Video: Perjantain kuulumiset

Heiheihei!! Lupasin aamulla teille yllätyksen ja uskokaa tai älkää, kuvasin eilen ensimmäistä kertaa lähes kahteen vuoteen videopostauksen! 😀 Eli tässä vähän perjantain turinoita videomuodossa. Turha silti odottaa mitään kovin maata mullistavaa. Perus höpöhöpöjuttuja.

17 vastausta artikkeliin “Video: Perjantain kuulumiset”

 1. Mullakin on kerran ollut tuollaista outoa huimausta, mutta se oli tosi rajua, ja kesti vaan yhden päivän. Kyllä kannattanee mennä lääkäriin, varsinkin jos monta päivää on kestänyt.

 2. Kiva ylläri! Vaikutat videolla kuitenkin vähän vaisulta, toivottavasti kaikki on hyvin! Mulla muuten huimaus (semmonen hetkellinen "päässä heittäminen") liittyi menieren tautiin, vaikkakin vielä selkeämpi oire oli korvien humina. Lääkäri totesi sen olevan meniereä (kuulukin oli alentunut vähän), mutta onneksi olen nyt saanut olla jo useamman vuoden ilman mitään oireita! Mutta tee ihmeessä lisää videopostauksia! Esittele vaikka miten teet kampauksen, meikin, merkkituotteita, ostoksia tms. 🙂

  1. Juu kaikki on kunnossa toki, olen aina noilla videoilla tuommoinen kun on niin epäluonnollista höpöttää kameralle haha 😀 Hankala olla oma itsensä! Googletin myös tuon Menieren, mutta muut oireet eivät oikein täsmää, joten en usko että olisi se kyseessä. Täytyy kuulla lääkärin mielipide 🙂

  2. Menieressähän on kyse siis korvan simpukan tasapainoelimen nestetasapainon häiriöstä, johon vaikuttaa nimenomaan mm. suolan käyttö (kun kerroit käyttäväsi paljon suolaa). En ollenkaan tiedä, mutta tuli mieleen voisko se suolan runsas käyttäminen kuitenkin vaikuttaa sunkin pyörryttämiseen, jos siis korvassa on jotai häikkää simpukassa. Lääkäri osaa varmaan sanoa paremmin 😀

 3. Mun mielestä tämmöset "turhat" höpöhöpövideot on just kivoja! useammin vaan 🙂

 4. Täällä myös toivotaan lisää videopostauksia, ihan normiarjen jutut kiinnostavat. Muksaa viikonloppua!

 5. Olisi kiva lukea esim. sun suosikkiblogeista ja miksi ne on sun suosikkeja, työmaailmasta esim. mietteitä työhyvinvoinnista ja mitkä on sun suosikkikirjoja, -musiikkia, -nettisivuja jne 🙂

  1. Kiitos näistä ehdotuksista! Työhyvinvoinnista olenkin kirjoittanut aikaisemmin, en tiedä oletko niitä huomannut mutta toki voin raapustaa aiheesta enemmänkin ajatuksiani 🙂 Blogeja en ehdi nykyään lukemaan oikeastaan ollenkaan, joten tämänhetkisiä lemppareita en oikein osaa listata! 🙁

 6. Googlaapa asentohuimaus, itselläni todettiin se, tosin kaikki lääkäritkään eivät sitä tunnista mutta siihen liittyy juuri tuo maailman pyöriminen. Tiettyjen liikkeiden tekeminen saattaa auttaa asiaa, itselläni ainakin helpotti vaikkakin välillä palaa

 7. näitä lisää! näytät jotenkin tosi laihalta, eikai huimaus voi johtua siitä? :/ hei videopostausaihe vois olla vaikka joku asiapitoisempikin joskus, siis älä käsitä väärin nää on just parhaita näinkin mut aattelin jos haluaisit kertoo vaikka jotai itsestäs tai opiskeluistas tai muusta videon välityksellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.