Off to Tallinn!

Hellurei. Tiedän, että täällä on lähipäivinä ollut hieman hiljaista. Toivon, että ymmärrätte sen ettei aika yksinkertaista aina vain riitä blogin kanssa puuhaamiseen, vaikka kovasti haluaisinkin. Lähiaikoina on ollut taas kaikenlaista kiirettä, joten..you know. Niinä viikkoina kun puuhastelen blogin kanssa, saatan käyttää tämän parissa työskentelyyn jopa 20h viikossa ja siihen päälle tietysti yli 40-tuntiset työviikot töissä. Siksipä aika ei aina riitä, mutta toivon että olette kärsivällisiä, koska kuitenkin tänne aina sitkeästi palataan sitten kun aikataulut antavat myöten! 😉
En malta odottaa ensi viikkoa kun on ihana kuuden päivän vapaa ja on aikaa vihdoin raapustella tännekin enemmän, ellei koko pidennetty viikonloppu mene auringossa makoiluun hahah!
Lähdetään tänään työporukan kanssa päiväreissulle Tallinnaan. Edellisestä kerrasta onkin jo pari vuotta, joten on jo aikakin. (Taas tämmöinen sporapostailu nimittäin kun Alppilasta kestää Länsisatamaan aivan ikuisuus..)
Oltiin eilen ystäväpariskunnan kanssa Linnanmäellä ja otettiin hurjapääkaverin Henkan kanssa iltahupirannekkeet ja hurviteltiin muidenkin puolesta. Ainiin ja testasin nyt sen uudenkin laitteen Kingin. Ja kahdesti. Eikä edes ollut paha! Ainut kuumotus oli ylhäällä kun tiesi että kohta rämähtää alas ja kovaa. Siinä kyllä salpautui henki muutamaksi sekunniksi 😀
Lemppareita laitteista ovat edelleen vuodesta toiseen kuitenkin Kirnu ja Salama, niitä ei voita kyllä mikään. 
Mutta nyt Tallinnaa kohti shopping, shopping ja chillailemaan auringossa. Läträilin jo aamulla rusketuksen tehostajat ihoon hahah!
Huomenna saa sitten vihdoin nukkua pitkään ja latailla akkuja. Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua teille jokaiselle tasapuolisesti 🙂

4 vastausta artikkeliin “Off to Tallinn!”

  1. Hyi mä olin siinä Kingissä just pari päivää sitten ja inhosin 😀 kamala se pudotus…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.