Viikon ensimmäinen

Ei täällä ole hyvin mennyt viime viikolla. Vietin nimittäin alkuviikosta kaksi päivää oksennustaudissa kuoleman kielissä ja siitä asti olenkin sitten kerännyt voimia ja viettänyt pari lomapäivääni toipilaana. Loppuviikosta tuo toinen sitten alkoi oksentelemaan ja pääsi itse vuorostaan sitten hoitajan rooliin. 
En muista milloin olisin vuosikausiin ollut yhtä sairaana ja noin
korkeassa kuumeessa! Lyhyellä ja ytimekkäällä pöpöllä kuitenkin se hyvä
puoli, että pipi menee nopeasti ohi vaikka joutuukin kuumeesta
kärsimään. Mysteeriksi jää, että tarttuiko tuo vatsatauti sieltä
Tallinnasta matkaan vai mistä 😀
Avasin kolmena aamuna bloggerin valmiiksi ja yritin julkaista jotain, mutta en vain saanut aikaiseksi. En ymmärrä! Kamala jumitus päällä. Mitäköhän edes tein eilen? Ainiin, kävin Keskuspuistossa Bixun kanssa juoksemassa ensimmäisen 10-kilsaisen. Tai no osittain juosten ja osittain kävellen, tunti kaksikymmentä siinä jokatapauksessa meni aikaa. Mikään ei ihan oikeasti ole yhtä kivaa kun metsässä lenkkeily!! 
Mulla on tullut juoksusta pieni tauko ja ennen eilistä pelkäsin, että miten ensimmäinen pidempi juoksu viikkoihin menee, mutta hyvinhän se. Täytyy tehdä itselleen joku kesän juoksu/lenkkihaaste. Asettaa viikkotavoitteeksi esimerkiksi 30km ja koettaa saavuttaa se miten hyvänsä, oli sitten kolmen tai kuuden lenkin tahdilla 😉
Mutta mitäs muuta nyt onkaan tapahtunut lähiaikoina..

Päivä ennen oksutautia oltiin Weeruskassa katsomassa Suomen peliä silloin kun oli se viimeinen kunnon hellepäivä tähän asti. Pääsi korkkaamaan maksimekonkin! Nyt ne helteet tietysti sitten palaavat kun itse olen viettänyt ne pari lomapäivää pöpöstä toipuessa, buuh..

Pikkupirpana jäi hihaan kiinni 😀
Snö:n ystiksillä tuli taas käytyä Larussa pari viikkoa sitten. Aina yhtä hyvä apaja ostaa hopeisia koruja DFJ:ltä!

Kävin muutama viikko taaksepäin kaverin kanssa ensimmäistä kertaa aikoihin virallisesti kiertelemässä kaupoissa ja löysin Mangosta muutamia kivoja juttuja, esimerkkinä aivan superkivat mustat korolliset sandaalit jollaisia lähes identtisiä olin katsonut mytheresasta monella sadalla eurolla. Noh, laatu ei varmasti ole aivan yhtä priimaa, mutta materiaalina nahka ja hinta 50euroa, joten kun kaupan päällisiksi tuli loistava istuvuus, ei kahdesti tarvinnut miettiä 😉
Jos nyt palataan takaisin asiaan (voin esitellä ne mustat sandaalit täällä myös, koska tilasin semmoiset toisetkin (nämä nimittäin) Mangon verkkokaupasta kun kerran hyvät kerrankin löysi :D), tilasin myös nuo ylläolevat ruskeat sandaalit sitten perästä kun kerran näihin Mangon kenkiin pääsi sisään. Oikein loistava ostos!
Nyt töihin ja viikko alkuun!

4 vastausta artikkeliin “Viikon ensimmäinen”

  1. Tuskin tauti sieltä Tallinnasta tarttui; itsellänikin nimittäin oli huono olo eilen. Teki pahaa ja vilutti, eikä tehnyt mieli oikein syödäkään.. Onneksi olo parani iltaa kohden! 🙂

  2. Heippa! Miten detox-kuurisi toimi, suositteletko sitä? Kertoisitko kuurista hieman 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.