Label M Thickening conditioner

Hoksasin, etten ole vielä jakanut lupaamiani kokemuksia niistä jokunen aika sitten ostetuista Label M:n tuuheuttavasta shampoosta ja hoitoaineesta! Ja onhan niillä tosiaan tullut tässä jo kuukausi läträttyä 😉 Kirjoittelin näistä jo tarkempaa tuotetietoa aikaisemmin täällä.
Kylppärin kaapista olikin hetken uupunut tuuheuttavat hiustenpesuaineet sen jälkeen kun sain käytettyä loppuun aiemmat Redkenin vihreässä pullossa olevat, joihin tykästyin myös kovin. 
Ensimmäisen Label M-pesukerran jälkeen oikein hämmästyin, kuinka pöhönä tukka oli kuivuttuaan. Toisaalta menin märällä tukalla nukkumaan, enkä sen koommin sitä fiksaillut. Nyt toistuvien pesujen jälkeen en enää huomaa mitään kovin ihmeellistä kun on jo ehtinyt tulokseen tottua, mutta pakko myöntää hiusten olevan paljon aikaisempaa tuuheammat, joten mikään höpöhöpöjuttu tämä nyt ei totisesti ole! 😉 Oma lättätukka kun yleensä menee aivan päätä myöten, mutta nyt olen huomannut tukan olevan huomattavasti kuohkeampi.
Täytyy joskus pitää lyhyt paussi tästä ja nähdä miten hiukset reagoivat toisiin pesuaineisiin vaihtaessa. Olen kuitenkin ollut aivan supertyytyväinen näihin. Pelastavat nimittäin aamuja pahimmilta tupeeraus- ja kuivashampooepisodeilta.

Tajusin myös, että olin tasan vuosi sitten Indonesiassa. Ihan kamala matkakuume, etten kertakaikkiaan kestä! Tekisi mieli ottaa ja lähteä juhannukseksi jonnekkin, mutta voisi tulla hieman äkkinäisellä aikataululla. 
Toisaalta nyt on vihdoinkin koittanut täälläkin kesä, toivotaan että helteet pysyvät vielä ensi viikkoon kun pidän kuuden päivän miniloman 😉
Tuli taas tämmöinen työmatkan pikapostaus! Viime viikkoina on ollut aamuisin niin pirun kiire kolmella kulkuvälineillä huristellessa, etten ole ehtinyt edes instagramia päivittämään kun on lähinnä koomaillut metrossa ja bussissa. Mutta aurinko ja helteet tekevät ihmeitä kelle tahansa, eikös?
Ps. Odotin juuri bussia topilla ja aurinkoa ottaen, eli voisi sanoa että kesä on virallisesti täällä. Jee!

Yksi vastaus artikkeliin “Label M Thickening conditioner”

  1. oot niin ihanan energinen että se oikein tarttuu! 🙂 ja niimpä, mikä kesä :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.