Päivän asua ja Fasionstoren pop-up storella

Arvon tuon Nikonin voittajan viimeistään juhannuksen jälkeen. Lähdetään nimittäin tänään ajamaan jo jussin viettoon Jyväskylään, joten aika on melko kortilla. Ennen sitä pitäisi vielä käydä pankissa kuskaamassa papereita lainajuttuja varten ja Hakaniemen hallissa ostamassa lihat. Ja tietysti tehdä loput pakkaamiset. 
Ahdistaa kun en ole ehtinyt koko viikkona lenkille tai salille ja toki jussina tulee taas mässäiltyä, jotenkin kamalan ökkö olo kun ei ole jaksanut tehdä mitään mm. alkuviikon työkiireiden jälkeen ja nyt aamullakin valitsin blogin ja kahvin urheilun sijaan. Ensi viikolla lupaan kyllä skarpata kun alkaa lomakin ja vapauttaa kaiken stressin hauvojen kanssa lenkkipolulla. (Paitsi ettei lomalla saa stressata :D)
Keski-Suomen juhannuskeleillä nyt ei mitenkään juhlisteta, joten pakkasin lähinnä jotain löysiä ja kulahtaneita lökövaatteita mukaan 😀 Jänskää mennä ensimmäistä kertaa Tommin kanssa yhdessä Jyväskylään! Kävin itse siellä viimeksi ajat sitten joskus viime vuonna hoitamassa koululla lopulliset paperiasiat valmistumisen suhteen ja sitä edellisestä kerrasta taitaakin olla jo melkein 2 vuotta jos oikein muistan. Viimeksikin keikka oli niin pikareissu kun olla voi, iltamyöhään perillä, äkkiä aamulla koululle ja sieltä suoraan junalla pois ennenkö alkaa ahdistaa. Saa nähdä millaisia tunteita tällä kertaa herää.
Käytiin eilen illan suussa Fashionstoren ja Scullcandyn pop-up storessa
Forumissa kurkkaamassa ja moikkaamassa yhteistä kaveria. Scullcandyltä
on nimittäin lanseerattu ihana naistenmallisto, joka on tullut myyntiin
mm. juuri Fashionstoreen.

 Pop-up storessa oli näytillä mm. Ti Senton ja Guessin koruja

 ..ja toki myös niitä uusia naisten Scullcandyjä! Esittelen omani myöhemmin 🙂
Valikoima löytyy Fashionstorelta täältä.
Ja sitten ehkä historian epäedullisimmat asukuvat musta ikinä …. 😀

 Miksi miehet onnistuvat aina kuvissa paremmin? 😀

Mauilla on muuten aivan kamala matkapahoinvointi ja meitä pelottaa jo nyt tuo muutaman tunnin ajomatka… Ressukka oksentelee nimittäin jo Larusta Alppilaan ainakin viidesti ja sitä kuolaa saa olla pyyhkimässä koko ajan. Tänään täytyy antaa pikkuiselle ajoissa matkapahoinvointilääke. Mauilla on ollut sama juttu jo aivan pennusta asti ja eläinlääkärin mukaan kyse voi olla siitä, ettei tasapainoelin ole vielä kehittynyt kunnolla. Nyt Maui on jo kuitenkin 8kk, eikä tuo ”ongelma” ole vieläkään lieventynyt 🙁  Saa nähdä miten tänään menee.
Nyt pakko alkaa hoitamaan hommia ja sitten suunta kohti juhannuksen viettoa. LOMALOMALOMA!! JEEE!! Otan ipadin mukaan, joten pyrin postailemaan jotain juhannuksen aikana. Ja mikäli en, niin toivotan kaikille hyvää jussia!
Postaus toteutetty yhteistyössä Fashionstoren kanssa

12 vastausta artikkeliin “Päivän asua ja Fasionstoren pop-up storella”

 1. Miehet onnistuu kuvissa paremmin, koska mielestäni miehille tehdään nykyään paljon kivempia vaatteita!

  Kivaa jussia! 🙂

 2. Rupesi hirveästi kiinnostamaan, että miksi Jyväskylä aiheuttaa noin kovia ahdistuksia! Itse olen pk-seudulta tänne muuttanut ja niin kovin kotiutunut ja paikkaan rakastunut niin herätti mielenkiinnon. Sorry jos utelen liikoja! 🙂

  1. Siis yleisesti kun piirit ovat niin pienet ja Jkl on nykyään jotenkin niin hiljainen ja "pysähtynyt". Jotenkin kaipaa enemmän vipinää, vaikka tuntuu että Helsingissäkin törmää niihin samoihin naamoihin. Ei siis mitenkään erityisesti mitään Jyväskylää "vastaan" ole, siellä kuitenkin syntynyt hehhe ;D

 3. Hyvää jussia sinullekin! Itsellä se menee Helsingissä töitä tehden, mutta pitää yrittää tästäkin löytää parhaimmat puolet 🙂
  Veronica

  1. Nonnin! Eli erilainen juhannus, tosin olisi rehellisyyden nimissä näillä keleillä kelvannut itsellekkin ennemmin työnteko löhöilyn ja syönnin sijaan 😀

 4. Voi Mauia. Meidän koira rakasti autolla matkustamista – hyppäsi monesti sinne sisään itse, jos ovi sattui olemaan auki. Helpotti kyllä liikkumista!

  Ihanaa jussia teille! Mä tulen juhannuksen viettoon sinne sun naapuriin ja sit sunnuntaina lähden kuukaudeksi kohti Losia. Jee!

  1. Heehhe, mukava että teillä noin päin, meillä pisti eilen Mabe vastaan kun yritettiin autoon mennä 😀 Oijoi, olen niiiiiin kateellinen sun reissusta!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.