskillä aina ihmetellään kun pyydän sen isoimman pihvin. En vain kertakaikkiaan tiedä mitään parempaa ruokaa. Tuli aivan järkyttävä nälkä nyt jo tuon kuvan näkemisestä. Torstaina Tommi kokkasi karitsaa jossain sienisoossissa ja sekin oli aivan taivaallista! Tänään onkin sitten vähän vaatimattomammat sapuskat kun en varmaan jaksa raahautua kauppaan ja olen muutenkin surffileskenä kotona seuraavat kaksi viikkoa..
Ps. Hain tällä viikolla postista ne H&M:n boyfriendjeansit, jotka olin tilannut. PALAUTUKSEEN! En ole varma onko vika mussa, mallissa vai ihan tottumuskysymys. Näytin ne jalassa 90-luvun lapselta jolle on tungettu päälle liian isot farkut huolimatta siitä että testailin eri kenkien ja yläosien kanssa. Etsintä siis jatkukoon tai täytyy vain luopua tästä haaveesta löytää se sopiva malli. Blaah!

14 vastausta artikkeliin “Pääsiäisterveiset”

 1. Kadehdin noita sun kynsiä! Mulla on nimittäin niin, että kun kynnet vähänkin kasvaa, ne lohkee.. En ymmärrä, mikä on vialla! Syön mielestäni aika paljon maitotuotteita. joten siitä ei ainakaan pitäisi olla kiinni. Osaatko sanoa, mistä kiikastaa?

  Ja hyvät pääsiäiset sinnekin! 🙂

  1. Hmm, en kyllä osaa sanoa, pitäisikö sun kokeilla jotain biotiini- tai kalkkivalmistetta? Itselläni ei nimittäin auta kynsiin pelkästään kalsium. Ja toki täytyy muistaa syödä d-vitamiinia jotta kalsium imeytyy! 🙂

 2. Minä oon myös yksin kotona, ja vielä oksennustaudissa! et sulla menee varmasti paremmin ku mulla 😀

 3. Mä oon täällä linjoilla, eikun postauksia vaan kehiin! 😉 Tulin TAAS kipeeksi, niin meidän kaikki suunnitelmat peruuntu. Mietinkin just yks päivä että miltä noi Mignonit maistuu, varmaan 20v kun viimeksi sellaista maistanu. Mut eipä tartte ostaa, kiitos tästä muistutuksesta 😀
  Kivaa pääsiäistä Inkkunen <3

  ps. ihanat kynnet!

  1. No voi hitto sun kanssa, nyt sit vaan lepoa! Tietty nyt iskee ahkeriin työntekijöihin pipi kun on pyhät 🙁 Ja juu et menettänyt Mignonissa mitään haha 😀 Ja kiitos samoin <3

 4. Luulin, että oon ehkä maailman ainoa ihminen joka ei tykkää Mignon-munista 😀 Ihanan väriset kynnet, taidan ite ottaa mallia ja tehdä samaan tyyliin!

  Emmi L.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.