Myydään 2 Louis Vuitton Monogram Denim Shawlia!

Noniin! Pitkän harkinnan jälkeen päädyin luopumaan kahdesta Vuittonin Monogram Denim shawlistani, roosasta/haaleanpinkistä ja denimsinisestä. Sain näistä jo useita yhteydenottoja sähköpostiin, mutta päädyin listaamaan huivit Huutikseen, koska se helpottaa oma työtäni jonkun verran ja on kaikille reilu tapa 🙂

Ainut josta en luovu, on pinkki! 😀
Huiveissa ei ole sitä kuuluisaa ”nukkaantumista”, mutta koska materiaali on herkkää silkin ja villan sekoitusta, on lankapurkaumia tosiaan muutamassa kohdassa. Ne eivät kuitenkaan ole selvästi esillä, mutta tarkemmassa syynissä tulevat esille.

Molemmat näistä ostettu vuoden 2012 aikana Helsingin Espan liikkeestä, eli huivit ovat luonnollisesti aitoja ja molempiin tulee mukana alkuperäinen laatikko + kuitti.  
Ilmoitukset Huuto.netistä (myös Korsin kellon ilmoituksen) löytyvät täältä!
Ajattelin myös myödä Monogram-kuosisen Evani pois, joten pähkäilen vielä jonkun aikaa ja listaan kenties senkin myös huutikseen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.