Indofiilistelyä

Kuten joskus tässä aikaisemmin fiilistelin vuodentakaista Indonesian reissua, niin eilen sitten tuli selailtua koneelta reissukuvia läpi. Kaverit varailevat jo kesälomamatkoja ja itse päädyn kituuttelemaan kesälomaviikkoni (tai nimenomaan sen yhden viikon :D) täällä Suomessa. Toisaalta Suomen kesässä nyt ei olekkaan yhtikäs mitään vikaa! Syksyllä sitten muualle. Hoksasin myös, etten ole viettänyt kesälomaa kotona vuosiin. Ehkä jo hieman aiheellista. Aina kun olen haaveillut siitä, että olisi nimenomaan kotona kerrankin aikaa käydä puistossa ottamassa aurinkoa, aamulenkeillä, kiertelemässä kaupungila ja tosiaan muutenkin kuin lyhyen viikonlopun aikana. 
Lomat on toki aina ihania ja ihanaa on sekin, että on hektisessä elämässä jotakin motivoivaa jota odottaa. Mutta onhan se hieman pöljää raataa vuosi ja odottaa aina sitä lyhyttä muutaman viikon lomaa, joka koittaa kerran vuodessa. Mutta semmoista se nyt sitten vain on. Onhan tässä nyt vuoden sisään tullut vedettyä jo kolme kaukomatkaa, ettei nyt ainakaan voi syyttää siitä, etteikö olisi lomalle tai reissuun päässyt. Kuitenkin mukavaa viettää ensi kuussa se viikko kuitenkin ihan vain kotosalla pitkään nukkuen 😉

Uluwatu

Mie goreng, namii

Batu karas, Java

Gili Air

Kohta on kyllä tultu siihen pisteeseen, että kertakaikkiaan pakko varata syksyn lomareissu. Eihän täällä blogissakaan nykyään muusta ole puhetta kun mun alituisesta lomakuumeesta 😀
Vahvoilla syksyn reissukohteeksi on tällä hetkellä taas Kalifornia yhdistettynä ehkäpä Meksikoon. Jossain välissä kävi mielessä myös Sri Lanka tai Costa Rica, mutta näillä näkymin taitaa Kalifornia jälleen viedä voiton. 
Vielä muutama viikko taaksepäin pohdiskelin, että pitäisikö varata lomaviikolle joku pikainen Euroopan reissu, mutta taidetaan nyt ihan vain pitäytyä kotioloissa.
Mun pitäisi esitellä vaikka kuinka monta uutta kosmetiikkalempparia jotka on tullut ostettua mutten ole kertakaikkiaan ehtinyt! Yritän tehdä sen tällä viikolla kuitenkin 🙂
Hyh, onpas ulkona jo hiostava ilma vaikka vasta aamu! Megaukkosia odotellen!!

6 vastausta artikkeliin “Indofiilistelyä”

  1. Ihania kuvia, oispa itelläki joskus lomaa niin lähtis johonki kauas.. En sen enempää sun henkilökohtaisesta elämästä kysele mut minkä ikäinen sun miekkonen on? 🙂

  2. kivoja kuvia, tuli gilejä ikävä!! ja matkakuume, tuttu tunne…mä oon lähdössä ensviikolla costa ricaan, cant wait 🙂

    1. Joo Gilillä oli kyllä ihanaa, tosin ei käyty kun Airilla ja sitten ihan pikkaisen vain Menolla 🙂 Ei hitto tule sitten kertomaan millainen Costa Rica, sinne haluaisin kyllä niin kovasti!!! 🙂

  3. Voi että ootte kyllä näyttävän näköinen pari T:n kanssa!:) kaikkea hyvää teille ja ihanaa kesää ihanainen iines!<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.