Arvonta: Nikon Coolpix S6600

Aikaisemmin mainitsemani Nikon-yhteistyön tiimoilta sain teidän kesken arvottavaksi Nikon Coolpix S6600-kameran. Pakko sanoa, että kerrassaan aivan mahtava palkinto!! Varsinkin nyt kesälomien alla, kun lomakuvia tulee napsittua entistäkin enemmän 🙂 Pokkarihan on kokonsa puolesta siitä näppärä, että sen kantaa matkan päällä, ulkoillessa ja miksei aina käsilaukussakin mukana.

Tietoa kamerasta:

”Tallenna ainutlaatuinen näkökulmasi 16 megapikselin COOLPIX S6600 -kameralla. Pienikokoinen runko, kääntyvä nestekidenäyttö ja yhdysrakenteinen Wi-Fi parantavat suorituskykyä ja helpottavat jakamista älylaitteisiin*.

Kääntyvän näytön ansiosta saa vaivattomasti hämmästyttäviä omakuvia. 

Uusi Eleohjaus-toiminto aktivoi 12-kertaisen optisen zoomin, laukaisun ja elokuvan tallennuksen käden heilautuksesta, jolloin voit ottaa hauskoja ryhmäkuvia ja Full HD -videoita. Erittäin herkkä CMOS-kenno takaa upeat valokuvat jopa heikossa valossa, ja nopeat tehostetilat auttavat sinua saamaan vielä parempia tuloksia.

Ohuen muotoilun ansiosta tätä kameraa voi kuljettaa aina mukana. Ilmaise itseäsi COOLPIX S6600 -kameralla, joka tallentaa elämää kaikista kulmista. ” Lainattuna Nikonin sivuilta

 
Voin kertoa, että tuo kääntyvä näyttö on maailman paras keksintö ikinä!! Ja itseasiassa Wi-Fi-ominaisuutta en ole vielä ehtinyt testaamaan omien kameroideni, enkä myöskään Nikonin testikameran kohdalla, mutta se olisi tarkoitus tehdä ensi viikolla. Wi-Fi-siirron kautta saa nimittäin siirrettyä kuvia suoraan älypuhelimeen ja siitä esimerkiksi Instagramiin 🙂
Palkinnon suositushinta on n. 220e
Arvontaan voit osallistua vastaamalla kommenttiboksiin, että kuulutko pokkari-kuvaajiin vai suositko enemmän järjestelmäkameroilla kuvaamista? 😉
Vastaathan nimimerkillä ja laitat kommenttisi yhteyteen myös sähköpostiosoitteen, jotta saan voittajaan yhteyden. Osallistua voit maanantaihin 16.6 klo 00:00 saakka.
Arpaonnea!

148 vastausta artikkeliin “Arvonta: Nikon Coolpix S6600”

 1. Oii mikä ihana arvonta kesän piristykseksi! 🙂 Mä en ole kovin hyvä valokuvaaja, enkä ole edes kiinnostunut niinkään saamaan mitään "ammattitasoisia" kuvia, joten tuntuisi vähän hölmöltä kuljeskella ympäriinsä jonkun ison, hemmetin kalliin järkkärin kanssa. Pokkarit on siis enemmän mun mieleen 😉 T:Asla

  asiiliisasiil@gmail.com

 2. Ikinä en ole omistanut kunnon kameraa, ja siksi olenkin harkinnut järjestelmäkameran hankkimista.. Siihen pitäis kyllä käydä joku kurssi, mutta tälläsella kameralla ois varmaan hyvä alottaa kuvaaminen! 🙂

  vevii@suomi24.fi

 3. Ennen iPhonen hankkimista kuuluin pokkari-kuvaajiin 😀 en ole itseasiassa käyttänyt pokkaria varmaan kolmeen vuoteen kun puhelimella on niin näppärä napsia kuvia! Olisikin ihan mielenkiintoista päästä testaamaan miten pokkarit ovat niistä ajoista kehittyneet ja varmasti laatukin olisi parempaa kun puhelimella otetuissa kuvissa.

 4. Oohh, tämä olisi tälle surkean kameran omistajalle ihan lottovoitto! Saisipa ainakin parempia kuvia omaankin blogiin, pokkari- ja kännykkäkuvailija kun olen tähän asti ollut 😀

  Sähköposti: tbsuvin@gmail.com

 5. Minä kuulun pokkarikuvaajiin sillä haluan että kamera on pieni ja helppo kuljettaa jatkuvasti mukana, jolloin kuvia tulee otettuakin paremmin kun kamera on jatkuvasti käsillä. jhm.ruuska@gmail.com

 6. Rakastan järkkärillä kuvaamista, mutta valitettavasti se ei ole kokonsa takia ikinä mukana paitsi lomamatkoilla missä mies on mukana. Nyt kuvailu onkin jo pari vuotta jäänyt kännykkäkuvaamiseksi ja olen haaveillut hyvästä pokkarista (omistan n. 6 vuotta vanhan ja sen kuvista ei tule kuin pahalle päälle). Nytpä siis sormet ja varpaat ristiin että kerrankin onnistaisi! 🙂 mytty83@gmail.com

 7. Järjestelmäkameraa en ole ikinä vielä saanut edes kokeilla, että kai mun on pakko vastata että pokkarikuvaaja. Tosin pokkarikamerakaan ei ole puoleentoista vuoteen toiminut kunnolla kun mies tiputti sen synnärillä lattialle, tiedä sitten mistä niin kovin järkyttyi 😀

  tiianen1@gmail.com

 8. Pokkarilla on menty, toistaiseksi ikivanhalla sellaisella… t. Johanna
  johannan.postilaatikko(at)gmail.com

 9. Taidan kuulua enemmän järkkäri-ihmisiin, mutta viime aikoina on markkinoille putkahdellut laadukkailta vaikuttavia pokkareita – palan halusta päästä testaamaan!

  – Minea (maarit.heikkila@hotmail.com)

 10. En kuulu kumpaankaan ryhmään koska minulla ei ole kameraa ollenkaan! Tai no, kännyssä.. kirsimarjakallinen ät gmail.com

 11. Vautsi, mikä arvonta ! Ehdottomasti osallistun 🙂 Kuulun pokkari-kuvaajiin, mielestäni tämä on kätevämpi ja käytännöllisempi. Toki juhlissa ja virallisissa kuvaustilanteissa suosin järjestelmäkameraa .
  tiiakemppi@hotmail.com

 12. Pokkari, koska koen sen jotenkin helpommaksi ja nopeammaksi 😀 Hyvät tilanteet kun menevät niin nopeasti ohi.

  maya87(a)netti.fi

 13. Mä itse kuvaan eniten puhelimella, se on niin helppo ja nopee! 🙂
  Multa löytyy kunnon järkkärikin, mutta se on jäänyt lipastoon minijärkkärin syrjäyttämänä. Sekin on kuitenkin isohko ja olen jonkun aikaa jo kaipaillut kunnon pokkarikameraa. Varsinkin kesän riennoissa sellaista on mukavampi kuljettaa kuin isoa kameraa. 🙂

  Tuo kääntyvä näyttö kuulostaa ihan huipulta!

  ida.tolvanen1@gmail.com

 14. Kyllä mielummin suosin pokkari-kameraa juuri sen takia että sillä tulee otettua paljon enemmän kuvia ! en viitsisi raahata mihinkään kesäillan rientoihin järkkäriä mukanani pelkona että se menisi rikki. Ja pokkarilla saa parhaimmat tilannekuvat ;D
  nrblog@luukku.com

 15. Pokkari, järkkärit tuntuu niin monimutkaisilta, jos niistä haluaisi parhaimman hyödyn irti.
  mariestrange(a)hotmail.com

 16. Järkkäri löytyy, mutta pokkaria on kovasti kaivattu pienemmän kokonsa puolesta. Ja tässä Nikonissahan tuntuu olevan ominaisuudet kohdillaan!
  -Laura/laura.simonen@webinfo.fi

 17. Tällä hetkellä en kuulu kumpaakaan, kun minulla ei ole kameraa. Tuo olisi siis ihan huippua voittaa :). Taidan olla enemmän pokkari-tyyppiä. T: Eppuli eppul1 @ hotmail . com

 18. Mukana arvonnassa!
  Omistan kyllä järjestelmäkameran ja itseasiassa tästä taloudesta niitä löytyy kaksi. Mies on sitten vähän enemmänkin hurahtanut järkkärillä kuvailuun ja löytyy jos jonkinlaista salamaa ja objektiivia.. Itse en kuitenkaan ole koskaan opetellut järkkärin käyttöä 😀 Valoisaan aikaan saan kyllä otettua silläkin ihan kelpo kuvia, mutta heti jos on vähänkin hämärää, ei taidot riitä asetusten säätämiseen. Sen takia oon pokkarista oon haaveillu jo pidempään, että olis ees joku kamera millä vois huoletta vaan räpsiä menemään. 🙂

  essi.koskinen@pp.inet.fi

 19. Matkoilla on aina kun mahdollista vaellusta vuorilla, joten keveys on valttia. Tällä hetkellä on siten tullut kuvattua eniten puhelimella. Laatu ei todellakaan riitä mutta järkkäriäkään ei jaksa kantaa mukanaan koko päivää. Siten olenkin pokkarin kannattaja ja tarvetta Nikonille olisi.
  orangelemon at live piste com

 20. Itse kuvaan mielummin järkkärillä mutta kaikki videot kuvaan 5 vuotta vanhalla pokkarilla joka olisi kiva päivittää uudempaan 😀 pokkarilla on paljon kätevämpi kuvata videot, itse kuvaan lähinnä koiria ja niiden vauhdikasta menoa on vaan helpompi kuvata kevyellä pokkarilla 🙂

  t: elisa.vainio@wippies.fi

  nimimerkki: tantta

 21. Itse kuvaan mielummin järkkärillä mutta kaikki videot kuvaan 5 vuotta vanhalla pokkarilla joka olisi kiva päivittää uudempaan 😀 pokkarilla on paljon kätevämpi kuvata videot, itse kuvaan lähinnä koiria ja niiden vauhdikasta menoa on vaan helpompi kuvata kevyellä pokkarilla 🙂

  t: elisa.vainio@wippies.fi

  nimimerkki: tantta

 22. Pokkarilla kuvaan, enkä omista järjestelmäkameraa. Tää olis huippu! kukkamaaria_88(at)netti.fi

 23. Mulla on järjestelmäkamera, mutta pokkarikamera olis tarkotus hankkia tässä kesän aikana! Ison järkkärin kantaminen joka paikkaan ei ehkä oo paras juttu esimerkiks jossain tapahtumassa tai rannalla.. 🙂

  Sähköposti: henna.nyman@luukku.com

 24. Ennen kuvasin ainoastaan pokkarilla, mutta huono kuvanlaatu häiritsi itseäni. Hankin mikrojärkkärin, joka on ehdottomasti näutinnollisempi käytössä, mutta sitä on hankalampaa kuljettaa paikasta toiseen kameralaukun takia, vaikka se miten mikro onkin 😉 pokkari kelpaisi siis ehdottomasti mukana kuljetettavaksi!

  -Aino/ain-o@hotmail.com

 25. Oiiii, nyt kun arpaonni suosisi! Mulla on Canonin järjestelmäkamera ja olen yrittänyt myydä sitä pois kun ei niin isoa kameraa tule kuletettua mukana ja samalla on ollu etsinnässä pokkari kamera. Tämä osuisi paremmin kun hyvin kohdalleni. Kovasti on mietityttänyt kameran osto kun olen kesän työttömänä mutta loppukesän reissua varten olisi hyvä olla kamera. Mukana arvonnassa siiis!!!

  T:Mmarika (mmarika.k@hotmail.com)

 26. Nyt on niin mahtava palkinto jaossa että pakko koittaa onneaan 🙂
  En ole ikinä omistanut järkkäriä mutta toiveissa olisi sellainen "vähän parempi" kamera kun nyt on tuollainen peruscanon. Tämä Nikon voisi olla aika bueno!

  T. Mirde

  mirde@luukku.com

 27. Molemmissa on omat hyvät puolensa. Nyt minulla on järkkäri, mutta huomaan ettei sitä tule kokonsa vuoksi raahattua joka paikkaan. vaatehuttuja(@)gmail.com

 28. Tällä hetkellä tykkään kuvata blogiin kuvat järjestelmäkameralla, mutta useimmiten kuvia tulee räpsittyä kännykän kameralla, koska kännykkää on niin paljon näppärämpi pitää mukana. Eli hyvälle pokkarille olisi tarvetta niin saisi hyviä kuvia, mutta kameraa olisi silti helppo pitää matkassa.

  doriss.blog@gmail.com

 29. Minulla on ollut käytössä jo monet vuodet järjestelmäkamera ja sillä olen tykkännyt kuvailla, mutta nyt on harkinnassa ostaa pokkari kamera pienen kokonsa puolesta. Pokkari kamera kulkisi helposti mukana laukussa, eikä erillistä laukkua tarvitsisis kantaa mukana niinkuin järjestelmäkameran kanssa.

  sanna90k@gmail.com

 30. Oon kuvaillu järkkärillä viimeset neljä vuotta, mutta oon hankkimassa uutta kameraa ja toisaalta minijärkkärit on ollu kiinnostavia just pienen kokonsa puolesta. Ja onhan matkoilla pokkarit kätevimpiä!
  kiiraj@live.com

 31. Moikka, haluan osallistua kyseiseen arvontaan siksi, että tykkään erittäin paljon ottaa kuvia, mutta tällä hetkellä kameranani toimii vain iPhonen kamera. Se menköön paremman puutteessa, mutta varsinkin näyttöpuolen kameralle käännettäessä kuvanlaatu on karmiva. Ylimääräistä rahaa ei kertakaikkiiaan ole laittaa kameraan, mieheni ollessa työtön, ja sossun ohjeistuksella minun pitäisi elättää meidät molemmat.

  Itse kuulun kyllä pokkarikuvaajiin, pelkästään sen takia että järkkärimaailma on minulle liian tuntematon, sekä olen liian mukavuudenhaluinen. Kuvat pitää saada otettua nopeasti ja helposti, ja Sinun suositukset kameran käyttöön kuulostivat juuri minun tarkoitukseen sopivilta. Kameran värikään ei ole huonopuoli 😉

  P.S kiva kun bloggailet taas hieman säännöllisemmin!
  sompa1@hotmail.com

 32. Uudelle kameralle olisi käyttöä! Tän hetkinen suostuu kuvaamaan kun on sillä tuulella. 😀 Pienet kamerat ovat mieleeni kun niitä on helpompi kantaa mukana. 🙂

 33. Suhteeni kuvaamiseen ja kameroihin on aina ollut hieman vaisu, olen omistanut elämässäni kaksi kameraa ja kummatkin pokkareita. Toinen oli vajaan 8v. itselläni (kuvaruutu taisi olla postimerkin kokoinen ;)), ja nyt tämä uudempi(kin) jo kiitettävät 5 vuottta. Aivan ajan hermoilla ei siis tuo kamerani ole, kuvaankin sillä vain ollessani reissussa. Pidän pokkareista, koska ne on pieniä ja helppoja kuljettaa mukana. Järkkäriä en varmaan koskaan oppisi käyttämään. Pidän siis yksinkertaisesta pokkarista enemmän, mutta kuten sanottu voisi tuon kameran kuitenkin päivittää jo tälle vuosikymmenelle 🙂

  paula.karlsson87@gmail.com

 34. Mulla on valitettavasti käytössä melkein 8v vanha digikamera, mutta olen jo kauan haaveillut järkkäristä! Tämä olisi siis ihana unelmapalkinto!

 35. Kuulun ehdottomasti pokkari-kuvaajiin, nykyisin mukana kulkee pelkkä kännykkäkamera kun ikivanha Canonin pokkari sanoi sopimuksensa irti vuosi sitten. Uudelle kameralle olisi kyllä heinäkuussa koittavaa reilausmatkaa varten palava tarve!
  sari_o@hotmail.com

 36. Mahtava palkinto tässä arvonnassa!
  Kyllä mä suosin enemmän pokkarikuvailuja, järkkäri on liian iso kapistus kantaa mukana ja en jaksa niitä kaiken maailman asetusten säätelyjä:D

  -Edde
  elisa.inkilainen@hotmail.com

 37. tällä hetkellä en omista edes kameraa, joten sille olisi käyttöä. ennen tätä olen kuvannut pokkarilla 🙂 emmi.saali a luukku.com

 38. Olen yrittänyt kuvailla järkkärillä, omistanutkin yhden mutta myynyt sitten eteenpäin, kun en vain jaksanut opetella sen käyttöä tarpeeksi 🙂 eli olen ehdottomasti enemmän pokkarikuvaaja. Varsinkin nykyään ne ovat niin laadukkaita, että niilläkin saa mielettömiä kuvia! Ja ovat helpompia käyttää kuin järkkärit 🙂

  Tämä pokkari olisi ihan huippu meidän häämatkalle! Helppo kantaa mukaan joka paikkaan ja ikuistaa ainutkertainen matka! <3

  hansci_@hotmail.com

 39. Eniten tulee napattua kuvia ihan vaan iphonella. Kameratilanne on surkea. Oon haavellu sitä Olympus pen miniä, kameria harrastavat kaverit sanoo, että nykyään pokkari voittaa melkein jo järkkärin… hinta-laatusuhteeltaan. – Jopu jonnapen@hotmail.com

 40. Tykkäisin pokkarista enemmän, se kun tosiaan on yybernäppärä, kulkee helposti kaikkialle mukana ja nykylaatuiset pokkarit on jo top class-sarjaa. Tällä hetkellä käytössäni on vain älypuhelimen plus tabin kamerat ja kaipaisin nyt IHAN OIKEAN kameran!! Harrastelen kuvataiteita niin tällaisen ylikivan kilpailun kautta olisi huisia saada hankituksi ihkaoikea kamera!!:) Elokuussa on synttärit niin olisi samalla hieno syntymäpäivälahja!!:)
  iloisin terkuin
  sandi.osterlund@gmail.com

 41. Kavereiden järkkäreillä on ihan superkiva kuvailla, mutta itselleni pokkari olisi parempi. Helpompi ottaa mukaan kesällä mökille, festareille, rannalle jne. Ja toi kääntyvä näyttö olis ihan sairaan cool! Tulis hyvät selfiet 😉

  johu.johanna@hotmail.com

 42. En ole koskaan edes päässyt kokeilemaan järkkärillä kuvaamista, joten pokkari-kuvaajiin kuulutaan. 🙂

  – Annemari

  annemari.valipakka(a)gmail.com

 43. Heh.
  Tällä hetkellä kuvaan lähinnä puhelimella, koska hyvin palvellut pokkari sanoi hetki sitten sopimuksen irti ja lähti kesälomalle. Tää tulis siis enemmän ku tarpeeseen..;)
  neatuomainen@hotmail.com

 44. Täytyy varmaan sanoa että pokkarikuvaajiin kuulun kun en ikinä ole järkkäriä päässyt edes kokeilemaan. Joskin pokkarikin on ollut vähän huonossa jamassa viimeiset puolitoista vuotta kun mies tiputti sen synnärillä lattialle, tiedä sitten mistä niin järkyttyi 😀
  tiianummela@gmail.com

 45. Kuvaan pokkarilla tai kännykkäkameralla. Nykyinen pokkari on jo tosi vanha joten tämä palkinto olisi aivan mahtava!

  sosuli87(at)hotmail.com

 46. Omistan vain pokkarin enkä ole kuin pari kertaa kokeillut järkkärillä kuvaamista enkä oikein tiedä niistä niiden asetuksista. Tykkään järkkäreillä otetuista kuvista / kuvien laadusta, mutta pokkarilla kuvaan itse ja pokkari on myös helpompi ja kevyempi kantaa mukana 🙂

  kuiskaa@gmail.com

 47. Järkkärillä kuvaan yleensä aina, jos ei kännyllä napsittuja kuvia lasketa 🙂

  whiteandlife @ wippies.fi

 48. Järkkäri on roikkunut matkassa vuodesta 2006, Nikonin ja edelleen toimii. Se on rakkain tavara,mutta olishan tollanen söpö pikku kamera paljon kätevämpi kantaa laukussa ympäriinsä.

  anzuu-87@hotmail.com

 49. Mulla on järkkäri sellanen 10 vuotta vanha maksoin 80e…mutta ei tuolla nyt kovin hyviä kuvia saa..ja painaa ihan hirveesti. tollainen söpöläinen ois paljon parempi.

  terveys1(at)wippies.fi

 50. Mä oon kuvannut nyt enemmän (mikro)järkkärillä josta tykkään tosi paljon, mutta on pokkarikin ihan kiva siinä rinnalla. Pokkari on kuitenkin suht kevyt ja menee pieneen tilaan. Oikeastaan molempia tulee kuljetettua mukana jos lähtee vaikka reissuun, oma pokkari on kuitenkin jo aika vanha (6v) että se ei oo enää ihan parhaassa terässä.

  completelylacking[at]gmail.com

 51. Nykyään tällä hetkellä kuvaan lähinnä iPhonella, koska sen kamera on parempi kuin oman pokkarini ja puhelin kulkee tietysti aina mukanakin. Haaveilen kyllä, että oppisin kuvaamaan järkkärillä!

  h_lo ät netti.fi (poista välit)

 52. Järkkärillä mutta toisaalta en jaksa raahata sitä läheskään aina mukana joten iphone on kovassa käytössä. Pieni pokkari ois kyllä kätevä kesän menoihin! jonna.m@netti.fi

 53. Pokkarilla, lähinnä siksi että muuta kameraa ei ole ollut. Entinen pokkari alkaa olla melko kehnossa kunnossa, joten uudelle olisi näin kesällä kyllä erittäin kovasti käyttöä tiedossa 🙂

  ilokseni@gmail.com

 54. Huonon pokkarin omistan ja kuvien siirtämisen työläyden takia ei sillä juuri tule otettua, kun kännykällä ne saa niin helposti jakoon, joten tämä olisi unelmajuttu!

  -Assi
  assi.herttuainen(at)gmail.com

 55. Vannoutuneita pokkarikuvaajia ollaan täälläkin! 🙂 Ihan vaan jo helppouden ja koonkin vuoksi. Tammikuisella Singaporen reissulla oma pokkari sitten hajosikin, avokin kamerasta loppui akku ja laturia ei tietystikään ollut mukana – eli kuvia on vaan alkureissusta…onneksi loma sentään muuten oli onnistunut 😀

  – Jenna
  jennamakeup@saunalahti.fi

 56. Mulla on Canonin järkkäri ja iphone millä kuvaan. Järkkärin haluaisin vaihtaa Olympus peniin, koska se on turhan painava kantaa laukussa esim reissuilla. Tietysti esim pienempi reissukamera vois olla kätevä 🙂
  Vaahteran at gmail.com

 57. Harmittavan usein tulee tyydyttyä puhelimella otettuihin kuviin, koska onhan puhelin aina mukana! Järkkäriä on työlästä kantaa mukana, joten pieni ja simppeli pokkari olisi erittäin tervetullut lisä reissuille ja retkille.

  vensimaria@gmail.com

 58. Valitettavan usein tulee tyydyttyä puhelimella otettuihin kuviin, koska onhan puhelin aina käden ulottuvissa. Järkkäriä on työlästä raahata mukana, joten pienikokoinen ja asiansa ajava pokkari olisi erittäin tervetullut lisä kesän retkille ja reissuille! 🙂

 59. ehdottomasti olen pokkari-ihmisiä, en ikinä jaksaisi kuletella järkkäriä mukanani 😀 on kyllä huisi palkinto! enmi1((at)outlook.com

 60. Kyllä järkkäri vie voiton, mutta eniten tulee kuvailtu puhelimella.
  Pokkari minulta puuttuu kokonaan ja mielummin sitä kantaisi mukana illanvietoissa. Puhelimen kuvanlaatu ei oikein miellytä ja mahtuupa pikkuinen pokkari iltalaukkuunkin 🙂

  huudot10@gmail.com

 61. Järkkärillä en ole koskaan edes kuvannut, pokkarilla sen sijaan useasti (töissä) –> pokkari riittää minulle!

  Terv. Jaana

  ja-li(at)jippii.fi

 62. Pakko sanoa, että olen kännykkäkuvaaja. Keskinkertainen pokkari löytyy, mutta sen asetukset on jotenkin seonneet ja en saa sitä kunnolla toimimaan. Pikkuveljeltä otin testiin järkkärin, mutta hehhehhee eipä ollutkaan tarpeeksi aikaa ja mielenkiintoa alkaa perehtymään kaikkiin miljooniin asetuksiin. Lisäksi kuvien siirtäminen TO-DEL-LA-KIN tuntuu joskus maailman ylivoimaisimmalta asialta. First world problems, I know.

  -Roosa (martikainen.roosa(at)gmail.com)

 63. Tällä hetkellä kuvaan pokkarilla, mutta joskus voisi myös järkkärin hankkia!
  sinilintu_(at)hotmail.com

 64. Järjestelmäkameralla on perinteisesti saanut parempilaatuista kuvaa, mutta todella kiva juttu on se, että nykyään pokkareiden ominaisuudet ja kuvanlaatu on lähes samaa luokkaa. Myös kännykkäkameran laatu on nykyään huikean hyvä! Mieluummin kantelee kuitenkin mukanaan spontaaneja kuvahetkiä ajatellen joko pokkaria tai kännykkäkameraa.

  -Kirsikka
  rougecerisier@gmail.com

 65. Itsellä tulee käytettyä nykyään lähinnä kännykän kameraa, vaikka pokkarikin hyllyssä odottaa ja se on aiemmin ollut kovassakin käytössä. Johtunee siitä, että se on jo vanhahko ja uudessa kännyssäni on enemmän pikseleitä ja paremmat kuvausominaisuudet. 😀
  suzy_1994@luukku.com

 66. Pokkarilla tulee kuvattua, se on näppärän kokoinen ja mulle riittävä. Tuo Nikonin kääntyvä näyttö kuulostaa todella kätevältä lisältä pokkariin. — backinreverieÖgmailÄcom

 67. Ei tsiisus! En oo ikinä halunnu voittaa mitään arvontaa näin paljon <3 Oon viime vuodet ollu ihan vannoutunut järkkäreiden kannattaja, mutta tänä kesänä sen raahaaminen laukussa on tuntunut ihan tosi ylitsepääsemättömältä ja oon jo ajatellu oman pokkarin ostamista. Tää vois olla vastaus mun rukouksiin! :3
  charlotta.forsberg@sulo.fi

 68. Aikas paha. Aikanaan olin järkkäriuskollinen kuvaaja, nykyään pokkareissakin on niin hyvät ominaisuudet, että saa hyvälaatuisia kuvia. Nykyään ei jaksa raahata isoa kameraa mukana joka paikkaan ja pokkari on suosikki ihan koon takia. Tosin sekin mokokma on hajalla 🙁
  janttarainen(at)luukku.com

 69. Olen aina ollut todella intohimoinen kuvailija ja ensimmäisen oman kamerani, ixus seiskavitosen jäädessä eläkkeelle jokunen vuosi sitten olen jatkanut valokuvaamista puhelimen kameralla, jonka laatu nyt on mitä on. Se tunne, kun onnistut saamaan mahtavan kuvan puhelimen kameralla ja haluaisit esim teettää sen, mutta laatu on niin huono, ettei se tule kuuloonkaan… argh. Useamman vuoden olen jo himoinnut järjestelmäkameraa, mutta kallistunut kuitenkin lähiaikoina pokkarin puolelle, sillä sillähän saa ihan yhtä hyviä kuvia! Myös paljon matkustelevalle pokkari on se fixuin vaihtoehto 🙂

  meetta-@hotmail.com

 70. Pokkari! Hermo ei riitä kaikkiin eri säätöihin ja pokkari on näppärä ottaa mukaan. Ja hyviä kuvia saa kunnon pokkarillakin 😀
  kristapasm(at)gmail.com

 71. Mun suosikki on jotain siltä väliltä, tavallaan pokkari, mutta jossa on kehittyneet ominaisuudet, kunnon zoom yms.
  arskari(at)gmail.com

 72. Järkkäri. Mutta kaipailisin kevyttä,simppeliä pokkaria 🙂 plussaa(a)outlook.com

 73. Kummallekin on paikkansa, mutta jos vain toinen pitäisi valita niin sitten hyvä pokkari, sillä pärjää pitkälle
  sampsapie(at)gmail.com

 74. Pokkari, jos se on kunnollinen. Ehkä oikeasti jotain järkän ja pokkarin väliltä on mun suosikkini
  pauleceb(at)gmail.com

 75. Pokkari-kuvaaja ilmottautuu mukaan arvontaan 🙂
  Nimimerkki Lumikki (lumikki1@luukku.com)

 76. oon pokkari-kuvaaja, koska en oo ikinä oppinut käyttää järkkäriä, vaikka haluisin osata:) Nykyään tosin suurin osa kuvista tulee otettua puhelimella!
  milla
  mil-lie@hotmail.com

 77. Tähän asti oon pärjännyt maailman parhaalla HTC:llä niin kotona kuin maailmallakin kuvaillessa mutta kolme vuotta näyttää olevan miehen ikä älypuhelinten kesken ja taidan joutua sanomaan hyvästit minä hetkenä hyvänsä, joten uusi pokkari olisi enemmän kuin paikallaan!

 78. Kuulun kännykkäkuvaajiin, sillä saa parempia kuvia kuin 5v vanhalla pokkarillani. Järkkärikin löytyy mutta painaa niin paljon etten ikinä jaksa ottaa minnekään mukaan.

  pienempi@gmail.com

 79. Käytän järjestelmäkameraa, vaikka en juurikaan osaa hyödyntää sen ominaisuuksia, hävettää myöntää. 😀 Oon harkinnut laadukkaan pokkarin hankkimista, se ois niin paljon kätevämpi kokonsa puolesta.
  ellataimi12@gmail.com

 80. Pokkari on mieluisampi, paljon kivempi kuljettaa mukana, varsinkin ulkomailla 🙂 Vanha kamerani on jo niin monta vuotta vanha ettei sitä tule käytettyä kovinkaan usein, joten uudelle kameralle olisi tarvetta 🙂 janette.kotajarvi@windowslive.com

 81. Heh kännykällä kuvailen vaan en oo vielä omistanut "oikeaa" kameraa, vaikka ikää ihan kohta 24. Hui. om93080(at)uta.fi

 82. Käytän molempia, tosin järkkäriä aika paljon enemmän. Kännykkäkameran lisäksi mukana kulkee joku minimini Samsung, luottokortin kokoinen pokkari, jonka voisi kyllä päivittää myös aavistuksen tehokkaampaan malliin. 😀
  piia.saarenket(a)aloha.fi

 83. Mulla on Olympuksen mikrojärkkäri, oon tavallaan ollut tyytyväinen. Koiran takia sen oikeestaan vain ostin, parempien kuvien toivossa. Säälittävän harvoin vaan sitäkään tulee mihinkään raahattua mukaan, siis kokonsa puolesta…

  Aina olen ollut pokkarikuvaaja ja järkkäriä en kyllä edes ole harkinnut, koska en sellaisella osaisi edes kuvata.

  Uutta pokkaria olen siis vailla ja toi wifi-ominaisuus olisi aivan sairaan huippu, koska oon niin Instagram-koukussa! 😀

  Heidi

  heidiruokonen@hotmail.com

 84. Vuonna 2006 ostin elämäni ensimmäisen oman kameran, koska olin lähdössä lomailemaan Nykkiin. Sen jälkeen sama Canonin pokkari on päässyt reissaamaan ympäri maailmaa 🙂 Ja nyt pokkari palvelee kynsikuvien ottajana blogiani varten. Eli pokkari-tyttö olen!

  josalmela@luukku.com

 85. Pokkarikuvaaja, ihan vaan helppouden takia, koska järkkäriä ei jaksa kantaa mukana eikä säätää kohilleen…
  flight(at)luukku(piste)com

 86. Järkkäri, kun sillä saa todella, todella hyviä kuvia. Mut jossain kohtaa väsähdin sen kanniskeluun ja nyt ei sitten ole oikeastaan koskaan kameraa mukana. Joten kunnon pokkari olisi todellakin tervetullut! Ja ihana on väri tässä kamerassa!
  arleenace(AT)gmail.com

 87. Pokkari, helppo kuljettaa mukana, helppo käyttää, kätevä kaikin puolin. Ja videotkin usein ihan kelvollisia
  cristobalce(at)gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.