Liu Jo: Bottom Up!

Lähetän nykyään niin paljon sähköposteja, että meinaan useamminkin aloittaa blogipostauksetkin sanalla ”Hei!”. No mutta tosiaan. Minua pyydettiin taas kerran yhteistyöhön Fashionstoren kanssa ja koska olen aina ollut enemmänkin kuin tyytyväinen heidän kanssaan asioidessani ja yhteistyötä tehdessä, ei tosiaan tarvinnut kahta kertaa miettiä 😉
Sain valita Fashionstoren valikoimista yhden itseäni miellyttävän tuotteen ja koska olen jo vuosia ollut täysin rakastunut Liu Jo:n Bottom Up-farkkuihin, valitsin itselleni jo neljännet Liu Jo:n ”peppufarkut”, jotka ovat omassa käytössäni olleet aivan lempparifarkut! 
Bottom upithan ovat ikään kuin ”push-up”-farkut, jotka on valmistettu siis suoraan sanottuna luomaan takapuolelle kohotusefektin. Kaikkea sitä keksitäänkin!

Omien farkkujeni malli on Bottom Up Thin Leg, Denim Blue Silver Wash,
jotka olivat kesäksi aivan nappivalinta!! (löytyvät täältä) Edelliset Bottom Up:ini ovat
nämä (linkki) ja olleet jo toista vuotta aivan vakiofarkkuni töissä, vapaalla..
Noiden tummien rinnalle nämä kulutetun vaaleat ovat mukavaa vaihtelua ja
eikös se mennyt niin, että kesäksi tulee aina hommata vaalean kulutetut
farkut? 😉
Kaikki Bottom-Up-farkut löytyvät Fashionstoren sivuilta täältä!

Jos Fashionstore on uusi tuttavuus, niin suosittelen lämpimästi tutustumaan. Valikoimasta löytyy ihania merkkituotteita laidasta laitaan ja aina aurinkolaseista vaatteisiin, sekä koruihin ja kelloihin.

Taisivat olla ensimmäiset asukuvat ikiaikoihin (kiitos Jutalle muuten kuvausavusta haha), ehkä se tästä taas lähtee kesän tullessa. Olen sanonut täällä miljoona kertaa ja sanon vielä, että itselläni pukeutuminen on talvisin aina aivan jäässä ja jotenkin kesää kohden herää eloon. 
Onhan nyt lähipäivinä saatukin nauttia aivan superlämpimistä säistä. Näin eilen sporasta kun tyttö käveli kadulla lyhyissä farkkushortseissa ja topissa. Joku taisi vissiin olla astetta enemmän innoissaan!! 😀
Ps. Voisiko joku ihana ja ystävällinen neuvoa mulle taas kerran, että miten te pienennätte ne kuvat Picasassa (?) ja lisäätte ”alkuperäisessä koossa” Bloggeriin. Yritin nimittäin etsiä sitä postausta jossa sitä apua muinoin kinusin, mutten enää löytänyt.. Yritin itse säheltää Picasan kanssa ja tuon bannerin sain pitkän ja tuskallisen säädön jälkeen tosiaan pienennettyä, mutten ole tosiaan varma teinkö sen kaikkein yksinkertaisinta reittiä, koska sen verran monimutkaista oli. Kiitän miljoonasti!!!
Sisältää mainoslinkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.