heiheihei

Pari viime viikkoa on ollut taas niin hulabaloota, että huhheijjaa. Perjantaina olin viikon päätteeksi niin naatti, että hyvä jos jaksoi raahautua lähikauppaan ruokaostoksille! En tajua tosiaan miten oon ollut muutaman päivän aivan zombiena, joskus
kun on semmoisia päiviä, että hyvä jos saa muodostettua lauseita ja ei
kertakaikkiaan vain leikkaa, ihan kamalaa 😀 
Nyt voikin sitten hyvillä mielin alkaa suunnitella jo juhannusta ja sen myötä kesälomaviikkoa, joka alkaa kerrankin jussina 😉 Enää kuukausi nimittäin. Toivon niiin kovasti että lomaviikkona olisi hyvät kelit, muuten tuntuu aina siltä että loma valuisi täysin hukkaan.

Viime kesänähän en pitänyt lainkaan kesälomaa tai vietin sen jo toukokuussa Indonesiassa, joten ainakin aurinko ja lämpö oli taattuna. Kesän loman jälkeen jää vielä syksyksi kolme viikkoa, joten täytyy nyt miettiä tarkasti mihin ne raaskii ”uhrata”.

…en ole vieläkään päässyt testaamaan Linnanmäen uutta laitetta. Perhanan kelit!! Lähinnä vaan kuullut ikkunasta muiden hurvittelukiljumiset. Ehkä tänään kuitenkin onnestaisi.

..eilen tuli puistossa pintaan kesän ensimmäiset rusketusraidat, jee! Kai se väri jo täällä tarttuukin 😉

..en kestä että viikonloppu on tänään taas loppu. Sitä enemmän Juhannusta odotellen.


Lähiaikoina olen muuten miettinyt, että on varmaan vanhemenisen merkki kun alkaa miettiä ”vanhoja hyviä aikoja” kun esimerkiksi kaupat olivat sunnuntaisin kiinni ja lauantaisin vain kuuteen asti auki tai kun lentokoneisiin sai vielä viedä nesteitä tai kun ihmiset eivät bussipysäkeillä pläränneet puhelinta vaan luettiin kirjaa 😀 Tai kun lentokentillä ei tarvinnut itse näppäillä koneen kautta check-iniä, vaan pääsi aina tiskille asioimaan.. tiedättekö mitä tarkoitan?

Nykyään kaikki on kyllä kertakaikkiaan niin säädeltyä ja tarkkaa, on oltava kaikkialla 24/7, tarkoitan nyt esimerkiksi nettiä ja kauppojen aukioloja. Kai sitä on vaan tulossa vanhaksi pikkuhiljaa. Eikai se muutos nyt pahastakaan ole, mutta hassua miettiä kuinka maailma muuttuu. Vielä hassumpaa varmasti vielä vanhemmalle sukupolvelle, jolle voi tuottaa vähän enemmän päänvaivaa. Huhhuh, menipäs taas syvälliseksi! 😀

Nyt kahvit alas ja mars aurinkoon!

2 vastausta artikkeliin “heiheihei”

  1. Joskus miettinyt että miten sitä pärjäsikin ennen, että kauppa oli kiinni sunnuntaisin ja arkenakin se meni kiinni kello 19 tai 20, lauantaina myös paria tuntia aikaisemmin nykyään. Miten sitä aina pärjäsikin viikonlopun ettei käynyt kaupassa ollenkaan tai ehkä lauantaina saatto hakea jotain jos perjantaina unohtui. Ja ennen saatto juhlapyhinä olla kaupat sen pari päivää kiinni ja nykyään esim. aattona menee kello 12 kiinni, joulupäivänä suljettu ja toisena joulupäivänä jo auki.

    Tai miten pärjäsi, kun oli vain lankapuhelin (paitsi meillä ei ollu lankapuhelinta edes sillon kun olin ihan pieni). Nykyään tulee kyllä otettua känny joka paikkaan mukaan ja on aika orpo olo jos sitä ei ota vaikka kauppaan mukaan. Ihan varmaan sillon tulee jotain asiaa.

  2. Ihan parasta oli pienenä lankapuhelimet, osasin melkein kaikkien kavereiden numerot ulkoa, ja sitten piipitin luurin, että onkohan se ja se kotona 😀 Mielestäni on tosi hyvä, että on saanut kokea senkin ajan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.