Oral-B:n voittaja on..

Heiheihei! Pikaiset aamuterveiset arvonnan voittajan muodossa. Sain nimittäin arvottua vihdoin Oral-B:n arvonnan voittajan! 😉 Tittidittidii..

Voittaja on M kommentillaan: 

”Mä oon niin tarkka mun suun hygieniasta. Mut on pienestä pitäen opetettu pesemään hampaat tarkasti ja todella huolella. Kun muutin kotonta pois en tietenkään voinut perheen yhteistä sähköhammasharjaa viedä mukana. Opiskelijan budjetilla ostetut euron hammasharjat sokoksen 3+1 päiviltä eivät mun suun hygieniaa varten ole. Mä oon käynyt viereisessä gigantissa kuolaamassa sähköhammasharjoja niin kauan kun vaan jaksan muistaa mutta kertaakaan ei ole rahaa niin reiluti jäänyt yli että oisin sellaiseen voinu sijoittaa. Mä niin tarvitsisin mun suuhygieniaa ajatellen tuollaisen harjan jolla saisin kaikki opiskeluajalta jääneet mulle ”epäpuhtaudet” pois! Kuulostais niin ihanallle!!!!!!”

Onnea!! Voittajalle on laitettu sähköpostia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.