Höpinää ja bikinien metsästystä

Ehdittiin jo toissailtana haaveilemaan Lauttasaaren uusista loft-asunnoista, kunnes iski realismi päälle sen suhteen, kuinka paljon enemmän asumiskustannukset olisivat verrattuna johonkin kanta-kaupungin ”perusmurjuun” jonka voisi remontoida. Olisihan asuminen aivan meren äärellä ihanaa, lasikaitein eroteltu yläkerta, Villeroy& Bochin kaakelit ja ja ja ja.. No mutta kai sitä sentään haaveilla saa! 😉 Mua ärsyttää ihan superpaljon, että nyt kun haluaisi että unelmakoti tulisi eteen N-Y-T NYT, niin tottakai markkinoilla on hiljaista, eikä juuri semmoisia asuntoja tai niitä koteja tule vastaan, jotka herättäisivät tuntemuksia, että tuo on aivan pakko saada.
Nyt lomalla mun monta viikkoa kestänyt Orange is the new black-maratoni huipentui siihen, että sain jokaisen jakson katsottua Netflixistä. Mitä ihmettä mahdan nyt sitten katsoa? Paskat kirppislöydöt-blogiakin on tullut selailtua pitkästä aikaa tuntitolkulla ja naurettu vatsa kippurassa.

Alan taas kertaalleen paasaamaan siitä, että olen kai tulossa vanhaksi kun viikonloppuiltojen suurimmat ilot ovat kun saa levittää itseruskettavaa ilman hoppua (huom, kun tuosta kunnon kesästäkään nyt ei kerta ole mitään havaintoa), juoda puolikkaan lasillisen valkkaria ja löhötä hauvojen kanssa sohvalla leffaa katsellen.

Eksyin eilen muuten Zalandoon selailemaan bikinivalikoimaa. Olin siis jo aikaisemmin viikolla metsästänyt ympäri nettiä uusia bikineitä ja en tosiaan ollut aikaisemmin huomannutkaan, että Zalando myy nykyään Roxya! Roxyn bikineitä on itselläni ollut parit ja olen aina ollut niihin todella tyytyväinen.

Viime kesänä tuli vaihtelun vuoksi ostettua parit Billabongilta, mutta nyt ihastuin varsinkin noihin vasemman alakulman Roxyn bikineihin! Lisäksi Roxylla on hyvä valikoima toppimaisia bikiniyläosia, jotka ovat varsinkin surffaaville neitokaisille oikein oiva vaihtoehto, pysyvät nimittäin paremmin päällä, toisin kuin nuo narubikinit ;D

Täytyy vielä jatkaa tätä bikinitarjonnan tutkailua, nyt on nimittäin kolme varteenotettavaa vaihtoehtoa mielessä. Suosittelen kuitenkin lämpimästi kurkkaamaan tuon Roxyn tarjonnan, löytyypi täältä. 
Mikäli kiinnostaa, niin myös Zalandon Billabongin valikoima on todella laaja, harvoista nettikaupoista (tai siis kotimaassa toimivista) kun on mahdollista löytää näin hyvin näitä ”surffimerkkejä”. Billabongin valikoima löytyy täältä. Zalandolla on alkanut muuten myös huisi urheiluvaatteiden alennusmyynti, joten hyvä sauma täydentää sporttivaatetusta vielä kesälle! 😉
Onpas loma hujahtanut taas aivan silmissä, mutta niinhän se aina tuppaa menemään. Maanantaista eteenpäin alkaakin sitten taas arki ja seuraavan loman odottelu. Odottavan aikahan on aina pitkä, varsinkin kun joutuu lokakuulle asti odottelemaan.

Onneksi tänään kuitenkin ainakin näin aamun perusteella aurinkopäivä! 😉
Postaus sisältää mainoslinkkejä

2 vastausta artikkeliin “Höpinää ja bikinien metsästystä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.