Collegepusakan metsästys

Olen etsinyt kivaa collegepuseroa kevääksi ja kun en ole hetkeen ehtinyt kaupungille kauppoja kiertelemään, selailin yllättäen nettikauppojen valikoimaa. Poikaystävän sanoin ”Hupparit on niin so-last-season, nyt pitää olla collegepaita” 😀 Itseltäni löytyy ennestään hieman erikoisempi Billabongin college ja Forever 21:n roosa selästä avonainen, mutta nyt olisi tarkoitus metsästää hieman simppelimpää versiota.
Nellyllä on kätevä kun eri tuotteet on usein eritelty kamppiksittain, kuten tämä collegekamppanja. En nimittäin onnistunut muita nettikauppoja selailemalla löytämään collegepusakoita! Voi myös olla vikaa kärsimättömässä etsijässä..
Entäpäs sitten koko asukokonaisuus?
Itse pukisin collegepaidan kylminä kevät- ja kesäiltoina rennosti farkkushortsien, nahkatakin ja tennareiden kanssa. (Kuinka ihanat nuo Niken tennarit!!)
1. Nahkatakki J. Lindeberg 2. Collegepusakka IRO 3. Farkkushortsit One Teaspoon 4. Tennarit Nike 5. Hapsulaukku NLY trend 6. Kello Michael Kors 7. Kello Michael Kors
Onko teillä jo collegepaita hankittu? 😉

Ps. Nellyn ale on laajentunut ja tuotteita on jopa -80% alennuksella. Kannattaa kurkata täältä!

Sisältää mainoslinkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.