Huomenta!

Aamuissa on ihaninta se hiljaisuus kun joka paikka on vielä aivan unessa
yön jäljiltä ja saa tehdä hommat rauhassa ilman kiirettä ja hälyä. 
Varmasti sen vuoksi olenkin vahvasti aamuihminen, silloin nyt vain saa
aina enemmän hommaa aikaan ja jotenkin semmoista omaa aikaa arkeen. Varsinkin kesäisin aamut ovat entistäkin ”kuolleempia”, pahinta tietty silloin kun mun aamurutiinit menee aivan sekaisin sen vuoksi kun Huomenta Suomi on kesälomalla, hahah. Onneksi ei vielä sitä ongelmaa 😉
Ja siis voi hittolainen. Arvatkaa, olen nyt yli vuoden yrittänyt päästä eroon bloggerin pohjan niistä ”kuvan reunuksista”, mutten vain ole löytänyt asetuksia siihen. Ne reunukset ovat saaneet mut välillä aivan hulluuden partaalle kunnes eilen googlasin jonkun keskustelupalstan, jossa neuvottiin kuinka ne muokataan pois siitä html-koodista sen jonkun koodin pätkän. Superjee!! 😀
Jotenkin lähiaikoina jäänyt aamuisin enemmän luppoaikaa, tuntuu että meikkaamiseenkin menee kesäisin vähemmän aikaa. Joku aika sitten tuumailin itselleni sen kesähaasteen, että sporttailisin kävellen osan työmatkasta, mutten tietty ole vieläkään saanut otettua itseäni niskasta kiinni asian suhteen. Mietin että juhannuksen jälkeen ottaisin haasteen ajankohtaiseksi niin saisi osan päivän liikunnasta hoidettua noin kätevästi kaikkien niiden joka aamuisten metron portaiden juoksun lisäksi. 

Raahasin pari viikkoa sitten mun Nespresson kapselikeittimen töihin. Keitin oli nimittäin lojunut keittiössä vuoden käyttämättömänä Gaggian vieressä surullisena 😀 Hyvä kahvi tuo työpäivään pientä luksusta, oon nimittäin niin nirso mitä tulee kahviin, automaattilitkua ei nimittäin juo hullukaan. Kohta siis sumpit töissä.
Tulipas taas turhanpäiväinen työmatkapostaus, harvemmin aamuisin vielä luistaa ajatus niin nokkelasti.
Lyhyet aamuhöpinät, nyt töihin! 🙂

4 vastausta artikkeliin “Huomenta!”

  1. Huomenta Iines!
    Mä olen kans ehdottomasti just tuosta syystä aamu ihminen enemmän. Tänäänkin heräsin 6.30 ja lähdin lenkille. Mukavaa päivää sinulle! 🙂

  2. miten pitkä sun työmatka on? Mulla vaan 2 km mutta vasta kk sitten aloin kävellä sitä…..ennen ajoin aina bussilla 😛 oli mukamas aina niin kiire, et bussilla pääs nopeemmin…

    1. Hmm oisko jotain 10km noilla kulkuneuvoilla, muttei linnuntietä niinkään pitkä, mutta kestää n.40min 🙂 2km on kyllä niin lyhyt että kannattaakin kävellä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.