Myydään Michael Kors Bradshaw watch

Ilmoittelinkin aikaisemmin, että myyn kolme kelloani pois. Just Cavalli on tosiaan myyty, mutta sain eilen listattua Korsin huuto.nettiin. Kovin haikealla mielellä tästä luovun, nykyään tulee käytettyä tosiaan lähinnä vain kahta kelloa, niin olen päätynyt supistamaan kellokokoelmaani. 
Olen myös harkinnut myyväni pois yhden Vuittonin Denim Shawleistani, joko vaalean roosan tai sitten tummansinisen. Pakkasin ne tosiaan jo parisen kuukautta sitten laatikoihinsa pois ja olen nyt pähkäillyt, että tylsää pitää kolmea huivia turhanpanttina vaatekaapissa, kun niistä voisi jollekulle olla iloa 🙂 Pinkistä limited editionista en luovu, mutta täytyy nyt miettiä että kummasta raaskisin luopua vai raaskinko ylinpäänsä!

Kello löytyy huuto.netistä TÄÄLTÄ!
Ps. Nellyn alesta saa nyt -15% lisäalennusta kassalla koodilla 15MORE 
Alen löydät TÄÄLTÄ!

Ja Boozt.comissa on vielä tänään valikoiduista tuotteista jopa -25% alennusta
Kamppis löytyypi TÄÄLTÄ!

Sisältää mainoslinkkejä 

4 vastausta artikkeliin “Myydään Michael Kors Bradshaw watch”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.