Aamuhöpinät ja video…taas!

Käytiin eilen Jutan kanssa töiden jälkeen Milttonin Showroomilla katsastamassa mm. Björn Borgin, JC:n ja Bik Bokin syysmallistoja, tulipa samalla maistettua paria Fazerin uutuussuklaata ;D Oon ollut ennen tosi laiska käymään noilla pressipäivillä kun olen erkaantunut aikalailla blogimaailmasta verrattuna parin vuoden takaiseen. Toki vanhat blogiystävät ovat ja pysyvät, mutta välillä oikein jopa nolottaa kuinka vähän nykyään tietää bloggaajia. 
Ennen vanhaan kun oli vain ne parikymmentä ja kaikki tiesivät kaikki suurinpiirtein. Nykyään taas blogeja syntyy kun sieniä sateella. Voisi sanoa, että nyt ollaan Suomessa siinä asemassa, missä Ruotsi oli silloin 2009 kun itsekkin blogin perustin ja ilmiö oli vielä aivan uusi juttu, eikä kukaan Suomessa olisi voinut kuvitellakkaan elävänsä blogilla.
Mulla oli eilen tosiaan sukulaisia kylässä ja tuli turistua vaikka mitä 🙂 Siis olin kertakaikkiaan niiiiiiiin väsynyt jo kahdeksan jälkeen! Aloin haukotella jo varmaan seitsemältä ja olin aivan silmät ristissä Bixun kanssa iltakävelyllä. Kannoin iPadin taas sänkyyn, että olisin katsonut jakson Siltaa, mutta nukahdin heti klo21! No mutta olin kyllä herännytkin eilen jo 5:30.. Mummo mikä mummo, hahah.

No mutta pidemmittä puheitta, videopostaus taaaas, eilisaamulta. Iloitkaa nyt näistä, tänään mies tulee taas taloon enkä halua sen kuullen näitä aamulla höpötellä, joten enjoy! 😀

Ja mikäli en enää tänään ehdi postailla, niin ihanaa vappua kaikille! Kohtuudella 😉

2 vastausta artikkeliin “Aamuhöpinät ja video…taas!”

  1. Nämä sun videot on tosi kivoja! Mistäköhän nuo korvikset on? Muistatko yhtään mistä sen sormus- postauksen voisi löytää? (Siis tarkoitan noita sormuksia, jotka näkyvät videolla).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.