Pääsiäiskynnet kolmella lakalla

Se vielä joku aika sitten vallinnut geelilakkausvimma ja haahuili rakennekynsien pariin on laantunut sen jälkeen kun olen saanut nämä omat kynnet kasvamaan taas ihan ok-pitkiksi. Käytin geelikynsiä tosiaan muistaakseni huimat neljä (!!) vuotta putkeen, kertaakaan pitämättä taukoa kunnes aikalailla tasan vuosi sitten sitten päädyin niistä luopumaan. 
Ainainen huoltoon raahautuminen jotenkin alkoi vaikuttaa ylitsepääsemättömältä, vaikka se nyt tapahtuikin vain kerran kuukaudessa. Samoin talvisin kynnet tuppasivat silloin tällöin katkeilemaan ja silloin oli otettava pikaliima kauniiseen käteen ja ryhdyttävä kynnenpaikkaushommiin! 😀
Geelikynsien poiston jälkeen ensimmäinen kuukausi oli aivan kamala, koska oma kynsi oli niin kertakaikkisen hapero, mutta ihmeen nopeasti ne lähtivät kuitenkin vahvistumaan. 
Geelikynsien aikana en tosiaan käyttänyt laisinkaan kynsilakkoja moneen vuoteen, joten voitte kuvitella kuka on tällä hetkellä innostunut niistä aivan todenteolla. (Kun vielä jaksaisi vähän useammin korjailla noita kuluneita lakkoja…) Niistä Ciateista ja Essieistä kun olen täällä pariin otteeseen paasannut.

Kaivoin pääsiäiskynsien tekemiseen kaapista kivoja pinkkejä ja oransseja, joita ei ollut hetkeen tullut käytettyä. Suunnitelmissa on ollut itseasiassa hankkia musta ja valkoinen lakka jo iät ja ajat, aina unohdan. Olin jo Floridan reissulla kantamassa Essien ihanaa turkoosia kassalle, kunnes aloin jostain syystä empimään ja otin sen hiekansävyisen tilalle. Nyt harmittaa, nuo Essietkin ovat siellä nimittäin huimasti edullisempia.
Tuo kirkas lakka on muuten LCN:n super hardener, josta olen täällä kirjoitellut joskus varmasti melkein 5 vuotta sitten. Tuo superkovettava lakka oli mulla käytössä geelikynsien kanssa ja fiksailin sillä ja pikaliimalla (:D) katkeilevia ja katkenneita kynsiä. Tai tuota superhardeneria lisäilin lähinnä kynsien nurkkiin kun geeli alkoi ajan mittaa ”irvistää” (if you know what I mean..). 
Jokatapauksessa tuo on virallisesti muistaakseni superkovettava päällyslakka! Oma pulloni on totaalisen loppu, mutta sain lisättyä tuota viikonloppuna yhdelle kynnelle ja lakka on pysynyt aivan ehdottomasti kaikista kynsistä parhaiten! 
Tuota pitäisi saada ainakin Sokoksilta ja muista tavarataloista, suosittelen todella lämpimästi mikäli ongelmana on katkeilevat kynnet ja kariseva lakka. Tuo nimittäin liimaa lakan kynteen ja vahvistaa omaa kynttä 😉 Pitäisi itsekkin käydä ostamassa lisää.

Samalla oli hauska testata, että mikä lakka pysyy parhaiten. Totesin, että huonoiten pysyi tuo Lorealin (oranssi) ja parhaiten taas pinkkikoralli (Lumene) ja Yves Rocherin pinkki keskisormissa.
Tuon Yves Rocherin lakan olen saanut joskus blogin kautta yhteistyön tiimoilta ja olen ollut Yvesin lakkoihin aivan ehdottoman tyytyväinen. Mulla oli viime vuonna Yvesin lakka myös hiekansävyisenä, joka oli aivan lemppari kunnes pudotin sen vessan lavuaariin ja sen jälkeen kylppäriä koristivat oikein komeat lakkamaalaukset. Silloin kyllä aavistuksen harmitti. 
Noiden lakkojen hinnat ovat Yvesillä 5,50-7,90e, joten voin rehellisesti väittää, että hinta-laatusuhde on enemmänkin kuin kohdallaan. (Lakat löydät täältä). Tuohon Lorealiin olen taas kovin pettynyt.

Jeps, Iines 5v lakkaa jokaisen kynnen eri värillä 😉
Mutta hei!! Nyt ihan tosissaan pistäkää toivepostausideoita tulemaan kommenttiboksiin! Mulla on nimittäin vielä näillä näkymin viikonloppu vailla suunnitelmia ja voisin vaikka niitä toteuttaa, jookosta!! 🙂
Ja nythän mennään jo torstaina, eli tsempataan vielä kaksi päivää niin koittaa viikonloppu. 
JEE! Tänään mulla on iltaan asti kaikenlaista menoa, mutta vastailen kommentteihin ahkerammin taas viimeistään viikonloppuna.

Sisältää mainoslinkin

2 vastausta artikkeliin “Pääsiäiskynnet kolmella lakalla”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.