Vappujuttuja ja sen semmoista

Vappu tuli ja vappu meni. Jotenkin tuntuu että mitä vanhemmaksi tulee, sitä turhemmilta kaiken maailman juhlapyhät tuntuvat ja tekisi lähinnä mieli kaivautua kotiin peiton alle evakkoon juhlahumulta. Joskus nuorempana vappu oli ihan vuoden kohokohta, nyt tekisi lähinnä mieli pikakelata se ohi.
Vappua vietettiin meidän osalta ystäväpariskunnan luona nyyttäri-tyylillä ja jokainen kantoi tarjoilun osalta oman kortensa kekoon. Meille napsahti nakki guacamolen ja salsan osalta, joka on nykyään ihan bravuuri hahha. Itse oon onneksi päässyt pahimmasta guacamole-koukusta eroon kun tuli yhdessä vaiheessa syötyä sitä niin paljon 😀 
Mulle iski vappuaattona töiden jälkeen yllättäen ”vähän” viimetingassa ruokaostospaniikki ja sain napattua Ruoholahden S-Marketista mm. viimeisen korianterin, mistään lihoista nyt ei olisi voinut edes unelmoida. Ei unohdeta myöskään niitä hyllyjen välissä meneviä kassajonoja. Nyt vaan sitten Juhannusta odotellessa, hehheh..
Vappupäivänä oli kyllä niin onnettomat kelit, että pötköteltiin vaan kotona koko päivä ja haettiin Weeruskasta noutopizzat. Mistään Kaivari-piknikistä ei olisi voinut edes uneksia!
Nyt seuraa taas sellainen sekametelisoppapostaus, ettei mitään rajaa..

Olen muuten ihan rakastunut tuohon Valion uuteen kreikkalaiseen juguun! Marjoja, pellavansiemeniä, viipaloitu banaani, kaurahiutaleita ja jugua sekaisin, ihan paras aamupala!

Löhö-Bixuliini 🙂
Sain aiemmin keväällä yhteistyön tiimoilta Norex Spiritsiltä sponssina pariin juhliini kolmea uutuusjuomaa; Mansikkia ja Tohvikkia, jotka ovat maitopohjaisia liköörejä ja Disco Shottia, joka taas on erilainen mustikkalikööri, joka soveltuu mainiosti esimerkiksi booleihin tai sellaisenaan. Meillä oli tosiaan reilu kuukausi sitten pienimuotoiset bileet meillä, johon väkerrettiin kahdenlaista boolia Disco Shotista ja Mansikista. Oli muuten ensimmäinen kerta kun väkersin boolia 😀 Juttua riitti ystävien kanssa täällä niin, että tajusin vasta jälkeenpäin että unohdin ottaa booleista kuvan!!
Disco Shot-boolin ainekset olivat:
– Pullo Spritea
– Pullo Disco Shotia
– Karpalomehua
– Jäisiä mustikoita jäähdykkeeksi
Mansikki-booli:
– Karpalomehua
– Schweppes Russchiania
– Pullo Mansikkia

Vappubileisiin jäi vielä jäljelle pullot Tohvikkia ja Disco Shottia, joista tehtiin ”ufo-drinkkejä” 😀
Tuo Tohvikki on siis Toffeekermalikööri ja on ihan superhyvää varsinkin maidon kanssa!!

Guacamole ja salsa 😀

Voisi tietysti yrittää välillä räpsiä kuvia ihmisistäkin, eikä pelkistä ruoista 😀

Herään nykyisin aina viikonloppuisin ihan superaikaisin jo yhdeksältä kun talvella saatoin vedellä sikeitä yhteentoista asti, ihme touhua. Tänään elättelin jo toivoa, että olisi päässyt testaamaan Linnanmäen uutuuslaitetta kun aamulla sääkin näytti paremmalta, mutta näköjään mennään taas harmaalla taivaalla. Voi hitto sentään mikä toukokuu!!

Mitäs te teitte vappuna? Oliko keli jossain päin Suomea edes vähän ”vappumainen”?
Nyt sitten sitä Juhannusta odottelemaan, onneksi alkaa silloin kesäloma niin tosisesti on jotain mitä odotella 😉

Yksi vastaus artikkeliin “Vappujuttuja ja sen semmoista”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.