Lomalla

Maanantaina vietin juhannuksen jälkeistä toista lomapäivää virallisesti kotona. Kun nukkuu pitkään, niin jotenkin päivistä jää jäljelle vain tyngät. Maanantainakin tuntui, että koko päivä hujahti siinä kun kävin salilla, kaupassa ja siivoilin. Tiistaina taas istuin kampaajalla yli 4h, sitten kotiin lenkittämään koiria ja onkin jo päivällisen aika. Perus 😀 
No mutta lomailu on kertakaikkiaan ihanaa! Tällä viikolla olen..
..syönyt aamupalaksi kaurapuuroa mustikoilla ja banaanilla
..fiksannut tukkaa kampaajalla, siitä myöhemmin
..syönyt nektariini-maitorahkaa salin jälkeen, nami! 
(nektariineja ja maitorahkaa sekaisin blenderissä)
..saanut lainalupauksen pankista
..selaillut sitä Oikotietä
..yrittänyt saada tätä perhanan postausta julkaistua
..todennut, että viikon aivojen käyttämättömyyden jälkeen ei oikein ajatus laukkaa.
..ja sitä rataa sitten.

 Nuo Glitterin ”pikkusormukset” ovat olleet lähiaikoina muuten aktiivikäytössä. Oikein hyvä ostos kerrassaan! 😉

Ja olen muuten aivan pulassa kun tuo mun lemppari Ciatén lakka alkaa olla finaalissa! Täytyy käydä ostamassa tai tilata uusi.
En ole kertakaikkiaan käynyt pyörimässä missään alennusmyynneissä vielä. Toisaalta en oikeastaan edes tarvitse mitään, joten todetusti alemyynnit ovat siitä petollisia että niistä pakollakin tarttuu aina mukaan jotain mitä ”on nyt pakko saada koska näin halvalla saa, tuleehan tätä nyt joskus jossain käytettyä”
Jotenkin vuodesta toiseen myös nse alepöytien sekasorto ahdistaa jo ennestään, joten ehkäpä paras vain pysytellä kaukana. Pitäisi muutenkin nyt vielä loman aikana käydä vaatekaappeja läpi ja setviä jotain kirppikselle meneviä romppeita..
Vaikka lomailu onkin kovin ihanaa, niin en ole kertakaikkiaan saanut oikeastaan levättyä ollenkaan koko viikolla. Koko ajan on ollut jotain puuhaa, eikä yhtään hetkeä ettei olisi ollut virallisesti mitään tekemistä. Sen vuoksi en ollut tännekkään ehtinyt oikein mitään vielä raapustella. 
Toivottavasti saan tänään vihdoin ja viimein kodin siivousurakan finaaliin, niin voisi puuhailla jotain muutakin 😀

2 vastausta artikkeliin “Lomalla”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.