Yves Rocher: Valinnainen tuote tilaajalahjaksi ja omia poimintojani lempparituotteista

Yves Rocherilla alkoi jälleen tuo jokavuotinen huippukamppis, jonka myötä verkkokauppa tarjoaa tilaajille vapaavalintaisen tuotteen tilaajalahjaksi! 😉 Omiin ehdottomiin lempparituotteisiinhan kuuluvat Yvesin valikoimista mm. Monoi-aurinkoöljyt, itseruskettavat, kynsilakat ja se huulikiilto, josta olen täällä kirjoittanut varmaan miljoona kertaa.. Teinkin omista lempituotteistani kollaasin!

1. Itseruskettava kasvoille täältä (aivan best!)
2. Ihanan tuoksuinen ja edullinen Monoi de Tahiti-suihkusaippua täältä
3. Monoi de Tahiti-öljy täältä (kestosuosikki vuodesta tai oikeastaan vuosikymmenestä toiseen :D)
4. Sexy Pulp huulikiilto täältä
5. Kynsilakka täältä
6. Cerisier en fleurs-tuoksu täältä
7. Monoi de Tahiti-vartalotuoksu täältä
Esimerkiksi tuo Monoi-vartalotuoksu on itselleni uusi tuttavuus, mutta melko kiva tuote kesätuoksuksi, täytyy pistää tilaukseen! Tuo tuoksu kun kuuluu aivan omiin lemppareihini.
Yvesin kynsilakkoihin olen ollut aina aivan megatyytyväinen, lakat levittyvät hyvin ja pysyvät muihin huomattavasti hinnakkaimpiin lakkoihin verrattuna huomattavasti kauemmin. En voi kuin suositella.
Tuon kirsikkaisen vartalotuoksun sain itseasiassa keväällä blogiyhteistyön tiimoilta ja siitä tuli kevättuoksuna todellinen lemppari, suihkin sitä alussa ihan muutenkin vain kun olin aivan hullaantunut siihen tuoksuun hahah 😀

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(21935646)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

Tarjous on voimassa sunnuntaihin 15.6 asti ja tarjous koskee ensimmäiseksi ostoskoriin lisättyä tuotetta. Tarjous on käytettävissä vain kerran asiakasta kohden, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous ei koske yli 40 euron tuotteita.

Yves Rocherille tästä! 
Postaus toteutetty yhteistyössä Yves Rocherin kanssa ja sisältää mainoslinkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.