Vappuvideo viikon myöhässä

Nyt olisi taas vuorossa maanantai ja tänään hyvin sateinen semmoinen. Olin eilen kävelemässä kaverille Sörnäisiin, kun taivas repesi ja rämmin koko matkan aivan järjettömässä raekuurossa! Että melkoisen erikoinen toukokuu kerrassaan 😀 Sukat oli kertakaikkiaan aivan litimärät eilen kun pääsi kotiin kun kadut lainehtivat veden ja raemassan sekaista mömmöä.. Se siitä takatalvesta sitten!
Kuvasin jo ennen vappua videon, jota en tietysti ehtinyt siinä vappuhulinassa julkaisemaan, joten teen sen nyt. Ihan höpöhöpöpölinää taas kerran ja mietin eilen että onko tässä järjen häivää, mutta menkööt tämän kerran 😀

Tosiaan vielä tänään iltaan asti aikaa osallistua siihen Oral-B-arvontaan, joka löytyy täältä!

Täytyy vissiin lähteä rämpimään tuonne sateeseen ja töitä kohti. Arvatkaa, kerrankin mulle ei tullut tappokiire aamulla. Voitteko uskoa!?
Selätetään maanantai! 😀

3 vastausta artikkeliin “Vappuvideo viikon myöhässä”

  1. nää videot on niin kivoja! laita mies rappuun/parvekkeelle ni voit nauhoittaa tulevaisuudessaki 😀

  2. Hei mitä huulikiillettä käytät yleensä kun on niin ihanan vaal.punaiset huulet?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.