Tekoripseilyä Eyluren kanssa

Kirjoittelinkin jo eilen, että hömpöttelin viikonloppuna ja testailin tekoripsiä..

Sain kevällä Why Not PR:n
pressipäiviltä Eyluren tekoripset testiin ja loppuviikosta ajattelin kokeilla, että onko minun taidoilla niitä kiinnittämään. Tiedättekö, pakko myöntää että ennen tätä
olen kokeillut tekoripsiä yhden ainoan kerran. Seitsemännellä luokalla nimittäin kun
ostin Seppälästä jotkut kymmenen markan halpistekoripset, mielessä hyvin
loistokkaana kuva yksinkertaisesta kiinnityksestä ja täydellisestä tähtisilmälookista.

Ei mennyt tosiaan ihan kuin
elokuvissa, enkä ikinä sitten saanut niitä tekoripsiä kiinnitettyä. Sen
koommin olen jättänyt tekoripsillä pelaamisen muille, onhan tästä mun
traumaattisesta kokemuksesta kuitenkin jo melkein se 15 vuotta.. 😀

Olin
itseasiassa kuullut näistä Eyluren tekoripsistä käyttökokemuksia,
joiden mukaan kiinnitys on melko yksinkertaista joka kannustikin
testailemaan rohkeasti näin kotioloissa. Sain vinkkinä kiinnitykseen sen, että antaa liiman ensin kuivua muutamankymmentä sekuntia ja yrittää sitten kiinnitystä. Toimi!

Ennen ripseilyä. Pakko taas kerran hehkuttaa sitä Remingtonin lainerautaa!

Joku taisi keväällä taas kysyä raudan perään, enkä enää onnistunut löytämään sitä netistä mistään. Voiko olla, että valmistus on loppunut? Ainut jonka löysin oli tämä vastaavanlainen Björn Axén Wave Maker.

Meni nimittäin hiuskriisi viikonloppulomalle laineiden myötä 😉

Nuo
ripset joita ensin lähdin testaamaan, oli melko näyttävät. Mitä nyt netistä katsoin, niin Eylure on tekoripsien saralla todella arvostettu merkki ja ripsiä löytyy aina dramaattisista todella luonnollisiin.


Voin kertoa, ettei näiden kiinnitys mikään maailman yksinkertainen juttu ollut ensikertalaiselle. Tai tavallaan ensikertalaiselle kun en silloin ensimmäisellä kerralla koskaan saanut niitä ripsiin kiinni. Mutta onnistuin!! JEE!

Eyluren ripsitupsuja taas olen saanut joskus Livboxin mukana, mutten ole näitäkään aikaisemmin jotenkin saanut aikaiseksi kokeilemaan. Tupsut ovat ”semi-permanent”, joka tuli tosiaan sitten käytännön kautta huomattua kiinnityksen jälkeen kun hoksasin etteivät tupsut sitten lähteneetkään aivan niin yksinkertaisesti irti kun olin kuvitellut 😀

Kiinnitin tupsuja pinseteillä, silmän ulkonurkkiin noita medium-pituisia ja pari shortia sitten keskirivistöön ja sisänurkkaan. Liima tarrasi kyllä todella napakasti kiinni ja ellen olisi repinyt tupsuja ripsistä irti, niin olisivat varmasti roikkuneet ripsirivistössä kiinni ainakin muutaman päivän. Muutamaa tupsua en saanut irti, mutta olivat sitten yön aikana kuitenkin rapisseet irti.

Muistelinkin nyt kuulleeni joskus työkaverilta kun tämä oli kiinnittänyt ripsitupsuja vaihtoehtona ripsenpidennykselle ja ne tosiaan kestivätkin ripsissä monta päivää ja näyttivät todella luonnolliselta 🙂

Tykkäsin näistä ripsitupsuista aivan superpaljon!! Ihan todellinen pelastus niille, jotka haluavat esimerkiksi juhliin hieman lisäkettä ripsiin ja kuitenkin välttyä varsinaiselta ripsenpidennykseltä, kuten minä. Ainut harmillinen juttu näissä on, että jos tupsut haluaa uusiokäyttää niin tulee todella huolella myös kerätä tupsut talteen 😀 Toisaalta iso paketti näitä (löytyy täältä) ei kustanna edes kymmentä euroa, jolla saa tupsut ripsiin ainakin muutamaan käyttökertaan.
Nyt jälkeenpäin alkoi harmittaa, että hoksasin nuo tupsut vasta nyt kun halusin testailla noita varsinaisia tekoripsiä. Ovat nimittäin lojuneet kaapissa valehtelematta viime kesästä asti. Tässä välissä olisi ollut monta kertaa käyttöä pienelle ripsituuhennokselle. 
En voi muuta kuin suositella näitä, jos tämmöinen amatööri onnistuu kiinnityksessä niin onnistuu kyllä kuka vain 😉 Eyluren kaikki ripsituotteet löytyvät netistä täältä.
Onko joku muu ihastunut näihin ripsiin tai ripsitupsuihin?
Tekoripset saatu pressilahjana ja postaus sisältää mainoslinkkejä

4 vastausta artikkeliin “Tekoripseilyä Eyluren kanssa”

  1. Laitoikko sää eka ripsiväriä ennen nuita tupsuja? vai miten sää teit? Mulla ois häät ens viikolla ja en viittis sen takia vaan pidennyksiä ottaa.. 🙂

  2. Hei mä ostin oman remingtonin lainerautani viime viikolla verkkokauppa.comista! Jos joku vielä sitä metsästää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.