Biothermin CC-gel ja muita uusia kosmetiikkalemppareita

Tallinnan reissusta löytyi taas muutama uusi kemppatuoteostos, joista yksi oli jo ennestään tuttu hyväksi koettu lempparituote. Kaksi muuta taas olivat aivan uusia tuttavuuksia, joista tuli heti ensikokeilun jälkeen aivan ehdottomia uusia lemppareita kesätuotteiksi! En ole pitkään aikaan taas ollut kauneustuotteista näin innoissani 😀

Estee Lauderin volumisoivasta Sumptuous-ripsiväristä kirjoittelinkin joskus sen noustessa ripsiväreistä Sensain Volumisoivan ohella lempparituotteeksi vedellä poispestävistä ripsiväreistä. Edellisen putkilon ollessa loppu, oli aika ostaa uusi, edullisesti kun Tax-freestä vielä sai 😉 Muistaakseni teidän joukossa oli muitakin tähän ripsiväriin ihastuneita! Joka pennoisen arvoinen.

Tuohon Biothermin Aquasource CC-voiteeseen en ollut aikaisemmin koskaan törmännyt, mutta arvatkaa; tästä tulikin sitten aikamoinen haastaja aiemmalle lempparille Estee Lauderin sävyttävälle DayWear-päivävoiteelle, joka on jo pari vuotta ollut ehdoton kesätuotelemppari! Biothermin tuotteet ovat minulle muutenkin tähän asti olleet melko vieraita, vaikka mm. merkin Aquasource-seerumeita on pitänyt hommata kokeiluun jo vuosikaudet, enpä ole vain raaskinut. Olisi varmaan pitänyt! 
Voide on geelimäinen ja aivan ihanan kosteuttava olematta silti rasvainen tai iholla raskas. Voide imeytyy ihoon aivan täydellisesti ja iho suorastaan hehkuu levityksen jälkeen! Toimintatapa tällä ja EL:llä nyt on ilmeisesti hieman eri, tämä kun CC-voiteena korjaa oman ihon sävyä silti peittämättä vaikka EL vissiin hieman myös ihonsävyä korjaava tuote onkin. Kummatkin kuitenkin sulautuvat ihoon vasta iholle levittäessä. Aiemmin itselläni ei ole mitään kokemusta CC-voiteista, mutta näköjään oli jo aikakin hommata omansa 😉
Samaa tuossa ja EL:ssä on kuitenkin pienet mikrorakeet, jotka levittäessä päästävät väriä ja mukautuvat ihoon. Jos etsitte kesäksi meikkivoiteen tilalle vaihtoehtoa, suosittelen ehdottoman lämpimästi kokeilemaan tätä tai esimerkiksi hakemassa tavaratalosta testerin kokeiluun. Itse valitin kesäksi tuon medium-sävyn, mutta valikoimissa oli myös vaalealle iholle tarkoitettu voide. Kerrassaan aivan täydellinen löytö!

Tuo YSL:n Rouge Volupté shine-huulipuna/kiilto taas oli aivan extempore-ostos. Mun kaksi työkaveria on aivan hullaantuneina noihin ja saivat sitten mutkin ylipuhuttua hommaamaan omani. Ja taitaa olla kohta edessä hommata vielä toisessakin värissä 😉 Tosin sain työkaverin ylipuhuttua myös vastavuoroisesti tuohon Sumptuousiin hehehhe. 
Kiiltopuna on ehkäpä kiillon, huulirasvan ja huulipunan sekoitus; kosteuttaa huulia, mutta silti jättää kauniin sävyn, jonka kestävyyskin on huippuluokkaa. Eipä tuossa sävyssä 4:kään ole vikaa, täydellinen ”sorbettimainen” jollaista metsästin silloin jo ajat sitten. Aivan täydellinen ostos tämäkin!

Vihertävä geeli tuubista
Ja levityksen jälkeen, jolloin mikrorakeet aktivoituvat.
Sanoisin, että voide tuo iholle lisäksi oikein kivan kevyen rusketushehkun, joka ei tosiaan minut tuntien ole lainkaan pahasta 😉 Iho näyttää kerrassaan täydellisen terveeltä ja virheettömältä, vaikkei tämä mikään peittävä tuote olekkaan.
Onko joku näistä tuotteista teille ennestään tuttu ja mitäs olette pitäneet? 🙂

4 vastausta artikkeliin “Biothermin CC-gel ja muita uusia kosmetiikkalemppareita”

  1. Heip,

    Ripsari todellakin paras mitä olen kokeillut. Aina palaan tuohon tuttuun ja turvalliseen 🙂

  2. laita kuva ennen kun laitat tuota cc geeliä ja jälkeen kun se on ihossa ! Mielessä siis sama tuote mutta ei oo kokemuksia.. käytätkö puuteria sen jälkeen kun laitat cc geeliä ?

    1. En käytä ollenkaan puuteria. En osaa sanoa erottuuko tuo ero kuvissa, mutta voin yrittää! 😀 KÄy hakemassa pieni testeri ilmaiseksi tavaratalosta, ne antavat mielellään jos joku tuote kiinnostaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.