Bikinikauden avaus!

Mulla oli tarkoitus perjantai-iltana raapustaa tänne kuulumisia, mutta en
kertakaikkiaan jaksanut. Makasin vain sohvalla. Mulla on jo melkein
viikon ollut tosiaan omituista huimausta ja huonoa oloa, välillä enemmän ja välillä vähemmän.
Nyt neljänä aamuna päässä on pyörinyt sängystä noustessa niin pahasti,
että on pakko ollut painaa pää tyynyyn vielä minuutiksi, että pääsee
ylös. Ihan kamalaa. Siis tiedättekö kun ”pyöryy nukkuessaan”. Tänäänkin heräsin aamulla siihen kun pyörryin ollessani makuulla, ihan pimeää touhua.
No sitten tosiaan yksinkertaisesti perjantaina vain simahdin ennen yhdeksää, kuten eilen jo raportoinkin. Simahdin eilenkin jo kyllä ennen kymmentä, vaikka kuinka yritin sinnitellä hereillä leffaa katsoessa.
Kuten tuossa videolla selitin, niin muutama päivä sitten töihin lähtiessä solmin
kengännauhoja pää alaspäin, kaaduin ja löin pään vessan oveen. Perjantaina
tuli taas töissä hetken seistessä huimaava olo ja illalla maailma alkoi
pyöriä ympäriinsä heti kun yritin nousta sohvalta ylös ja huonoa oloakin
esiintyy välillä. Hitto mitä tämä voi olla!! Ainakaan verensokerista ei
voi johtua, verenpaineet mulla on tunnetusti melko matalat, mutta syön
aika paljon sen vuoksi suolaa, joten epäilen ettei johdu siitäkään. 
Niskankaan ei pitäisi olla jumissa, aiemmin mulla on ollut pahojen
niskaongelmien vuoksi semmosta huminaa päässä kun veri ei ole niskajumin
vuoksi päässyt kunnolla kiertämään, mutta mun mielestä tämä nyt ei ole
semmoistakaan, eikä lihasrelaksantitkaan ole auttaneet jos nyt jotain niskajännitysperäistä on olevinaan.
Googletin jo toki ja tein itselleni diagnoosin jostain
tasapainoelimen tulehduksesta yms. Täytyy kyllä ensi viikolla raahautua
lääkärin, jossei helpota. Onhan tämä nyt vähän perseestä kun ei pääse
aamulla edes sängystä ylös meinaamatta kupsahtaa.
 Viikonloppukynnet! 😉

Mutta asiasta kaktukseen. Avasin eilen virallisesti bikinikauden! Oltiin ystäväporukan kanssa puistossa piknikillä paistattelemassa ja loikoilemassa. Pakkasin jo öljyt sun muut mukaan ja ehdin vajaan tunnin loikoilla biksuissa kunnes tuli vähän vilu. 

Ja ei hitto Bixua. Olen varmaan joskus maininnut, että Bixu on siis niin totaalisenmegasuperpallo- ja keppihullu!! Siis se jaksaisi tuoda tennispalloa heitettäväksi vaikka koko päivän. 
Kellään ei ole koskaan riittänyt energia nähdä sitä tilannetta, että Bixu olisi väsähtänyt pallon heittoon! Eilen muutaman tunnin aikana meistä noin viisi eri henkilöä heitteli Bixulle palloa vuorotellen, valehtelematta ainakin sata kertaa ja tämä vaan jaksaa tuoda sen uudestaan ja uudestaan. Jollain ainakin innokkuutta. Se pitäisi laittaa yhdeksi päiväksi tenniskentälle semmosen syöttökoneen kanssa, voi olla että tulisi jossain välissä väsy 😀
Ja siis voi hittolainen, mä oon mässännyt koko viikonlopun taas ihan hulluna. Kävin ostamassa perjantaina sipsipussin ja suklaalevyn sillä verukkeella, että jos se auttaisi huimaukseen (öhöm) ja nytpä nekin on jo syöty. 
Tommi sanoi pari viikkoa sitten yhtäkkiä, että oon muka hyvässä tikissä vaikka omasta mielestä oon vaan turvonnut parin kuukauden takaisesta, olin aivan ihmeissäni. Ihan hölynpölyä. No mutta on sitä tullut kuitenkin powerwalkkailtua lähiviikkoina ihan kivasti, eli kai ne herkkupäivät on ihan sallittuja kerran viikossa 😉
Ainiin ja ps!!! Tulipahan eilen huomattua, että Lintsi on jo auki. JEE!!

9 vastausta artikkeliin “Bikinikauden avaus!”

 1. Voi ei. Ootkohan sä saanut lievän aivotärähdyksen kaatumisesta? Kannattaa käydä tsekkauttamassa. Osaan kuvitella kyllä tuon tilanteen – mä olen kerran kaatunut selälleni ottaessa työpäivän jälkeen farkkuja jalasta. Ja kerran olen saanut olkapään sijoiltani ja parin kuukauden treenitaukoon ottaessa paitaa pois päältäni. Että joo… 😀

  Mä tuun taas parin viikon päästä sinne sun naapuriin kaverin luo – pakko varmaan käydä Lintsillä!! Jes!

  Missäs sun Maui-vauva on? Mulla on kyllä kiireiden takia jäänyt postauksia välistä, jos oot kertonu jossain niistä.

  1. En mä usko tai ei se niin kovaa kolahtanut 😀 Ja Mabe on Ruotsissa näyttelyssä ja nyt äiti vei sen mökille lomailemaan. Mun on kans PAKKO päästä pian Lintsille, tervetuloa vaan Alppila Hoodseille 😀

  2. Kiitos kiitos! Ja hyvä kuulla, että vauva on kunnossa ja tallessa. Jotenkin hätäännyin, että eihän mitään oo sattunu. Näyttelymenestystä siis sinne! 🙂

 2. Mä oon pyörtynyt bussin lattialle noustessani työmatkalla bussista. Ei auttanut kun seuraavalla bussilla lähteä kotiinpäin 😀 onneksi jäi siihen nuo pyörtymiset

  1. Mä kans viime kesänä pyörryin bussiin!! 😀 Mä pääsin tosin kotiin ambulanssilla.. Se oli kyllä silloin ihan erilaista pyörtymistä, ei tämmöistä huimausta. Onhan bussiin pyörtyminen kieltämättä vähän nöyryyttävää 😀

 3. ettet vaan satu oleen raskaana? 😀 huimausta, pahoinvointia, turvotusta.. hmmm… just saying… heh.. ei vaa, toivottavasti vointi kohenee 🙂

 4. Varmasti rasittavaa, jos tämä postaus tulee nyt täyteen eri ihmisten näkemyksiä mistä sun huimaus vois johtua, koska syitä on varmasti miljoona. MUTTA! Kerron oman näkemykseni. Syötkö sinkkiä lisäravinteena? Itse olen kiskonut sitä kauan, ja paljon. Ja nythän se selvis miks kummassa mua huimaa niin kauheesti. Sinkki estää raudan imeytymisen.. Ja tästäpä se huimaus sitten taitaakin johtua. Sinkki pannaan hetkeksi!

  1. Joo itseasiassa syön noita hius- ja kynsilisäravinteita ja niissähän kai on sinkkinä. En ole tullutkaan ajatelleeksi moista! Tosin en ole nyt kuukausiin tehnyt muutoksia lisäravinteiden käytössä, joten mietin että voisivatko oireet ilmaantua näin äkisti?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.