Oral-B 3D White Luxe Glamorous Shine + arvonta!!

Juuri kun toissaviikolla kirjoittelin ensikokemuksiani ostamastani Oral-B:n sähköhammasharjasta ja spekuloin noita uusia Oral-B:n Suomessa lanseerattuja ”Crest-tahnoja” ja sitä, että vastaavatko ne tosiaan niitä Crestin tahnoja, sain yhteydenottopyynnön että olisinko kiinnostunut näitä uusia tahnoja testaamaan. Mun lempparitahnoja!! 
Sain tosiaan vahvistuksen siihen, että Oral-B totta tosiaankin on lanseerannut Suomessa nuo Crestin huippusuositut valkaisevat tahnat, joita ennen raahasin vaalennusliuskojen ohella aivan purnukkakaupalla Jenkkireissuilta. No, eipä tarvits enää 😉 Tahnat on tosiaan lanseerattu täällä nimellä Oral-B 3D White Luxe Glamorous Shine, jota versiota olen itseasiassa käyttänyt myös Crestin versiona.

Tahnathan lupaavat poistaa jopa 90% hampaiden pintatahroista 5päivän käytön kuluessa ja itse olen jo usean vuoden käyttänyt tuota tahnaa ”ylläpitävänä hoitona” valkaisuliuskojen välissä. Itseasiassa nyt kun olen muutaman kuukauden käyttänyt ainoastaan Sensodyneä, olen huomannut hampaiden alkaneen taas tummua. Eli valkaisukuuri on ehdottomasti taas aiheellinen!
Ja mikä parasta, sain teidän kesken arvottavaksi myös Oral-B:n sähköhammasharjan! Kyseinen harja on Professional Care 600 3D White-vaahtopäällä (arvo n. 60e). JEE!!

Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen, että miksi haluaisit vaihtaa tavallisen hammasharjan sähköiseen?
Osallistumisaikaa on maanantaihin 5.5 klo 00:00 asti! Keksithän itsellesi nimimerkin ja liität kommenttiisi sähköpostiosoitteesi, jotta saan voittajaan yhteyden!

Arpaonnea 🙂

83 vastausta artikkeliin “Oral-B 3D White Luxe Glamorous Shine + arvonta!!”

 1. Haluaisin vaihtaa tavallisen hammasharjan sähköiseen, koska hammaslääkäri suositteli 🙂 Pojalleni ostin jo, mutta itselleni en vielä raaskinut eli tulisi moinen kapistus kyllä enemmän kuin tarpeeseen! 🙂
  Mukavaa kevättä sinulle! -Noppa
  noora.hiltunen@hotmail.com

 2. Sähköhammasharja poistaa plakkia ja värjäytymiä kuulemma huomattavasti paremmin kuin tavallinen hammasharja, ja onhan se todella helppokäyttöinen kun hammasharja itsessään tekee kaiken työn pyörittäen harjaa tai manuaaliversiossa rotaatioliikettä tehden.Kannatan!Hampaista tulee pitää erittäin hyvää huolta niin miksei kaikista iiseimmällä tavalla?!!Vaihtaisin! /sandi.osterlund@luukku.com

 3. Oih! Mun on jo pitkään pitänyt ostaa sähköhammasharja, kun sitä on niin paljon kavereiden sekä ihan hammaslääkäreiden toimesta suositeltu. En oo vaan vielä saanut aikaisesksi perehtyä niihin että mitä kannattaisi ostaa yms. Tuo hammasharja kyllä kelpaisi! inamari4@gmail.com

 4. Sähköhammasarja on paras! Mun harja meni rikki, ja olen harjannut nyt hampaat tavalliseslla harjalla, Lopputulos ei ole yhtä hyvä.

  soile.hietikko ät gmail.com

 5. Haluaisin vaihtaa tavallisen hammasharjani sähköiseen versioon, koska tuntuu että tavallisella harjalla harjaaminen ei välttämättä ole aivan yhtä tehokasta kuin sähkökäyttöisellä, kun aina ei jaksa harjata tarpeeksi kauaa aikaa. Minulla on valitettavasti sellaiset hampaat, jotka reikiintyvät helposti siitä huolimatta että harjaan ne kuitenkin aamuin ja illoin ja lisäksi syön purkkaa vaihtelevalla menestyksellä. Sähköhammasharjalla toivoisin että tuskalliset hammaslääkärikäyntini vähenisivät.

  doriss.blog@gmail.com

 6. Tää on vähän hassu ja kliseinen vastaus, mutta siis olen lapsesta asti haaveillut sähköhammasharjasta mutta vielä näin 3-kymppisenäkään en ole sellaista onnistunut hankkimaan.

 7. Vau mikä arvonta! Olisin niiin halukas saamaan vaaleammat hampaat ja oon kyllä koittanut ahkerasti markettien "halpis"tuotteita 😀 eihän ne Sensodynet yms. oo oikeen toiminu, mutta ei niiltä ihan sitä voi odottaakaan tietenkään.

  Mulla oli vielä pari kuukautta sitten sähköhammasharja, mutta se oli myös sellainen ei-niin-hyvä, en tiedä pitäiskö tätä myöntää vai ei, mutta se oli ostettu Lidlistä 😀 Puoli vuotta se kesti ja toimikin mielestäni ihan ok:sti, hampaidenpesu helpottui, muuttui kätevämmäksi ja hampaatkin tuntuivat tulevan puhtaammiksi kuin tavallisella harjalla. Olisin siis kyllä jatkanut sen käyttöä edelleenkin, ellei se olisi yhtäkkiä sanonut sopimustaan irti. Tämän pari kuukautta olen nyt sitten jahkaillut että ostaisinko uuden sähköhammasharjan ja jos ostan, niin millaisen. Olisi siis toosi ihanaa, jos onnetar olisi puolellani ja saisin tämän "ongelman" hoitoon 🙂

  Ihanaa kevättä sulle, blogisi on ihana! 🙂

  asiiliisasiil@gmail.com

 8. Itseasiassa suuhygienisti suositteli minulle sähköhammasharjaan vaihtamista. Ilmeisesti normaali hammasharja ei poista minulta tarpeeksi hyvin hampaita. T: Eppuli eppul1 @ hotmail.com

 9. Haluaisin vaihtaa tavallisen hammasharjan sähköiseen, koska monet kaverini ovat viime aikoina näin tehneet ja sanovat, että hampaat tuntuvat pesun jälkeen miljoona kertaa puhtaammalta tavalliseen verrattuna. Haluaisin itse kans tietää tulisko mun hampaista miljoona kertaa puhtaammat :D, mutta opiskelijabudjetti ei ainakaan ennen loppukesää veny sähköhammasharjan ostoon.

  kaisu777 @ gmail.com

 10. Ehdottomasti haluaisin vaihtaa normi hammasharjan sähköiseen koska sillä pääsee ahtaisiin ja pieniin hammasväleihin paremmin ja se yksinkertaisesti puhdistaa hampaita tehokkaammin ja yleensä myös hellemmin kuin tavallinen hammasharja 🙂 Sähköhammasharjaan saa myös erilaisia harjapäitä, riippuen siitä millaista ikenet ja hampaat tarvitsee! mari.lehmussaari@gmail.com

 11. Mulla itseasiassa on Oral-B:n sähköhammasharja ollut nyt reilu kolme vuotta käytössä, mutta nyt se vetelee viimeisiään, koska akku ei taida kestää enää juuri mitään.. Olen "joutunut" siis palaamaan normiharjan käyttöön, joten peukit pystyyn nyt arvonnassa…

 12. Oi mikä arvonta <3
  Meillä oli perheen lapsilla joskus ala- aste iässä yhteinen toi ala osan sähkö tötsä ( :D), kaikilla tietysti omat päät jotka tunnisti noista ala osan eri värisistä renkuloista. 😀
  Muuta kokemusta ei noista olekaan ja olis kiva päästä kokeilemaan mihin noista nykypäivän koneista on. 🙂
  tuopeh@hotmail.com

 13. En ole koskaan käyttänyt sähköhammasharjaa, sillä tunnen että tavallinen hammasharja hoitaa homman myös. Toisaalta sähköhammasharjaa pidetään parempana kuin tavallista, koska se poistaa tehokkaammin plakkia ja vähentää ientulehduksia. Joskus ikeneni ärtyvät harjaamisesta joten sähköhammasharjasta voisi olla hyötyä.

  -Valkoiset hampaat operaatio
  karkki_94_9@hotmail.com

 14. Toivoisin voittavani sähköhammasharjan normin sijaan sen takia, ensinnäkin että se on varmasti parempi ja pesevämpi purukalustolle, sekä se että hampaat ovat olleet minulle aina ongelma kohta ainakin omassa mielessäni ja muutenkin, reikiä tulee helposti, vähän vinot hampaat ovat latistaneet mielialaani lapsesta saakka. Olisin saanut nuorempana hammasraudat mutta laiskana teininä ohitin ne, nyt vähän vanhempana "teininä" voisin olla hampailleni vähempi laiskempi ja osallistua tähän arvontaan ja voittaa sillä parempi pesuri hampeilleni. 🙂

  sähköpostiosoite: risuuh-@hotmail.com

 15. Minulle on tehty viimeisen kahden vuoden aikana kaikenlaisia operaatioita hampaideni vuoksi, kärsin hammasluuston kehityshäiriöstä minkä vuoksi minulta puuttuu kaksi hammasta kokonaan, juuri ikävästi etuhampaiden kohdalta. Toukokuussa minulle tehdään viimeinen leikkaus ja saan viimeinkin nätin hymyn mistä olen jo todella pitkään haaveillut ja olen sen kunniaksi pohtinut sähköhammasharjan hankkimista.

  Tahtoisin vaihtaa sähköiseen harjaan koska haluan että hampaani saavat jatkossa parhaan mahdollisen hoidon, koska hymyllä ja hampailla on niin suuri merkitys ihmisen olemukselle ja itsetunnolle. Kun hymyni on kunnossa niin haluan myös pitää sen upeana, mikä olisikaan parempi tapa hoitaa hampaita kuin upouusi, kunnollinen hammasharja? 🙂

  inka.lukkari@gmail.com

 16. Mä oon niin tarkka mun suun hygieniasta. Mut on pienestä pitäen opetettu pesemään hampaat tarkasti ja todella huolella. Kun muutin kotonta pois en tietenkään voinut perheen yhteistä sähköhammasharjaa viedä mukana. Opiskelijan budjetilla ostetut euron hammasharjat sokoksen 3+1 päiviltä eivät mun suun hygieniaa varten ole. Mä oon käynyt viereisessä gigantissa kuolaamassa sähköhammasharjoja niin kauan kun vaan jaksan muistaa mutta kertaakaan ei ole rahaa niin reiluti jäänyt yli että oisin sellaiseen voinu sijoittaa. Mä niin tarvitsisin mun suuhygieniaa ajatellen tuollaisen harjan jolla saisin kaikki opiskeluajalta jääneet mulle "epäpuhtaudet" pois! Kuulostais niin ihanallle!!!!!!

  anettehh@hotmail.fi

 17. Olen omistanut sähköhammasharjan viimeksi noin viisi vuotta sitten kun vempain tuli tiensä päähän en ole saanut hankittua uutta. Mutta nyt olen tehnyt pidemmän ajan vertailuja netissä että mikä olisi hyvä harja hankkia. Ihan tarpeeseen tulisi siis tämä harja. Nimimerkillä Marianne. anne.erholtz@luukku.com

 18. Itselläni meni ikävä kyllä oma sähköhammasharja rikki viime kesänä mökkireissulla.. Ja kunnollisesta sähköhammasharjasta on muutenkin tullut haaveiltua jo joku tovi, sillä edellinen oli ikänsä vuoksi menettänyt tehonsa jo kauan ennen kun se sanoi lopullisesti sopimuksensa irti 😀
  jjanskuu-@hotmail.fi

 19. Haluaisin vaihtaa tavallisen hammasharjan sähköiseen ihan siksi, että omasta mielestä sähköisellä tulee puhtaammat hampaat ja oikein tuntuu kuinka töhnät hammasväleistä katoavat 🙂

  huudot10(at)gmail.com

 20. Meikämandoliini elelee aikaani jäljessä ja harjaan hampaani tavallisella hammasharjalla.. Tässä oon odotellu jo parisen kuukautta aikaa kunnalliseen hammaslääkäriin, ja veikkaan, että olisi vielä kaksi kuukautta aikaa puunata sähköisellä harjalla 😀 nim.vanhanaikainen

  jenni.yliriesto@hotmail.com

 21. Juuri tänään kävin päivystyksessä lähteneen paikkauksen takia, ja ihana suuhygienisti otti vielä hammaskivetkin pois samalla! 🙂 Suositteli tosiaan sähköistä harjaa ja juurikin tuollaista jossa harjapinta on tasainen.
  Mukana siis!
  -Ninnis
  ninjuska.n(at)luukku.com

 22. Sähköhammasharjalla tulee niiiiiin paljon puhtaammat hampaat kuin normaalilla! Sitä ei usko ennenkö pääsee kokeilemaan 🙂 liputan ehottomasti sähköhammasharjan puolesta! Ois kiva saada itselle ihan oma 🙂 joten osallistun arvontaan!

  Elsbe@hotmail.com

 23. Kaikki kehuu aina sähköhammasharjaa, niin kai sitä pitäisi itsekin kokeilla. Viimeksi oon käyttänyt sellaista lapsena..

 24. Sähköhammasharja olisi laiskalle parempi vaihtoehto, heh! Ja uskon, että se on myös tehokkaampi kuin tavallinen hammasharja.

  sopeutuja(at)hotmail.com

 25. Voi, tämä olisi niiin tarpeellinen! Raskaus/imetys on tehnyt lähiaikoina aiemmin niin vahvoista hampaistani ohuet ja hieman vihlovat. Olisi siis hyvä käyttää nyt hyvin pesevää harjaa, jotta hampaat kestäisi tämän ajan loppuun ehjänä 🙂
  -S
  s.alasaarela@gmail.com

 26. Olen vaihtanut tavallisen harjaan sähkikseen jo pari vuotta sitten, koska pesutulos on vaan niin paljon parempi. Puhtaampi, raikkaampi ja reiätkin ovat vähentyneet. Oma sähkikseni vaan vetelee viimeisiään ja olenkin katsonut uutta. Akku kestää enää 3-4 pesua, joten tämä tulisi tarpeeseen!

  silkkiajasatakielia@gmail.com

 27. Mä haluaisin vaihtaa sähköhammasharjaan, koska sillä varmasti hampaat puhdistuu paremmin normaaliin hammasharjaan verrattuna. Mulla on ollu joskus muksuna sähköhammasharja, mutta sen jälkeen on menty ihan normaalilla käsipelillä. 🙂 Mun hampaat myös reikiintyy helposti ja oon ehkä jopa vähän laiska niitä harjailemaan, joten sähköharja vois vähä parantaa sitä harjailun laatuakin.

  ida.tolvanen1@gmail.com

 28. Haluaisin päästä testaamaan tuota sähköhammasharjaa, koska se varmasti puhdistaa hampaat paremmin kuin käsikäyttöinen 😉

 29. Tupakan polton lopettaneena mun hampaista on tullu pienoinen pakkomielle! Normaali hammasharjaa olen aina käyttänyt, ja nyt tutkin hammastahnatkin perin pohjin mikä on parasta ja hammaslankaa käytän ahkerasti. Joten harja kruunaisi kaiken:)

 30. No ainakun käyn hammaslääkärissä niin siellä sanovat että onko sulla sähköhammasharjaa käytössä kun puhdistaisi paremmin, varmaan sen verran huonosti hoidettu hampaat..Juu mutta noissa on ihan erinlainen pyörimisnopeus kun omalla harjauksella. Joten olisi jo aika ruveta käyttämään tälläistä :).

  terveys1 (at) wippies.fi

 31. Haluaisin vaihtaa hammasharjani sähköiseen versioon, koska pesutulos on puhtaampi ja sillä pääsee paremmin puhdistamaan myös hampaiden takaosat.

 32. Mulla paikattiin n. Vuosi sitten ekat kaksi reikää. Hammaslääkärit ja hoitajat aina sanovat että pitäisi vaihtaa sähköhammasharjaan, mutta jotenkin koen että semmonen "aito harjausfiilis" tulee perus harjalla vaan. Ekojen reikien myötä sit kuitenkin oon alkanut harkita sähköistä versioo jos sillä välittäisi uudet reiät 🙂

  Vaahteran(at)gmail.com

 33. Miksikö? No, kuka sitä ei haluaisi parasta hampailleen. Sähköinenhän on todettu paljon tehokkaammaksi, opiskelijalla vaan ei ole varaa sellaiseen sijoittaa.
  sampsapie(at)gmail.com

 34. Vaikuttaa lupaavalta tuo hammastahna! Pitää kokeilla. Haluaisin vaihtaa sähköhammasharjaan, jotta saisin suun kunolla raikkaaksi ja puhtaaksi. 🙂
  a.m.y.j@aol.com

 35. Haluaisin vaihtaa siksi, että jopa pehmeimmistäkin hammasharjoista pehmein on itselleni vääränlainen ja liian kova. Vaikka sähköhammasharjan harja onkin kova, se on pieni sekä hampaiden pesuteknikka on sen avulla oikeanlainen. Näin säästyisin joka päiväiseltä verenvuodolta 😀

  juliajuksu@gmail.com

 36. Miksi haluaisin vaihtaa tavallisen harjan sähköharjaan? No… miksei!
  Vaikka siksi että mun pusut maistuis sitten entistä paremmalta! 8) :*
  -Roosa (martikainen.roosa@gmail.com)

 37. Moi, olis elämäni ensimmäinen sähköhammasharja:D Hammaslääkärini on jo pitkään suositellut vetäytyvien ikenien vuoksi. Tuppaan normi harjalla harjaan liian kovaa, vaikka kyseessä olisikin soft-harja. Niin ja kyllähän noi lapsetkin sais omat legonsa paremmin/puhtaammaks tollasella vempeleellä. emba83@suomi24.fi.

  -Emppu-

 38. Minulla on ollut hammasraudat pitkään, joten sähköhammasharjalla pesu ei tullut kyseeseen. Saan raudat kuitenkin pian pois, joten sähköhammasharja olisi tervetullut! 🙂 pta– (ät) hotmail.com

 39. Minulla on joskus ollut joku halppis pattereilla toimiva "sähköhammasharja", mutta siitä on aikaa varmaan joku 8 vuotta kun sen omistin. Muistan vaan kuinka puhtailta ja ihanan liukkailta hampaani silloin tuntuivat 😀 Hammasharja oli siitä huono, että siihen patterikoteloon pääsi kosteutta niin se oli sitten sen hamppiharjan tarinan loppu..
  Nykyisin harjaan hampaat vähintään kolme kertaa päivässä, (tästä on kehittynyt jonkinlainen neuroosi jo melkein.. :D) sellaisella tavallisella hammasharjalla..
  Olen monesti miettinyt, että ostaisin sähköhammasharjan, sellaisen kunnollisen, enkä mitään halppis pattereilla toimivaa.. mutta en vain ole saanut aikaiseksi! Olisi ihana tuntea taas se ihana liukkaus ja puhtauden tunne hampaissa 🙂

  Tuntuu, että oon viä saanu jotai traumoja siitä oral bn tv-mainoksesta, jossa nainen menee sinne plakkitunneliin ja sen hampaat on iha vihreät… se olisi pahin painajaiseni joutua sinne omien hampaiden kanssa.. YÄK!! 😀

  Tulipa tästä vastauksesta yksi suuri sekametelisoppa 😀

  T. M (zebra6@luukku.com)

 40. Olen jo vaihtanut tavallisen hammasharjan sähköiseen versioon, eikä takaisin ole paluuta. Hampaat tuntuu niin paljon puhtaammille ja koska käsien kanssa on sairauden takia hiukan ongelmaa, helpottaa sähköhammasharja asiaa hurjasti. Nykyinen harja alkaa olla sellaisessa kunnossa että se olisi syytä päivittää hiljalleen uuteen, joten ei tulisi pahitteeksi voittaa uusi 🙂
  pihka1@hotmail.com

 41. Hammaslääkärini on aina suositellut minulle sähköhammasharjaa, mutta edelleenkin käytän tavallista marketin halppisharjaa… Ehkä olisi aika ottaa viimein neuvosta vaari. 😀

  linnuton.puu@hotmail.com

 42. Olen kuullut, että kaikki ketkä ovat vaihtaneet tavallisen harjan sähköiseen versioon, eivät ole enää paluuta tehnyt! Itse haluaisin siis testata tätä myyttiä.
  majja.5@hotmail.com

 43. Ihana palkinto ja tuiki tarpeellinen. Ainakin se puhdistaa tarkemmin ja vähemmän kipuja + laskuja :).

  mariestrange(a)hotmail.com

 44. Kukapa ei normaalia hammasharjaa sähköiseen vaihtaisi? 😉 Ehdottomasti olisin kiinnostunut tästä. 🙂 Kerran elämässäni olen sähköisen omistanut, ja rikkihän se meni… 😀 Mukana siis arvonnassa. <3
  jelena.nieminen(ät)hotmail.com

 45. Koska hammaslääkärini on suositellut sähköhammasharjaa ainakin parilla viimeisimmällä käyntikerralla, koska sillä saa kuulemma tarkemman / paremman lopputuloksen kuin tavallisella harjalla.
  kuiskaa@gmail.com

 46. Ei ole koskaan ollut sähköhammasharjaa, joten siksi olisi kiva kokeilla ero verrattuna tavalliseen hammasharjaan.
  t. sinilintu
  sinilintu_(at)hotmail.com

 47. Haluaisin mieluusti vaihtaa, koska hammasvälini ovat melko ahtaat ja hammaslääkärikin suositellut mulle sähköhammasharjaa, mutta ei ole ollut varaa moista ikinä hankkia.
  miltsu91@gmail.com

 48. Mun hammasharjana toimii tällä hetkellä about 3-vuotiaille tarkotettu bamse-harja. Valittu ihan vaan söpöyden perusteella, ois ehkä aika päivittää kun ikää 3+1 😀
  Hemasuu@ utu .fi

 49. Olen paljon ystävälläni yökylässä ja sain häneltä oman vaihtopään hänen sähköhammasharjaansa, että voin pestä hampaat ollessani hänellä yötä. Se ero sähköiseen ja tavalliseen on JÄRJETÖN, hinkkailen sähköhammasharjalla juuri niiden piippausten mukaan ja ihailen hampaita sen jälkeen peilin edessä, kun suu tuntuu niin puhtaalta. Palatessani taas kotiin ja pestessäni hampaat sillä omalla tavallisella harjalla, pesuteho tuntuu todella lepsulta vaikka kuinka hinkkaisi käsin hampaat ja ikenet irvessä…. -.-'
  keywordfashion@gmail.com

 50. Mun vanha sähköharja vetelee viimeisiään, joten uusi olisi hankittava 🙂 Hammaslääkäri myös suositellut, koska se saattaa jopa pysäyttää alkavat reiät!

  Heidi
  heidiruokonen@hotmail.com

 51. Hammaslääkärini kirjasi minulle läähetahnareseptin ja suositteli sähköhammasharjaa kun sai viimeisen kuudesta reiästäni paikattua. Olisi varmaankin aika, heh. -Hammaslääkäripelkoinen emppuliisan@suomi24.fi

 52. Yksinkertaisesti olen vain niin pirun laiska pesemään hampaita! ja kyllä nuo hammaslääkärit suosittelevat niitä ”Sähköhammasharjalla hampaat puhdistuvat paremmin kuin tavanomaisella harjalla." joten olisihan se kiva päästä testaamaan!

  kahvikissa866@suomi24.fi

 53. Aivan ihana arvonta:) Mulla on sellaiseyt hampaat jotka reikiintyvät helposti hyvästä hampaiden hoidosta huolimatta. Hammaslääkäri on suositellut minulle jo pidemmän aikaan sähköhammasharjan käyttöä. Tällä hetkellä opiskelen ja ei ole taloudellista mahdollisuutta satsata sähköhammasharjaan. Kevät ollut raskas koulussa, sähköhammasharja olisi hyvä palkinto rankan kevään päätteeksi. (sanna_tahvanainen@hotmail.com)

  p.s aivan ihan blogi, olen seurannut tätä jo pidemmän aikaan,

 54. Heips! Olen käyttänyt sähköhammasharjaa jo pitempään, aivan ehdoton! Vanha hammasharja vetelee kuitenkin aikalailla viimeisiä, mutta en ole saanut uutta ostettua tiukalla opiskelijabudjetilla – se vika niissä on että ovat kalliita vaihtopäineen! Siis tarvetta olisi 🙂 laaaki(ät)suomi24.fi

 55. Mä haluun pitää hampit suussa ja hengityksen raikkaana, sähköhammasharjalla se käy tehokkaimmin.
  nellakos(at)gmail.com

 56. Mulla oli sähköhammasharja, mutta se hajosi. Ja budjetista ei ole löytynyt pennosia vielä uuden hankintaan. Kuitenkin joka päivä vähän nyppii hampaita pestessä, kun tuntuu ettei suu ole yhtä puhdas kuin sen pitäisi olla.
  kristapasm(at)gmail.com

 57. Huono omatunto tulee kun käsipelillä hampaita hinkkaa, kun hammaslääkäritkin sähköhammasharjaa suosittelevat.Ja kyllä mun hampaat tuntuisivat sitä tarvitsevankin… Perheen pienimmälle hampaiden harjaus on tällä hetkellä sellainen pakkopulla, että toivoisin sähköharjan myös saavan hohdokkuutta hampaanpesuun ja homman mieleiseksi
  pauleceb(at)gmail.com

 58. Olisi kätevää kun laite kertoo kauanko pitää harjata. Myös lopputulos on kuulemma monta kertaa parempi kun "tavallisella" harjalla harjattuna. Äitiyden sekä työssä käymisen yhdistettynä usein harjaaminen saattaa jäädä, tämä toisi siihen mukavaa "luksusta".
  Jenzu_90_6@hotmail.com

 59. Kyllähän eron huomaa aivan selvästi, kun pesee hampaat sähköhamömasharjalla! Itselleni kertyy helposti hammaskiven, joten senkin takia shköhammasharjan käyttö olisi erittäin suotavaa. Toivotaan, että onni suosii! Tuo hammastahna näyttää myös kokeilemisen arvoiselta 🙂

  h_lo @ netti.fi (poista välit )

 60. Hei!

  Mukana arvonnassa. Ostettiin lapselleni sähköhammasharja (mikki hiiri 🙂 ja nyt olen seurannut kateellisena vierestä, että äitikin tahtoo. Hampaat olisi myös kovasti tuon hammastahnan tarpeessa, joten pitää vissiin suunnistaa kauppaan. nuutsa ät gmail . com

 61. Oi, tuo tahna kuullostaa tosi lupaavalta. Tuolla tahnalla ja uudella harjalla saisin niin loistavan hymyn että vastaantulijoilla saisi olla arskat, etteivät häikäistyisi 😀
  janttarainen(at)luukku.com

 62. No ihan hönöhän minä olisin jos en haluaisi. Ja mun purukalusto tuollaista kyllä tarttisi, sekä masiinaa että noita tahnoja

  karicepu(AT)gmail.com

 63. Olen kyllästyny olemaan se "pitäis joku päivä"-tyyppi ja nyt olis oiva tilaisuus TEHDÄ jotain eikä vaan miettiä. Mulla on ollu jo puol vuotta käynnissä itseni fiksaus ja tää paketti olis ihanaa luksusta palkinnoksi aherruksesta 🙂
  redcat69@netti.fi

 64. Koska tavis-hammasharja varmaan jättää aina niihin samoihin kohtiin likaa, yäk…! Minkähän takia en siis vieläkään omista sähköhammasharjaa, hmmm…:D

  -J-
  jaana_91@hotmail.com

 65. Minä jynssään ilolla hampaita tavallisellakin hammasharjalla, joten täytyyhän sen olla moninverroin hauskempaa sähköisellä 😀
  meretekos(AT)gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.