Kosmetiikkahullu pressipäivillä

Siis voi hittolainen! Olin eilen jo kahdeksan jälkeen aivan nuutunut ja töllötin toisella silmällä iPadillä Netflixistä Siltaa , jota Tommi on hössöttänyt että mun pitäisi alkaa seuraamaan sillä aikaa kun on reissussa. Ja onhan se aika koukuttava itseasiassa.

No, käytiin sitten vähän ennen yhdeksää koiran kanssa iltakävelyllä ja hyvä kun pysyin tosissaan hereillä. Otin mukaani iPadin parvelle, että olisin voinut taas jatkaa siltaa kunnes sitten aamulla heräsin ja tajusin, että olin samantien nukahtanut. Harmittaa toki herätä jo seitsemältä sellaisena aamuna, kun saisi nukkua niin pitkään kun nukuttaa! Onpahan sitten aikaa höpötellä täällä teille.

Kävin torstaina töiden jälkeen piipahtamassa Why Not PR:n pressipäivillä, jossa Why Not PR:n ihanat tytöt esittelivät vaikka mitä ihania uutuuksia kosmetiikan saralta ja katsastettiin myös nopeasti muutaman vaatemerkin syksyn mallistoa.

Mukaan lähti tosiaan vaikka mitä ihanaa kosmetiikkaa, joista tulossa pikkuhiljaa testipostauksia, kun pääsen näitä kaikkia testaamaan! Mukaan sain mm. uusimman LivBoxin , joka mullekkin on joskus muutaman kuukauden tilauksena tullut.

Muistankohan oikein, että LivBox tulee uudistumaan ja lisäämään painoarvoa kotimaisille tuotteille. No mutta jokatapauksessa, syksyllä on tulossa oma LivBox myös miehille!! (Loistava vinkki esimerkiksi joululahjaksi ;)) Miesten boksi ei ilmesty ihan kuukausittain, vaan ilmeisesti muutaman kuukauden välein.

Ja tuosta Vita Liberatan aivan uudesta itseruskettavasta tulossa myös postausta. Voisin itseasiassa kokeilla sitä jo tänään. Tuote on aivan äskettäin tullut markkinoille ja lupaa siis jopa 3 viikkoa kestävän rusketuksen! Vita Liberatastahan olen aiemmin kertonut tarkempaa tuotetietoa täällä. Merkki on itselleni siis jo tuttu, mutta tuota uutuutta on testattava!

Yksi juttu johon rakastuin aivan ensikokeilulla on Avonin huulipuna! Yritin metsästää Avonin verkkosivuilta tätä punaa, mutten onnistunut tuon hylsyn perusteella tätä punaa löytämään, voi olla että kyseessä on niin uutukainen, ettei sarjaa ole vielä saatavilla. Avoniahan saa ostettua ainoastaan konsulttien välityksellä, joten en tiedä mitä teen kun tämä loppuu. Täytyy ilmeisesti itse ryhtyä Avonin konsultiksi hahah. Pressipäivillä kuulin myös Avonin uudesta geelikynsilakasta, jota ainakin Why not pr:n Heidi hehkutti aivan täysillä. Pakko saada semmoinen jostain käsiini!
Tämä oli siis itselläni ihkaensimmäinen kerta kun kokeilen mitään Avonin tuotetta ja olen kyllä aivan myyty! Tuo puna on tarpeeksi kevyt ja kosteuttava omaan makuuni, eli levittyy kauniisti eikä jätä huulia ”kuiviksi” tai jätä liikaa väriä. Tuo sävykin pure peony on kesäksi aivan perfect!
Olikohan tässä nyt tarpeeksi tuotehehkutusta tällä erää 😀 Omasta mielestäni on vain reilua kertoa tuotteista, joita olen itse käyttänyt ja joita voin lämpimästi suositella muillekkin. Esimerkiksi nyt vaikkapa LivBox, VitaLiberata ja tämä Avonin puna ovat tuotteita, joiden takana voin täysin seisoa, enkä niitä teille hehkuttaisi ellei minulla olisi niistä 100% positiivisia kokemuksia. Huolimatta siitä, että olen saanut ne blogini kautta testiin.
Mulla onkin teille tänään tai viimeistään huomenna luvassa yllätys täällä!! 
Pysykää kuulolla 😀 JEE!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.