Pääsiäisen nukkavieru esittäytyy

Tiedättekö mitä ihailen? Nimittäin ihmisiä jotka jaksavat aina näyttää hyvältä ja panostaa ulkonäköönsä, päivästä toiseen. Itse nimittäin kuulun niihin laiskimuksiin, jotka eivät vapaapäivinä jaksa edes vilkaista peiliin ja jotka heti töistä kotiuduttuaan vetävät nuhjuverkkarit jalkaan. Viime viikolla eräs miesporukka taisi naureskella mulle kun raahauduin käyttämään koiraa päälläni laskutakki, yli-isot collegehousut, kulahtaneet EMU:t, syvälle päähän tungettu pipo ja kaiken taisi kruunata siellä sillä pinkillä puuterisuihkeella väritetty tukka 😀 Tuli kieltämättä semmoinen olo, että pitäisikö sitä joskus edes harkita sitä panostamista, edes vähän? 
Tiedän tuttavia, jotka eivät suuntaa edes lähikauppaan ilman meikkiä, itse taas en voisi kuvitellakaan jaksavani panostaa ulkonäköön kauppareissulle. Jos joku tuomitsee räjähtäneen ulkonäön perusteella, niin voi olla etten edes kaipaa elämääni kyseistä henkilöä hahaha 😀 Mutta siis tiedätte mitä tarkoitan?
Itse olen ollut koko pääsiäisen niin nukkavieruna, että on oikein kauhistuttaa. Ihan mukava päästä huomenna takaisin töihin, niin saa pukea päälleen muutakin kuin sen tuulitakin ja yli-isot collarit. Toisaalta, siksihän vapaapäivät (ainakin omalta osaltani) on keksitty, että voi joskus vain olla panostamatta siihen miltä näyttää. Onneksi se ei ole niin vakavaa ja hei, aurinkolasit pelastavat jo paljon! Nyt keväällä kun aurinkokin on virallisesti alkanut paistaa, voi piiloutua niiden taakse näyttämättä typerältä 😀

Ja älkää kuvitelko näiden kuvien kuvaistavan sitä mun nukkavieruolemusta. Siitä en lisäisi tänne kuvia vaikka kuinka pyytäisitte!!! 😀
Tänään mentiin Bixun kanssa kylään työkaverin luokse ja jätin Bixun muutamaksi tunniksi hoitoon työkaverin lasten kanssa, jotka olivat aivan innolla odottaneet hauvaa kylään! 🙂 Bixu onkin ollut loppuillan aivan väsynä kun on kuulemma heitelty palloa, leikitty ja oltu rapsuteltavanakin. Koiran päivät siis. 
Itse kävin sillä aikaa käppäilemässä Sörkästä Hakaniemeen ja istuskelin auringossa. Aivan uskomattomat olleet nämä pääsiäisen kelit, toivottavasti jatkuvat samaan malliin. Voihan olla, että korkkaan huomenna käyttöön jo baltsut. Toivottavasti ei mene enää montaa viikkoa, että pääsen pukemaan töihin hameen ilman sukkahousuja!
Ja huomenna on ehkä pakko mennä viettämään töissä lounastaukoa ulos aurinkoon. Oletuksena siis, että huomiseksi on vielä luvassa niitä lämpöjä 🙂

10 vastausta artikkeliin “Pääsiäisen nukkavieru esittäytyy”

  1. Entä mistä oot löytänyt tuon täydellisen näköisen nahka(?)takin? Upea! T:Jasmin

    1. Se on Zarasta tuommoinen villakangastakin ja nahkatakin yhdistelmä, aivan mun lempparitakki kyllä! 🙂 Tosin jo 2012 ostettu, ettei varmaan enää löydy..

  2. Hei, oot varmaan joskus ehkä kertonutki, mut millainen pukukoodi teillä on töissä? 🙂

    1. Nykyisessä työpaikassa niinkun "periaatteessa" löyhä pukupakko,mutta sanoisin että smart casual. Itse en ole aikoihin jaksanut kovin panostaa. Tummat tai mustat farkut ja joku siisti pusero ajavat usein työpukeutumisen 🙂

  3. On niiiin mukava kuulla että joku muukin on kotona räjähtäneen näköinen 😀 välillä tuntuu että oon ainoa jolla on tuo sama kotiintulo rutiini, vaatteet pois ja tukka kiinni, ja vapaapäivinä ei tosiaankaan jaksa panostaa ei sitten yhtään 🙂 mukavaa viikkoa Iines!

    1. Joo kuule et tosiaankaan ole ainut!! 😀 Aivan ihanaa heittää työvaatteet pois päältä kotiin tullessa, ahhh.. Ihanaa viikkoa sinulle myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.