Video: Maanantain aamuhöpinät

Heiheihei!! Sain eilen kuvattua aamuvideopostauksen teille (alan taas innostua näistä haha), joten tällä kertaa tämmöinen postaus näin aamutuimaan 😉 Tänään tuli yllättäen samanlainen kiire kun eilen tuossa videossa mainitsin, vaikka heräsin 30min normaalia aikaisemmin.. Huoh. Nyt töihin!

Ps. Mä oon nyt tehnyt radikaalin päätöksen ja päättänyt myydä kaksi kolmesta LV Monogram Denim Shawlistani pois. Sinisen ja vaalean roosan. Olen saanut jo monia yhteydenottoja huivien tiimoilta ja olen aivan hukassa, että kenelle sen myyn vai listaanko huutikseen ja minkä laitan hinnaksi.
Otin eilen niistä tarkempia kuvia, joten aiheesta enemmän sitten kun ehdin ne kuvat tänne lisäillä! 🙂

5 vastausta artikkeliin “Video: Maanantain aamuhöpinät”

  1. Mullakin on siitepölyallergia. Tää on kyllä niin maailman ärsyttävintä! Satais edes vettä, niin helpottais. 😀

  2. Voi mä niin haluaisin ostaa sen denimin sinisen mutta nyt on säästökuuri menossa, joten ehkä pärjään ilmankin, hah! Ja sullahan on hiukset vaikka kuinka kivasti tässä, ihan inspiroiduin niin että laitan huomenna töihin samalla tavalla!:)

  3. Itse taas suosittelen huuto.nettiä. Saanut sieltä yleensä parhaan hinnan koska käyttäjäkunta on niin suuri. Tietenkin hinta pitää olla kohdillaan että porukka innostuu huutamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.